Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější postavy světových dějin. Často máme pocit, že o nich víme už úplně všechno. Omyl! V sérii devatenácti dokumentů výjimečné kvality z let 2007 až 2014 odhalíte prostřednictvím rozhovorů s historiky, archivních záznamů i detailních rekonstrukcí největší tajemství dějin. Byla Johanka z Arku zrazena králem? Proč se zabila Kleopatra? Marie Stuartovna, byla to mučednice, nebo manipulátorka? Žil doopravdy Robin Hood? Proč Mozart zemřel tak mladý? A kdo ve skutečnosti byl Casanova? Odpovědi na tyto otázky rozšíří vaše školní znalosti historie a ukážou vám její skrytý půvab a tajemství. (Kino Svět)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl o Ludvíkovi druhém druhý den, co mi v Praze začala fungoval nová televizní stanice CS Mystery. Nemají nikde televizní program, ale vystopoval jsem název podle Séphanie Berna. Seriál příjemné překvapení neznámá podrobná historie s dávkou tajemna. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Natočilo sa 171 častí a každá časť má svoju osobnosť a veľkú hĺbku. Dozvieme sa vlastne všetko, cez osobnosť ako takú, jej osobný život až kariéru, ktorú urobila. A je tu aj veľa pikošiek. V tomto žánri jeden z top seriálov zameraných na významných ľudí s veľkou dávkou mysteriózna. ()

Reklama

Reklama