Reklama

Reklama

The Walking Dead: Webisodes

(seriál)
  • USA The Walking Dead: Torn Apart (více)

Obsahy(1)

Série šesti miniepizod, které předbíhají děj seriálu a vracejí se na počátek, kdy propukne infekce. Hannah se společně se svými dětmi a malou skupinkou přeživších snaží najít cestu ze zamořeného města a přežít tak nastupující apokalypsu. (oficiální text distributora)

Recenze (29)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Oproti plnohodnotnému seriálu slabý odvar (co se také dalo čekat?), ale ta atmosféra tam nějakým zázrakem stejně pořád je! Stačí sehnat několik zombie-nadšenců přes castingovou agenturu, pořádně je nalíčit a přikázat jim potácení se po amerických předměstích, a je vystaráno. Zbytečná, ale svým způsobem milá série webisodek. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Takový malý doplněk k The Walking dead v podobě webových spin-off epizod. Torn apart je takovým průměrným příběhem z počátku zombie apokalypsy. Cold storage je pak o něco povedenějším nástupcem s několika zajímavými zvraty. The Oath se oproti předchozím webizodám snaží být spíše psychologickým doplňkem, ale mě to tlachání nějak zkrátka nebaví. Red machete ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Krátký zhruba 15 minutových sestřih co se stalo dámě z prvního dílu klasického seriálu. Mě to přišlo strašně zbytečný, čekal jsem něco lepšího a k seriálu důležitějšího. Navíc je na tom strašně vidět ten zbytečný spěch. A v těch 15 minutách jsem si fakt nenašel nikoho koho bych si oblíbil. Krve je celkem dost a efekty jsou víceméně podařené ale je to prostě zbytečné. Ale odvaha se cení. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Nápad výborný, příběh dobrý, režie průměrná avšak herci naprosto tragičtí... Původnímu seriálu tato websérie, bohužel, nesahá ani po kotníky... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Torn Apart je naprosto zbytečný počin, Cold Storage už byl zajímavější a The Oath příjemně překvapil. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Překvapivě fungující web epizody, jdoucí s linií seriálu. Zpracování je takřka stejné a postavy jsou neméno zajímavé a některé i šílené. Jen zamrzí, že něco takového nedostává více prostoru. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Mini příběh o tom, jak vznikla beznohá zombie v prvním dílu, kterou Rick tak při emociální scéně odpravil. BTW Kdo poznal Scotta Iana z Anthrax? :-) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Webepizody jako ve většině případů zbytečné. Chování postav trochu nemožné, připomínající Lori. Možná to bylo vyhrocenou situací, každopádně za všechno mohou teroristi :) Nejlepší je objasnění mrtvoly bez půli těla. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých menších příběhů. Většina opodstatňuje ne příliš podstatný děj v seriálu Walking Dead. Hodnotím především nápad, který tak trošičku ukazuje začátek apokalypsy. Dále výborné masky, jak tomu je u celého seriálu. U velkého fanouška seriálu, jako jsem já, byla srdcovka scéna s Hannah. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Pre väčšinu zrejme zbytočnosť. Ja mám ale tieto doplňujúce príbehy, ktoré osvetľujú minulosť vedľajších nedôležitých postáv rád. V tomto prípade je tou postavou rozpolená mŕtvola z pilotnej časti prvej série. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od seriálu hodně slabý spin-off, dobrý jen k tomu, aby se člověk dozvěděl, co je zač beznohá zombie (walker by asi nebyl v tomhle případě výraz namístě) v parku z prvního dílu seriálu. Šest epizod je zbytečně moc, vzhledem k tomu, že, co se děje týče, za něco stojí jen poslední díl a na efekt ještě scéna ze sklepa (smrt Andrewa). Slabší dvě hvězdy. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nic moc, nic neobjasnil (leda poloviční zombie z prvního dílu), nebyl ničím prospěšný. Takové webizody jsou zbytečné. Kvůli délce nedám odpad. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu jsem vyrozumněl, že tu hodnotíme webizody, které prokládají jednotlivé série hlavního seriálu (pitomější nápad, než dát tomu stejný název, by nebyl?)... Ale abych nezdržoval - viděl jsem první dvě (tedy 15 minut mezi 1. a 2. sérií, a dalších 15 o rok později) a další asi rovnou přeskočím. Se seriálem to víceméně nesouvisí a je to vůbec celé neskutečně nezábavné a zbytečné... ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Šest několikaminutových epizod, které jsou především poutadlem pro druhou sezonu než nějakým původ nákazy vysvětlujícím prequelem. I tak zde ale najdete velké množství podařených zombie. ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé je že vo všetkých web epizódach nehrá ani jeden herec zo seriálu :-o 1. a 2. sériu s titulkami nájdete tu: 1+2-TU a 3. najnovšia séria epizód ktorá je pred 4. sériou 3-TU ()

Reklama

Reklama