Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Británie je rozdělena vysokou zdí s automatickými zbraněmi na infikovanou a čistou oblast. Čas od času je vyslána speciální jednotka rangerů do prostoru "za zdí". Po jedné nepovedené akci má jedna skupina zjistit, co se stalo s předchozí skupinou, po které zůstala funkční vysílačka. Cesta tam i zpět vede jen pěšky a zombies stahují kolem skupinky smyčku. Navíc se zdá, že se infekce přenáší i kontaktem s krví nakaženého. (Mylan)

(více)

Recenze (8)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Reynolds má talent , tak bacha. Britská zombie rozbíjačka , ktorá dáva tušiť , že má toho napozeraného akurátne na to , aby som schrúmala jeho celovečerák. Dejovo obligátne / strihovo kamerový kukuč trend je prísne dodržaný / gore nasadené v náležitej forme / je to upnuté do akurátnej lokácie / presvedčivý cast / očakávaný finiš / pár killah noviniek / absencia hluchých minút / akurátna minutáž ( tak často znalcami spomíný vývoj charakteru postáv je úspeśne prekročený ) / nesmrdí to finančnou krízou / disponuje to nadšením pre daný žáner / opozerané , ale cool ! Spokojná bola aj moja Border kólia. Teším sa na poriadne nočné kino . Fresnadillo , Bassett - this is IT. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šesť špeciálne vycvičených vojakov prechádza cez bezpečnostný múr postavený na ochranu neinfikovaných ľudí. Za úlohu majú dve veci. Prežiť v nebezpečnej zóne plnej zombie, zistiť čo sa stalo so skupinkou žoldnierov, ktorí vyslali signál so žiadosťou o pomoc. Podarí sa im splniť náročnú úlohu? Napriek tomu, že je zo snímku cítiť "béčko", ja som bol pomerne spokojný. Príbeh jednoduchý, krátka stopáž mi maximálne vyhovovala, gore bolo veľmi dobre prevedené, čo viac si človek môže priať?? ( pred spaním ) - 60%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Military zombie akčňák, kde raketu v zadku mají zombie, vojáci i kameraman. Čistá střílečka je natočena tak, že se divák jakoby ocitá uprostřed počítačové hry. Samotná akce je zběsilá a vypadá to, že vojáci nemají šanci. Lesní předkrm, hlavní chod v opuštěných budovách a zákusek při návratu ke zdi. Hlavy i těla explodují, rudé gejzíry chlístají na všechny strany a občas v tom masomlejně nevíte, kdo je kdo. A když vojáci začnou pálit bezhlavě do všech stran, není divu, že sejmou i kameramana. Díky milosrdné délce to jde... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Britové jsou v poslední době jako posedlí při tvorbě nejrůznějších zombie filmů, z nichž je většina na jedno brdo. Ani tentokrát se kostra příběhu moc nemění, ale amatérský přístup režiséra Reynoldse mě dokázal i přesto zaujmout. Svému dílu dal pořádnou dávku akčnosti (což mi vůbec nevadí), rozhodl se pro krátkou stopáž (za což má moje velké díky) a divákům nabídl pořádná jatka i s menším rozpočtem. Již od prvních minut jsem tak zůstal přilepený na obrazovce a světě div se, jsem se skoro vůbec nenudil. Bo na to nebyl ani čas. Přesně takhle si představuji zajímavě udělaný zombie snímek a kdyby jich bylo více takových, možná by mě začal tento žánr i bavit. Kromě Romera a filmu REC mě totiž zombíci zrovna moc neberou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Zomblies“ je sice krátký, ale za čtyřicet pět minut vás dovede chytnout. Jasně, nesmíte mít tak vysoké nároky na technické provedení, také vám nesmí vadit sem tam možná trochu nesympatičtí herci, ale nic to nemění na tom, že film „Zomblies“ vás zvládne strhnout. Jednoduchý příběh, který ale jeden a funguje. Něco, co jsem od levného zombie filmu nečekal. ()

bystroocko 

všechny recenze uživatele

Za předpokladu, že by to byla amatérská nízkorozpočtovka, při které se někdo snaží dokázat, že uspokojivý zombie film s obvyklým příběhem a dobrými maskami a výpravou dá natočit s nizounkým rozpočtem, je to super. Pokud to má být "opravdický" film, který má mít příběh, výpravu a hudbu a všechno, tak je to podprůměrné. Krátká stopáž je super, hudba se podle mě ke scénám hodí a zabíjačky i masky jsou velmi pěkně zpracované. ()

Mexican82 

všechny recenze uživatele

prilis kratka stopaz na to aby bolo vlastne jasne, preco bezi jednotka vojakov za "valom" z miesta A do B. Zanrovo je to slabsi podpriemer, v par momentoch zaujimava kamera. Na nizkorospoctak zrejme slusne, v zasade ale trochu plytke ()

Reklama

Reklama