Reklama

Reklama

iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět

  • Česko Svět po Stevu Jobsovi (více)

Obsahy(1)

Steve Jobs byl kreativní vizionář ve světě technologií, který prostě změnil společnost, tak jak jsme ji znali před ním. Jeho smrt vyvolala silnou globální reakci. Jako spoluzakladatel a CEO Apple Computer představil Jobs svět počítačů obyčejným lidem. Probudil tak k životu další inovace, které zcela změnily náš způsob života – od způsobu, jak pracujeme, přes to, jak se díváme na filmy a posloucháme hudbu, až po to, jak komunikujeme s ostatními. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Steven Paul Jobs jedna z legend dnešního světa technologií. Dokument se ubírá jeho kariérou od začátků až po konečné působení v Applu. Dal světu jiné možnosti. Výborný životopisný dokument. ( Dne 25. srpna 2011 oznámil Steve rezignaci na postu šéfa společnosti Apple a následně jej nahradil Tim Cook. ) ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Tento dokument je spíše zaměřen na produkty a tváři se jako reklama, chybí více životopisných údajů o samotném Jobsovi. Steve Jobs byl člověk s nápady a jeho přínos v informačních technologiích je nezpochybnitelný. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec vůbec ne špatný dokument, jen škoda, že snímek nešel více do hloubky, co se přímo Steva Jobse týče. Takhle to fakt trochu působí jak 45 minutová reklama na Apple. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Možná trochu horkou jehlou udělaný, avšak velice povedený dokument o člověku, který svými vizemi změnil a hlavně zlepšil (=usnadnil..., doplň si sám) život miliónům lidí... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Narýchlo zbúchaný životopisný post mortem dokument o jednom človeku s kolieskom naviac. Je jasné, že Discovery channel vyhral nevypísaný súboj o to kto prvý zmapuje život Steva Jobsa, ale na úkor bližších, obsiahlejších či kuloárnych informácií ohľadne jeho súkromia či pracovného života. Strohé vymenovanie produktov pod ktoré sa Apple podpísal a vyjadrenie ľudí, ktorým by neuškodila redukcia superlatívov vyznie len ako ďalšie reklamné ťaženie pod záštitou Horsta Fuchsa. Na mňa však nejak extra nezapôsobila, takže som nešprintoval do obchodu kúpiť si svoj prvý iPod. BIG SPOJLER: Založil Apple, kúpil Pixar, iPhone, iTunes, iPad bla bla bla Steve umrel. Jediná myšlienka, ktorá z toho všetkého plynie je, že netreba byť prvý stačí byť lepší. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Sice bylo zajímavé se dozvědět něco o Jobsovi navíc (př. absolutně jsem netušila že měl něco společného i s Pixar), ale přišlo mi to opravdu trochu jako reklama na produkty, aneb "nevíte že to potřebujete, dokud to nevidíte u ostatních a pak to prostě musíte mít". Od Applu nic nevlastním, takže mánie kolem iVěciček a iUdělátek mě opravdu minula. Viděno na AFO 2012. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně dobrý dokument, ale špatně zpracovaný. .. Také tam určité části Jobsova života chybí, v lepším případě jsou jen nakousnuty, jako to známé jablíčko. .. Ale jestli nemáte potuchy kdo to byl Steve Jobs, tak tímto snímkem rozhodně začněte. .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Kup si iPhone, budeš lepším člověkem. Špatný sladkobolný dokument. Nechtěným způsobem to baví. Vidět uživatele i je zábava. 39%. ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Jedna velká reklama na Apple... Ano, Jobs změnil svět. Ale k horšímu... Snad lidem jednou dojde, že čumění do tabletů a podobných nesmyslů rozhodně není cesta, kterou bychom se měli ubírat a že pokrok je v současné době jen synonymum pro urychlení procesu zániku naší civilizace.. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Výborný iDokument, který sice neříká vše okolo Applu, ale snaží se vyzdvihnout Jobsovu genialitu, kterou rozhodně popřít nelze. Bořiči mýtů, Stevie Wonder skvělí lidé dodávali své poznatky. Nejsem příznivec Applu ( někdy spíš Apple sekty:) ), ale THANKS STEVE. "Your time is limited, so don't waste it living someone else's life." ()

Reklama

Reklama