Reklama

Reklama

Kódované vysílání

  • Velká Británie The Numbers Station (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý tajný agent Emerson - toho času v nemilosti - dostane za úkol chránit dvacetiletou Katherine, šifrovací operátorku v malé vysílací stanici CIA, která se nalézá v opuštěné oblasti. Emersonova mise je jednoduchá: udržet Katherine v bezpečí. Když bomba nastražená v autě před stanicí naznačí, že na ně kdosi něco chystá, dvojice je nucena použít stanici jako útočiště a Emersonovy bojové dovednosti jako svou jedinou zbraň. Stanou se terčem skupiny neznámých smrtících agresorů a nemají v rukou nic, než nahranou zprávu od předchozího bodyguarda. Emerson a Katherine se dostanou do boje na život a na smrt s velmi odhodlaným nepřítelem. V situaci, kdy je stanice ohrožena, cíl neznámý a únik nemožný, se stává prioritou této dvojice jediné - vyváznout z toho živí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (85)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si přál zaměstnání, při kterém je smrt jediným oprávněným důvodem rozvázání služebního poměru, ale k CIA mě nevzali, protože mám ploché nohy. To Emerson testy prošel, takže si může čmárat čísílka na papír, zabíjet nebezpečné barmany či zmatené svědky a když ho to přestane bavit, tak se může přemístit do šifrovacího hangáru. A já se přiznám, že tam mě to celkem bavilo, dokonce jsem byl i přiměřeně napnut a troufnu si i naznačit, že to zdaleka není takový průšvih, jak naznačuje zdejší hodnocení. Udělování ceny pro brilantní logický scénář se kvůli tomuto snímku patrně zavádět nebude, neboť tu a tam to slyšitelně skřípne, ale pod hranici průměru to padá jen výjimečně. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Na Malin se hezky dívá a kupodivu podává i slušný herecký výkon. Jen škoda, že je ve filmu zdaleka jediná. Cusack a jeho nulové charisma zabíjí spolehlivě i potenciálně slušný námět. Suma sumárum podprůměrné béčko, jehož tvůrci měli alespoň tu slušnost stáhnout run-time pod hodinu a půl. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

90 minút v kotolni. Bez nápadu, bez humoru, bez vzťahov, dokonca vlastne bez záporáka!! Cassie Ainsworth poteší, ale je tam tak dve minúty. Nuda jak film so Segalom ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film pošlu se vší chutí doprdele, protože absolutně mě to nebavilo.. zamotal jsem se dotoho.. naky čísla, naký schovávačky v kancelářích co vypadali jak sklep od řezníka mě fakt nebavily.. ztech zabijáku nešel ani strach.. na konci se ukazali jako pěkný suchaři... prostě napětí na bodě hoven. Jedna za Kjusčaka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film tak prostinký, že říkat mu thriller, nebo dokonce akční, by bylo urážkou těch slov. Opět zde máme agenta s traumatem, který tentokrát hlídá nějakou šifrovací stanici. Význam těch čísel hraje velkou roli, ale pochopit se ten systém a způsob, proč se předávají zrovna takto divně a v divných stanicích, nedá. Je tu pár pokusů o jakési vysvětlení, ale je to zamotané tak, že čím víc nad tím přemýšlím, tím méně to dává smysl. Prý nevysledovatelné, přitom kdejaký chlápek s radiotelegrafem by ta čísla na správné frekvenci musel odchytit. A jestli je to tak, jak film tvrdí, tak vlastně jen špioni zabíjejí jiné špiony, nejčastěji a nejlépe ty svoje. Při podobné frekvenci buď mají nadbytek špionů, nebo by ta organizace už dávno neměla existovat. Jinak film se snaží stavět na klaustrofobní atmosféře dvou lidí zavřených v bunkru, ale moc se to nedaří, i když sem tam nějaké záblesky té kýžené atmosféry problesknou. Celé to působí jako divadelní, a dokonce chvílemi jako rozhlasová hra, kdy těm dvěma nějaký vztah věřím asi jako Kalouskovi tibetskou vlajku. Zvlášť to, jak dívka skoro autistu bez emocí dokáže k emocím probrat. Osmdesát minut čekání na nějakou akci, a když prohlásí, že všechny dostane, je konec filmu a titulky. Možná pokus o náběh na druhý film? Je mi to jedno, už tenhle nijak nefunguje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cusacka mám docela rád a Malin je hezká holka a ani jeden z nich mě tady vyloženě nezklamal. Jenže marná sláva, byla to nuda. Paradoxně asi nejzábavnější část byla ta, kdy se zdánlivě nic nedělo, tedy doba před napadením stanice. Tahle sekvence totiž alespoň dávala naději, že zbytek bude ještě zajímavější. Nebyl. Akce, dá-li se těch pár bezkrevných přestřelek za akci počítat, byla bez drajvu, napětí nebylo vůbec a nějaká naléhavost, kterou by si zápletka zasloužila, se také nakonala. A do toho ty existenciální kecy........ . Halt se musím smířit s tím, že i na Severu se rodí fušéři. 30% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ani nevím, že kouříte !!" - "Začal jsem s tím, když jsem skončil s chlastem !!" - "A proč jste přestal pít ??" - "Byl jsem ožrala !!" ;) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nič nového, nič zapamätaniahodného. Ani od filmu, ani od Cusacka. Ale nenudí, plynie a dobre sa sleduje, čo dnes vôbec nie je samozrejmosť. Takže odporúčateľné. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Cusack je fakt frajer. Jeho charizma je plně funkční a i když Akermanová na něj sotva má, drží se a není otravná. Děj je celkem zajímavý, malinko jsem se v tom ztrácel, ale ve finále jsem to pobral. Akce tu moc není, ta délka je ale ideální a má to fakt tempo a ta komorná akce co tu je, je solidní na takové béčko a uvěřitelná. Hudba je fajn. Takových béček sice už bylo, ale bavit mne nepřestanou, dostal jsem to co jsem očekával. Ještě hlášky Cusacka jsou slušný. 8/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vysílání těchto kódovacích stanic probíhá 7437 dodnes........... Každodenní rutina, jen z práce do práce. Jednoho dne však dojde k dramatickému zvratu. Začíná boj o život. CITÁT - Odstraňte operátorku....... Skoro komorní drama dvou herců, uvězněných v bunkru. Je to o špionážní politice, pro někoho denní chléb, pro ostatní neznámá věc. Film je částečné zajímavý, protože vám dá šanci nahlédnout do věcí, o kterých nemáte ani ponětí. Dramatizace dobrá, hudba obyčejná a konec není zas tak špatný. CITÁT - Spusť odečítání........... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento špionážní (nebo jestli chcete politický atd.) má celkem slušný příběh,tempo je pomalejší,akce jako šafránu,herecké výkony v rámci možností ucházející (jinak film jen se 17 herci) a jinak je to film tak na páteční večer kdy se vám už moc nechce přemýšlet.John Cusack jde z role do role a tohle je spíš jedna z těch lepších v poslední době.Za mě 55 % a tři hvězdy. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je asi hodně nízkorozpočtový film. Je to prakticky film o dvou hercích. Děj je celkem slabý. Žádná pořádná akce. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nešlo o nějakou předělávku staršího filmu? Po celou dobu mi totiž přišlo, že jsem TO už někde viděl mnohem dříve. Celý film jsem měl déjà vu, akorát tu byli jiní herci, zvláštní. Nicméně jde o levnou záležitost, které se do krámu hodil pozemek s "ničím" kdesi "nikde" a postavil se na tom příběh o něčem tak tajném, že o tom skoro nikdo neví a tudíž na to stačí jen pár herců. Všechno je to dost předvídatelné a divák tak jen čeká, kdy To už konečně docvakne i postavám. Délkou film připomíná spíš zbytečně protažený díl nějakého krimi-trhiller-špionského seriálu. A otevřený konec dává znát, že autoři jsou se svými očekáváními poměrně naivní. Film zralý na stejný úkon jako se šiframi - po přečtení spalte. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, John Cusack má asi moc velké pozitivní renomé, než aby si ho zkazil tím, že ve filmu zastřelí holku, vlastně ještě dítě. Tímhle si mě film rozhodně nezískal, protože hned na začátku jasně stanovil pravidla, která jsou daná, neměnná a očekávaná. Film pak není špatný, ale prostě průměrnost. Předvídatelnost, snaha tlačit na pilu, malý příběh, žádné velké rozuzlení, tohle z něj dělá jasného adepta na padesát procent. A v některých očích ještě méně. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

.....aj 85 minút bolo dlho -  nudné bez akcie -úvodný námet ešte povedzme - iste sa dalo niečo vymyslieť na x-krát obohranú šablónu, ale scenárista nemal svoj deň -lebo toto sa dalo ozaj naškriabať za jeden deň- nikdy viac-strata času. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cim dalej bude John Cusack tocit taketo filmy, taxi moze ruky podat so Segosom /Seagal/ alebo s Klecom /Cage/. Este Klec bude na tom asi najlepsie : 30 % ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Sakra, ten Cusack už je taky nějakej starej. Na akčňáky by se měl vybodnout, Con Air je jen jeden a v romantických rolích mu to sedne víc - ať chce, nebo ne. ()

Reklama

Reklama