Reklama

Reklama

Šéf

(seriál)
  • USA Boss
TV spot 3
USA, (2011–2012), 16 h 55 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Kelsey Grammer, Kathleen Robertson, Martin Donovan, Christian Stolte, Bill Stoneking, David Pasquesi, Jonathan Groff, Connie Nielsen (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Starosta Chicaga Tom Kane (Kelsey Grammer) sa práve dozvedel, že trpí degeneratívnou neurologickou poruchou. Napriek tomu sa rozhodne ostať vo funkcii a nedať pred nikým najavo, že trpí nevyliečiteľnou chorobou. Vie o tom len jeho doktorka. Všetci v Kaneovom okolí sú priveľmi zaneprázdnení, aby si mohli všimnúť, že niečo nie je v poriadku. Podarí sa niekomu odhaliť jeho tajomstvo, aký dopad to bude mať na jeho politickú kariéru? (Tolf)

(více)

Videa (3)

TV spot 3

Recenze (59)

Fr 

všechny recenze uživatele

ZÁKLADNÍ PILÍŘE POLITIKY JSOU: PENÍZE, SVALY A NEUTRALIZACE NEPŘÁTEL.... /// Politika. Chudák starosta (Chicaga) – to jsou samý starosti: volby, stavba letiště, šťourající novinář, dcera, nemoc (hlavně ta NEMOC). Politická špína a zákulisí radnice. Něco málo ze života politika (toho americkýho, buď v klidu Míro Kalousku…). Píchání (jako sex Míro Kalousku). Seriál, kterej z politiky (NE)dělá lidovou zábavu (a možná by mohl i nasrat. Tebe ne Mirku….). POLITICKEJ SERIÁL. Chcete vědět, vo čem je politika? S kým starosta (politik) souloží? Koho má rád? Co ho trápí? Kde bere prachy? Jak má velký péro? (no dobře – není to priorita…ne Mirku, nezajímá mě to!). POLITIKA. POLITIKA. Spousta POLITIKY. Kecy, gradace keců, sliby, starý sliby, kostlivci ve skříni. Údery a protiúdery. Tahy a protitahy. Jak věci fungují (asi nejen v Chicagu). Jak se žije ,,na vrcholu“ a jak, když se loď potápí. UMĚNÍ DEMOKRACIE. Likvidovat a koukat se přitom do vočí. Pro dobro města. (Kam se na ně sere ta NEMOC! ) Kontinuita, status quo a zachování zájmů. Vítězství, po kterým zůstane v držce jen hořká pachuť. Obyčejným lidem. ….Dobrý den, měl bych pro vás nápad na předvolební televizní seriál…. /// 2.SÉRIE ***** ,,OBĚTOVAT HRAD, ABYSTE SE ZBAVIL KRÁLE?“ ... ,,HRAD MŮŽE BÝT ZNOVU POSTAVEN, ČLOVĚK NE“...... /// Zajímavý a nečekaný zjištění, že se to má ještě kam posunout. Další prostor pro konstantu se štěrbinou Meredith, Zajace, kterej třeba, kdyby čirou náhodou šel politicky do řiti, tak si aspoň pořádně zašuká, novej (tajemnej?) pomocník, ale hlavně očekávání, jestli to zase všechno tomu starýmu čurákovi projde. Tahle série už není jen o volbách, ale o pomalý a úmyslný změně chodu celýho stroje. ,,STUDNA UŽ JE DÁVNO OTRÁVENÁ.“ Zajímává vás politika…. TAKHLE SE TO KURVA HRAJE! A jméno mé je Bůh…. tak vám nevím – nebyla tahla sérka lepší než ta první? Ale nechám ty 4*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem českej politik a hodlám nakouknout do americký demokracie (voličům NEDOPORUČUJU!). 2.) Hledám rozdíl mezi Mužem na radnici ve Starým Kunštátu a v Chicagu. 3.) Jmenuji se Lewy Body. A jsem na cestě…. 4.) Thx za titule ,,ELiRa“ a ,,Kooha“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Derek 

všechny recenze uživatele

serial vacsinou len pre americanov, ktory ocakava ze divaci sa vyznaju ako funguje americka politika nielen na tej najvyssej urovni ale i na nizsich leveloch a preto je dost nemilosrdny lebo sa prilis nezatazuje vysvetlovanim co a ako funguje v politickom bahne... vsetky charaktery su svine, moralne na dne ale i napriek tomu vas vtiahnu dnu aby vas vyuzili a potom len tak zahodili, co mi ani v najmensom nevadilo lebo je na co sa pozerat... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál. Skvelé obsadenie dopĺňa šikovná kamera (hra so svetlom a hĺbkou) i hudba. Ak sa zaujímate o politiku (aj tú komunálnu) toto si nenechajte ujsť. Občas však ide až o gangsterskú atmosféru, takže by Boss mohol osloviť aj fanúšikov KRSTNÉHO OTCA. Erotické scény sú tiež prekvapivo funkčné a živočíšne. Zabudnite na FRASIERA, životná úloha Kelseyho Grammera je Tom Kane!!! ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Více artovní a ne tak strhující jako House of Cards (přece jen komunální politika není tak glamorózní jako ta supervelmocenská), ale Kelsey Grammer to všechno drží spolehlivě. Seriály stavějící na jediném silném charakteru, typu Bosse a House of Cards, mají ale stejnou nevýhodu - jakmile hlavní protagonista sleze z plátna, sune se prst k fastforwardu. Starostovy vedlejší rodinné trampoty jsou rovněž o dost nudnější než ty poslancovy a i vedlejší postavy jsou šedivější a hrají upozaděnější druhé housle než v House of Cards. Dokonce ani královská Connie Nielsen to nevytrhne. Jinak ale znamenité vysvobození pro všechny, kteří dokoukali House of Cards a potřebují další "šlehu". ()

mrksik 

všechny recenze uživatele

"The punishment must be proportional. It must be a signal. But you decide. The form of the punishment is upon to you. Boss." Dokonalé. Vizuálne dokonalé. Auditívne dokonalé. Naratívne dokonalé. Ľudsky pokryvené. Syndróm Lewy Body nie je len fyziologickou poruchou hlavného predstaviteľa, degeneratívnou poruchou trpí celý systém, v ktorom zahnívajú a postupne odumierajú - či sú odumierané - všetky jednotlivé bunky. Ako odumierajú bunky, pohráva sa s nami i rozprávanie celého seriálu, s istotou nevieme, čo sledujeme, dialógy sa vedú mimo obraz, v obraze sú predstavy. Ľadová estetika prešedivelých detailov vedie k skepse, malá hĺbka ostrosti a neustále preostrovanie znervózňuje, hudba pozdvihuje a posiela do prdele podľa potreby, tak ako to robí i samotný Boss. "It's a game." Dokonalý seriál o pokurvenom svete. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (2)

  • Kelsey Drammer získal za roli v tomto seriálu Zlatý globus 2011 v kategorii nejlepší herec v dramatickém seriálu. (Terva)
  • Kelsey Grammer v poslednej epizóde sitcomu Frasier (1993) odlieta žiť nový život do Chicaga. V seriáli Boss stvárňuje starostu Chicaga. (AxelWers)

Související novinky

Julia Roberts a knižní bestseller

Julia Roberts a knižní bestseller

13.06.2018

Julia Roberts (Pretty Woman, Blízko od sebe) si zahraje v chystané adaptaci knižního bestselleru Včelička od spisovatele Chrise Cleavea. Roberts bude zároveň i produkovat, o scénář se potom postará… (více)

Reklama

Reklama