Reklama

Reklama

Šéf

(seriál)
  • USA Boss
TV spot 1
USA, (2011–2012), 16 h 55 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Kelsey Grammer, Kathleen Robertson, Martin Donovan, Christian Stolte, Bill Stoneking, David Pasquesi, Jonathan Groff, Connie Nielsen (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Starosta Chicaga Tom Kane (Kelsey Grammer) sa práve dozvedel, že trpí degeneratívnou neurologickou poruchou. Napriek tomu sa rozhodne ostať vo funkcii a nedať pred nikým najavo, že trpí nevyliečiteľnou chorobou. Vie o tom len jeho doktorka. Všetci v Kaneovom okolí sú priveľmi zaneprázdnení, aby si mohli všimnúť, že niečo nie je v poriadku. Podarí sa niekomu odhaliť jeho tajomstvo, aký dopad to bude mať na jeho politickú kariéru? (Tolf)

(více)

Recenze uživatele Aky k tomuto seriálu (1)

Šéf (2011) 

Oč větší očekávání, o to větší zklamání, tak to chodí. Seriál představuje nepochybně přesný popis technologie moci, nicméně tak důsledně a pedantsky se drží teorie, kterou chce za každou cenu sdělit, až se mi z něj vytrácí drama. Žádná postava, žádný osud mne nezajímá, nejsem zvědavý, jak zápletky dopadnou, nikdo není ani kladný ani záporný, sympatický ani nesympatický... tak to v životě asi chodí, ale k filmu bych potřeboval přimíchat něco navíc. ()

Související novinky

Julia Roberts a knižní bestseller

Julia Roberts a knižní bestseller

13.06.2018

Julia Roberts (Pretty Woman, Blízko od sebe) si zahraje v chystané adaptaci knižního bestselleru Včelička od spisovatele Chrise Cleavea. Roberts bude zároveň i produkovat, o scénář se potom postará… (více)

Reklama

Reklama