Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kruťárny přináší nejvtipnější amatérská videa z internetu na obrazovku. Show svým jedinečně ostrým a energickým humorem uvádí moderátor Rob Dyrdek. Promítání nejžhavějších klipů internetu se kromě publika zúčastní celebrity jako Johny Knoxville, Travis Pastrana nebo Christopher "Big Black" Boykin. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Originálnejšie ako slovenská obdoba tejto relácie Webmaster, majú to tematicky trochu usporiadané, niektoré videá sú originálnejšie ako tie vo Webmastri, ale aj tak tí ostatní sú tam zbytoční. Chechtajúca sa blondína, človek, čo to zastavuje a tí ostatní, čo majú mať s tým súvis no, stačil by tam jeden moderátor s prípadne jedným hosťom. Opäť sa ukazuje, že škodoradosť je jedna z najväčších radostí pre ľudí. Ja som sa na tom veľmi nebavil, ani ako škodoradosť mi to neprišlo vtipné, skôr bolestné aj cez obrazovku. Ale je to profesionálnejšie ako Webmaster, takže to treba uznať a ohodnotiť objektívne. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ve studiu, které je mimochodem skvělé, sedí jeden černej nýmand, Chanel West Coast, která je vylízaná jak Paula Wild po ultimátní mrdačce, a vždy jeden zvláštní host. Taky většinou pablb non plus ultra, ale nedávno tam byl třeba i Dominik Monaghan. Celé to uvádí naprostý kokot, který si hraje na skejťáka. Říkáte si, kurva, Korbitch, proč na to teda čumíš? Mno.... ty videa jsou prostě best a v půl pátý ráno nic jinýho neběží. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Většina lidí má během dospívání období, kdy s oblibou používá vulgarity. Když následně mentálně dozrají, začnou se vyjadřovat jako dospělí a sprostá slova buď odloží úplně, nebo je používají jen v krajních situacích. Ne tak Rob Dyrdek, zastydlý puberťák a moderátor tohoto pořadu, který bez nich ještě i v pokročilé dospělosti nedokáže sestavit jedinou souvislou větu. Tento vandrák ve vytahaném oblečení si neustále mne ruce jako moucha na hovně a celkově působí dojmem retardovaného zfetovaného pokoutného úchyláka. Zdatně mu zde sekunduje i trapný ubožák Sterling Brim a ženská, co se směje jako mečící koza. MTV byla kdysi dávno pojem na poli hudby pro masy, nicméně už nějaký pátek je po krk ve sračkách a důkazem toho budiž i tento pořad pro pomalejší jedince. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Asi bych měl peskovat, kam to spěje televizní zábava a jak nízký humor dnes ovládá obrazovky, ale to by bylo pokrytectví, baví mě jak pečlivě vybraná videa, tak vynikající komentář Roba Dyrdeka. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Jackass, ale ještě snad trapnější. Hlavně tedy neoriginální. A je to samozřejmě stupidní. ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než Stahovák a některý klipy sou v pohodě, i tak má ale tenhle formát svoje nepřekročitelný limity. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů na MTV, které za to stojí. Rob Dyrdek sice není zrovna nejlepší moderátor, ale zde odvádí celkem slušnou práci. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Rob Dyrdek je velke decko a skejtak. Okrem seba si vzdy pozve svojich dvoch kamosov Sterlinga, co zastavuje videa a Chanel s otrasnym silenym smiechom. Treti host je nejaka nie ackova celebrita. Spolu pozeraju videa zaradene do roznych srandovnych kategorii, Rob ich velmi vtipne komentuje a najlepsie je ked zastavia video a vsetci ho rozoberu do uplneho detailu, je to napopukanie. ()

Tolf 

všechny recenze uživatele

Show, v ktorej sa vyberajú a podrobnejšie "vtipne" rozoberajú videá z internetu. Niečo podobné slovenskej relácii Webmaster. Hostia pozvaní do tejto show sú tu okrem toho, že sa nechajú strápniť, viac-menej zbytoční. Napríklad prvý, ktorý má za úlohu pretáčať a zastavovať videá v určitých momentoch, čo by kľudne mohol robiť aj niekto zo zákulisia. Druhým je nejaká vypečená blondýna, ktorá nevie na žiadnu otázku vhodne zareagovať a jej vynútený smiech miestami až uši trhá. No a napokon tretí pozvaný hosť, ktorý je v skutočnosti jednou z osôb na zobrazených videách a jeho najdôležitejšou úlohu je prísť sa ukázať naživo, že čo je to za blbca, ktorý vo videu tak smiešne padol na ksicht (viď poster) ()

Chlopotun 

všechny recenze uživatele

Vtipné videá z internetu a celé to uvádza Rob Dyrdek, ktorého komentáre tomu celému dodávajú šťavu a navyše smiech Channel Westcoast je jeden s tých, ktoré ma dokážu rozosmiať. Celé to má nejakých 30min takže to celé veľmi rýchlo odsýpa. ()

MartinKoho. 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit špatným komentářem tady Tolfa, protože ani nevím o čem píše. Už jenom ti takzvaní "hosti" nejsou vůbec hosti, ale nedílnou součástí pořadu. Jedinej host je třetí osoba, která buď s vtípky ve videech souvisí a nebo má nějaké zajímavé zkušenosti na dané téma (např. členové party Jackass). Rob Dyrdek a jeho tým schromažďují různá oblíbená videa z internetu, která poté doplňují vtipnými připomínkami a komentáři. Na opravdu vtipných snímcích si kolikrát opravdu hodně smlsnou a video rozeberou do podrobna. To je potom opravdu velká sranda. Rozhodně se nejedná o nějaký intelektuální humor, ale pokud se rádi bavíte a nechybí vám trošku té škodolibé radosti, tak tohle je něco pro vás. Super :) ()

Reklama

Reklama