Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nizozemský Legolas a Jan Keller jsou zpět i se svojí partou buranů, a jak už to u podobných dvojek bývá, je to ujetější, debilnější, nechutnější a tak nějak celkově stupidnější. Což ale neznamená, že by to bylo nějak zvlášť horší. Možná jen o trochu tím, že už ty kluky tak nějak znáte a je pro ně těžší vás něčím překvapit. Ale snaží se. Tentokrát jim dobře sekundují i ženy, ať už v podobě Legolasovy matky nebo skvělé Deborah. Nejzábavnější mi asi přišli titulkové a potitulkové záběry. Rozhodně doporučuji na oba díly koukat s titulky, protože tohle podání dabing zprostředkovat určitě nedokáže. Maaskantje, vy homo!!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Miestami sú New Kids Nitro rovnako dobrou paródiou, ako Turbo komédiou. Problém je v zmene prístupu, na ktorý nebol pripravený každý, a keď to najlepšie z Turba proste absentuje, pôsobí to ako prvý diel - s rovnakými postavami, s rovnakou debilitou, akurát bez väčšiny humoru. "Naprosté popření prvního dílu." píše TaxiDriver. Nezostáva než súhlasiť, len či to nebol zámer, že? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZAČALO TO TAKHLE, VŽDYŤ VÍŠ – TY TÝPCI.....A V URČITOU CHVÍLI SE DOSTANOU DO BITKY S JINÝM MĚSTEM....VŽDYŤ VÍŠ – BRABANT. DOSTALI SE DO BITKY A ÚPLNĚ ZEŠÍLELI, ALE TRVÁ TO MOC DLOUHO, TAK SI POSTAVĚJ STROJ ČASU. TI DRUZÍ TÝPCI SE ZMĚNĚJ VE VLKODLAKY A JEN TAK SI TAM CHODĚJ. A TOMU NEUVĚŘÍŠ, TOHLE NEČEKAL NIKDO. ROBOTI! OPRAVDOVÝ ZKURVENÝ ROBOTI!“..... /// Věř či nevěř (kámo). Snaha o sebeparodii a (taky jen snaha) o gagy ještě šílenější než minule. Abych pravdu řekl (napsal) - moc to nefunguje. Nevadí mi mrtvý děti (ve filmu vole!), jen ten způsob (jak ,,vodejdou“) musí bejt ftipnej. A vlastně celej film má bejt ftipnej (hlavně) díky tomu, že jsou ujetý ,,ještě víc“. Snažej se, flákaj sebou, pičujou, maj sifla, maj ....a vono nic (vlastně....jo, tyhle děti jsou celkem ftipný!). Taková (že by?) fanouškovská záležitost (oproti ,,profesionální“ JEDNIČCE), který by prospěl někdo s ujetějším a hlavně vtipnějším pohledem na ,,věc“. Vlastně mě to nezaujalo skoro ničím. 2-3 povedený fóry a samý xichtění. Soráč idioti! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem z Maaskantje. 2.) Úplně mi hráblo. 3.) Thx za titule ,,Ohix11“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

TRAILER http://www.youtube.com/watch?v=XFuGtQ4WHm4 *** Takze pozrel som si to v kvalite: New.Kids.Nitro.German.2011.TS.MD.XviD-iND *** Maaskantje verzus Schijndel *** Brutalna nakladacka humoru, nadavok, piva, rave hudby, aut, zombikov, vybusnin, freerunu, dance battlov, policajtov, drog, cigariet, fast food, uderov do hlavy, vrazd, buraciek, zavodov, futbalu, ohna, mrtvych. *** Nepodarene sceny neopisatelne *** 100% *** Sorry *** Nemozem prestat pocuvat http://www.youtube.com/watch?v=Lk3lQRmIkoM ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Od Turba nám asi retardi kapku zpychli, kompletně ztratili sysel pro tumor a nabyli dojmu, že bude veselé a úspěšné i to, když po sobě budou na plátně jen házet hovna a vehementně u toho pičovat. No hihň jak sviňa! Tam, kde jednička perlila s drsnou, slaboduchou, hravou demencí opravdu k popukání, tohle vystrkuje jen rozedřený a zhnisaný řitní otvor, plný žlutozelených vyrážek a podivné hnědé hmoty. Nepochybuji, že si u toho pár prvoků a totálních solvin vyprskne lahváče na monitor a přeji jim spoustu kultivované a sofistikované zábavy, aby byli ráno u pásu svěží! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Modrobiela vlajka s červenými srdiečkami, ktoré však srdiečkami v skutočnosti vôbec nie sú, pretože sú to kvety žltého lekna, je vlajkou holandskej provincie Frízsko. Túto vlajku používa aj najslávnejší miestny futbalový klub SC Heerenveen. (MikaelSVK)
  • K filmu natočila speciální hudební videoklip německá skupina Scooter. (korbitch22)

Reklama

Reklama