Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí hlboko mentálne retardovaní magori New Kids Turbo z holandského zapadákova Maaskantje znova prichádzajú na scénu, tentoraz ako New Kids Nitro. Spolu s magormi zo susedného zapadákova Schijndel spoločne bojujú proti novému nepriateľovi - živým mŕtvolám zombie, ktoré im vyjedajú okruh najlepších priateľov.
Partička piatich kamarátov z holandského mestečka Maaskantje - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie a Barrie - sa dostane do vážneho konfliktu s obyvateľmi susedného zapadákova Schijndel. Vojnu však ukončia vo chvíli, keď musia spojiť svoje sily v urputnom boji proti novému spoločnému nepriateľovi - živým mŕtvolám, ktoré im postupne zabíjajú najlepších priateľov. Vo veľkej vojne proti zombie sa dementom vymknú ich bojové akcie spod kontroly a nastane malá vidiecka apokalypsa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

verbal 

všechny recenze uživatele

Od Turba nám asi retardi kapku zpychli, kompletně ztratili sysel pro tumor a nabyli dojmu, že bude veselé a úspěšné i to, když po sobě budou na plátně jen házet hovna a vehementně u toho pičovat. No hihň jak sviňa! Tam, kde jednička perlila s drsnou, slaboduchou, hravou demencí opravdu k popukání, tohle vystrkuje jen rozedřený a zhnisaný řitní otvor, plný žlutozelených vyrážek a podivné hnědé hmoty. Nepochybuji, že si u toho pár prvoků a totálních solvin vyprskne lahváče na monitor a přeji jim spoustu kultivované a sofistikované zábavy, aby byli ráno u pásu svěží! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

New Kids jsou magoři. Škoda jen, že od prvního, skvělého filmu, přešli k daleko více nechotným kokotinám. Ty mě totiž na tomhle filmu dost srali. Třeba jsem vůbec nepochopil přítomnost tý těhotný holky, která tam všude ukazuje ten svůj krunýř, co se tvářil jako břicho. Každopádně i tak jsem se pobavil. Ten závěr byl třeba naprosto brutální. S prvním dílem se to ale srovnávat moc nedá. Ten byl originální a přišel s něčím novým. Tenhle to jenom doplňuje a občas zachází i tam, kam by nemusel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZAČALO TO TAKHLE, VŽDYŤ VÍŠ – TY TÝPCI.....A V URČITOU CHVÍLI SE DOSTANOU DO BITKY S JINÝM MĚSTEM....VŽDYŤ VÍŠ – BRABANT. DOSTALI SE DO BITKY A ÚPLNĚ ZEŠÍLELI, ALE TRVÁ TO MOC DLOUHO, TAK SI POSTAVĚJ STROJ ČASU. TI DRUZÍ TÝPCI SE ZMĚNĚJ VE VLKODLAKY A JEN TAK SI TAM CHODĚJ. A TOMU NEUVĚŘÍŠ, TOHLE NEČEKAL NIKDO. ROBOTI! OPRAVDOVÝ ZKURVENÝ ROBOTI!“..... /// Věř či nevěř (kámo). Snaha o sebeparodii a (taky jen snaha) o gagy ještě šílenější než minule. Abych pravdu řekl (napsal) - moc to nefunguje. Nevadí mi mrtvý děti (ve filmu vole!), jen ten způsob (jak ,,vodejdou“) musí bejt ftipnej. A vlastně celej film má bejt ftipnej (hlavně) díky tomu, že jsou ujetý ,,ještě víc“. Snažej se, flákaj sebou, pičujou, maj sifla, maj ....a vono nic (vlastně....jo, tyhle děti jsou celkem ftipný!). Taková (že by?) fanouškovská záležitost (oproti ,,profesionální“ JEDNIČCE), který by prospěl někdo s ujetějším a hlavně vtipnějším pohledem na ,,věc“. Vlastně mě to nezaujalo skoro ničím. 2-3 povedený fóry a samý xichtění. Soráč idioti! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem z Maaskantje. 2.) Úplně mi hráblo. 3.) Thx za titule ,,Ohix11“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Důslednější, clubbersky odvázanější, uřvanější, našňupanější, šusťákovější, tupější a vytuněnější pokračování nejúspěšnějšího nizozemského filmu všech dob "New Kids Turbo" pro fanoušky možná znamená odklon od předchozího filmu. Ve skutečnosti ale "Nitro" dovádí do maxima postupy a prvky z "Turba". Již v prvním filmu se objevuje přímé oslovování diváků, boření hranice mezi diegezí, plátnem a publikem, při čemž základní koncept vyprávění stojí na tom, že se styl a forma podřizuje buranskému pohledu hlavních postav. V hloubi "Turba" šlape tradiční žánr konzervativně heroizujících snímků o hrdinech, kteří zachraňují svou komunitu či obhajují svůj způsob života oproti bezcitným byrokratům. Jen tentokrát se nejedná o utlačovanou minoritu bojující za své právo na seberalizaci a svou kulturu, ale prostě o hulvátskou bílou lůzu, která je nasraná, že najednou nemá na pivko. Totožné podřízení výchozího žánru sebe-glorifikační optice lopat a buranů najdeme i v "Nitro", jen tentokrát se žánr změnil na agresivní silácké blockbustery (linie konfliktu dvou zapadákovů) a apokalyptické spektákly (linie se zombie nákazou). Právě v tom, jak je vyprávění oddáno deformačnímu pohledu hrdinů spočívá hlavní síla "Turba". Vrcholem v tomto ohledu je fantasmagorické finále, které neukazuje vypjatý boj za přežití, jak by kázal žánr zombie apokalypsy, ale s ohledem na preference hrdinů se vše rozlouskne tuzingovým silničním závodem (a neostřejším politicky nekorektním fórkem celé "New Kids" franšízy - "Do vagónů s nima!"). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

K dumání o návštěvě Nizozemska mne nedonutily tulipány v Keukenhofu ani projížďka na loďce v ulicích Amsterdamu. Důvodem je tradičně fotbal, ale nikoli Ajax, PSV či Feyenoord, nýbrž derby Maaskantje Vs Schijndel. Jen tam se dá najít největší koncentrace osob disponujících lékařskou diagnózou F73 (hluboká mentální retardace) na metr čtvereční. Kdo přežil bez následků předešlé NK Turbo, ten je připraven na nejhorší, kterého se mu dostane v míře vrchovaté. Ostatním doporučuji projekci jen po předešlé konzultaci s psychiatrem. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to nevkusná píčovina a hovadina plná fekálního a dementního humoru, ale já jsem se u toho skvěle pobavil. Navíc mě opět potěšil soundtrack. Písničky jsou tentokrát hlavně od 2 brothers on the 4th floor. Můj oblíbenec Paul Elstak tentokrát přispěl pouze jednim songem a na chvilku se i mihnul na obrazovce. Jinak celkem chápu, že někomu tenhle film prostě nesedne, ale já dávám bez rozmejšlení 5 hvězd. Prostě holandský vidláci, gabba, hakkuh, happy hardcore, eurodance, happy pavementkick fest, atd... A pokud se to někomu nelíbí, tak je to verrekte mongol! ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Furt je to dobrý, ale už ne tak dementně šokující jako jednička. Každopádně sem se bavil a pár scén je opět perfektních ! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

"Homo" =D Tohle mě dostávalo nejvíc. Jinak stejně jako v prvním díle skvělá podívaná, i když zde mi připadal děj a zápletka trochu slabší. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Znova dementi v plnej paráde i plnými ústami tých najsprostejších a najvulgárnejších slov. Vtipných momentov a vydarených hlášok je tu podstatne menej, napriek tomu , že v spojení so zombie tématikou by som to nečakal. Najviac mi chýbal "vedúci" dementov - vodič kamiónu (Túú, túúúú...) z prvého dielu. Ten maskot sa tu síce objaví, ale zahlási iba trápnu vetu "Páči sa mi..." Rovnako ako prvý diel i tento mix debility znesie všetky druhy hodnotení. Dlho som váhal i ja. Už, už som dával 2* a v tom prišiel najvydarenejší fór - mamin pohreb...Tento vtipný moment to posunul k veľmi slabým, ale predsa 3 *. 50%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

I když je Nitro coby pokračování o dost kratší, tak mě bavilo asi o trochu více než Turbo. Možná ještě více bláznivější a jsem rád, že si dokázali udělat srandu i sami ze sebe. No prostě další várka humorných situací, ve kterých figurují dokonce zombíci, kteří jsou milně nazýváni upíry. :D ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Od prvního nespoutaného filmu můžeme zaznamenat velký pokles kvality. To, co bylo u New Kids Turbo originální a zábavné, je zde opakováno a parodováno. Pokus o přinesení nějakých inovací v podobě apokalyptické zápletky vyznívá naprázdno. První díl byl vtipný svou rebelií a nečekanými gagy, ovšem zde se žádné nové vtipy nekonají, a když ano, tak se opakují pořád dokola do omrzení. Docela zklamání, čekal jsem od nespoutané partičky New Kids něco víc. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Miestami sú New Kids Nitro rovnako dobrou paródiou, ako Turbo komédiou. Problém je v zmene prístupu, na ktorý nebol pripravený každý, a keď to najlepšie z Turba proste absentuje, pôsobí to ako prvý diel - s rovnakými postavami, s rovnakou debilitou, akurát bez väčšiny humoru. "Naprosté popření prvního dílu." píše TaxiDriver. Nezostáva než súhlasiť, len či to nebol zámer, že? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tohle pokračování jako zahanbení prvního dílu rozhodně nevidím. Kráčí ve stejných kolejích a tento styl debilního humoru mohu znovu a opět. Docela mě zaráží překvapené tváře uživatelů, kteří si stěžují, že humor je stejný, jako v jedničce. Asi očekávali nějakou křesťanskou hodinku. Hodnotit tedy budu opět 3*. A pokud bude snad díl číslo 3, tak ten rozhodně nevynechám. Holandští kluci mají můj obdiv. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Stejně nudná, nevkusná a nevtipná ptákovina jako první díl. Druhý díl je jen o malinky kapánek lepší, ale i tak se jedná o tragédii. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi jak kdybych koukal na film od Tommyho Cashe. Tenhle humor je taky už pasé a v dnešní době to nefunguje. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totální sračka s primitivním humorem a neskutečnou porcí demence, v mnohém je dvojka úplně to samé, ale díky bohu eskapády těhle vidláků jsou v pokračování kurefsky vtipný.Samozřejmě, že místy to má jen trapný a hluchý místa, ale některý pasáže mě konečně dokázali pekelně roztlemit a finální masakr je boží.Jednička mi prostě nesedla, taky měla sice asi 3 dobrý scény ,ale zbytek byla perverzní ubohost, ale i perverzní a vidlácký humor může bejt vtipnej, ale musí se umět.No a druhej díl se těmhle šílencům už konečně povedl.50%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Trapnější, vtipnější a fekálnější. Já se skvěle bavil, idkyž film nedává vůbec smysl, scénky v něm jsou prostě k popukání. 95 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nizozemský Legolas a Jan Keller jsou zpět i se svojí partou buranů, a jak už to u podobných dvojek bývá, je to ujetější, debilnější, nechutnější a tak nějak celkově stupidnější. Což ale neznamená, že by to bylo nějak zvlášť horší. Možná jen o trochu tím, že už ty kluky tak nějak znáte a je pro ně těžší vás něčím překvapit. Ale snaží se. Tentokrát jim dobře sekundují i ženy, ať už v podobě Legolasovy matky nebo skvělé Deborah. Nejzábavnější mi asi přišli titulkové a potitulkové záběry. Rozhodně doporučuji na oba díly koukat s titulky, protože tohle podání dabing zprostředkovat určitě nedokáže. Maaskantje, vy homo!!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po tom, co tahle partička kokotů předvedla v předešlym díle, mi přišla srážka se zombie jako něco naprosto přirozenýho. Jenže bohužel se to moc nevyvedlo. V New Kid Turbo se totiž evidentně všichni vydali až na maximum, a tak je NKN jen slabším odvarem, ve kterym se sice najde pár solidních fórků, ale víc než kdy jindy tady platí pořekadlo, že opakovanej vtip není vtipem. 30% ()

Reklama

Reklama