Reklama

Reklama

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je útěkář na objednávku. Živí se totiž jako expert na infrastrukturu vězeňských zařízení. Nechává se v nich zavírat a hledá skuliny v zabezpečovacích systémech, které jsou pak následně na základě jeho analýz  - a efektních útěků - odstraňovány a zdokonalovány. Nyní nastupuje výkon trestu k nové zakázce, ale ouha: vězeňský komplex, ve kterém se ocitl, byl kompletně postaven na základě jeho dosavadních poznatků a připomínek k zabezpečení věznic. Ty Ray před časem vydal knižně a pro tyranského ředitele tohoto „nápravně výchovného zařízení" se jeho manuál stal doslova biblí. Ray se tak ocitá ve své vlastní dokonalé pasti. Nikdo navíc neví o tom, že by byl něco jiného než řadový vězeň, takže propustka na svobodu po dobře odvedené práci jaksi chybí... Po obvyklých počátečních neshodách se Rayovým parťákem v novém „domově" stává místní vězeňský boss - Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), který si zde odpykává trest za kyber-terorismus. A jemu se ve vězení moc nelíbí. Ale kdo jiný, než tihle dva chlápci by se měl dostat přes Rayovo bezchybné zabezpečovací systémy a celou armádu dozorců pod vedením fanatického ředitele? A je to, že se oba ocitli v této bezvýchodné situaci, opravdu jen nedorozumění a shoda náhod nebo něčí pečlivě promyšlený plán? (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

breeder

>Stabilizátory kolísania na lodi?
Gyroskop. Keď môžu mať gulečníkový stôl na lodi :D 
>Určiť geografickú polohu podľa smeru točenia vody v mise WC?
Coriolisov efekt spôsobuje že sa hurikány točia na južnej pologuli opačne. Panuje mýtus že to platí aj pre vodu v záchode ale to je príliš malé aby to ovplyvnilo. 
>z odtlačkov 4 číslic vytipuje presnú kombináciu hneď na 1. krát
Je to proste Stallone :)
>tie nity zhrdzaveli akosi podozrivo rýchlo
Slaná voda urýchľuje koróziu. Alcatraz sa kvôli nej prakticky rozpadol. Asi sa aj tam inšpirovali.

Ja by som to ale zas tak moc vážne nebral :D 

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Dvaja borci zo starej školy Stallone a Schwarzenegger pokope. No neber to. Zaujímavá zápletka, priznám sa, mne to prišlo originálne, lebo z väzenia sa uteká v každom 2-hom takomto filme, ale dobrovoľne ísť do basy a skúmať slabiny? Originál.

 

Divné mi ovšem prišlo, že keď Breslina (Stallone) unesú, tak 2 členovia jeho týmu (černoch a tá blondýna s ktorou si tak rozmuie) v podstate nič nerobia. Kašlú na neho. Normálne ho unesú v dodávke rovno pred jej očami a nič. Čipu vypadol signál? Daj reset, nič? Tak daj diagnostiku. A to je všetko. Zároveň bolo nad slnko hneď jasné, že za tým stoja oni súkromníci z tej basy.

 

Ďalšia vec, podstatnejšia. Stabilizátory kolísania na lodi? To je akože čo? Tisíc tonový kolos má stabilizátory? Aj keby mal, stačí voda v pohári a kolísanie si všimnete (že hladina je nakrivo). Určiť geografickú polohu podľa smeru točenia vody v mise WC? WTF??

Zároveň je Breslin teda fakt borec, keď z odtlačkov 4 číslic vytipuje presnú kombináciu hneď na 1. krát. Fakt klasa.

 

Za ďalšie, tie nity zhrdzaveli akosi podozrivo rýchlo, keďže zariadenie má fungovať len ako prototyp, experimentálne? A ono sa to tvári, že už je to funkčné minimálne niekoľko rokov.

na příspěvěk reagoval Sepp37

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Asi mě moc ne, jen to bude o něco lepší jak nový Rambo s jiným představitelem. Stallone zde bude asi velkej mistr co bude zaučovat mladochy jak utéct z vězení. :) Nic od toho taky nečekám no..bůh ví jestli to vznikne. Radši at se pustí do nějaké třeba i nízkorozpočtové záležitosti kde bude mít hlavní roli.. s tím určo souhlasíš..

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Radši si to celý pořádně přečti kémo :-) Takový pokračování nemá smysl stejně se tam budou producírovat modelové (třeba Courtney kdo ví) bez Arnieho a se Slyem v malý roli na to srát. Takový pokračování mě nezajímá.

na příspěvěk reagoval mzss1, mzss1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Prave to ide na Nove s novym dabingom. Vzhladom na dobu vysielania sa asi neda ocakavat drsnejsi preklad, ale aspon snad tentokrat nebudu postavy hovorit v dabingu opak toho co bolo v originaly, ako sa to stalo v DVD dabingu.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

sniper18

Súhlas, jediné čo pozerám v telke je hokej. A aj to sa dá stále lepšie a lepšie zvládnuť cez internet.

na příspěvěk reagoval Shakers

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Nedavno som v noci pozeral nejaky film v TV a predstavte si, ze isiel bez reklamy. A to bolo tusim na Markize :D Takze asi tak, oni pustaju reklamy v case, ked si zaplatia inzerenti, kedze v noci je prakticky nulova sledovanost, tak ani reklamy nedavaju (mozno obcas na nejaky chlast) ... ale inak to ide pekne dole vodou s komercnymi TV. Kedysi som zvykol bezne pozeravat filmy v TV (ked este nebol net) aj tie reklamy boli znesitelne kratke, ze clovek si akurát stacil odskocit na wecko alebo podobne, ale teraz mi to pripada, ze reklamy su prerusovane filmom. O kvalite samotných programov ani nehovorim. Takze v sucasnosti zo vsetkych stanic si obcas pozriem film iba na STV.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tiež televíziu skoro vôbec nepozerám, ale inak si nemyslím, že by reklamy boli v súčasnej dobe nejakým problémom. Stačí len mať televíziu cez spoločnosť, ktorá ponúka aj archív a je po probléme. Takto si kľudne poobede pustím film, ktorý hral predtým napríklad o tretej ráno a reklamu v priebehu pár sekúnd pretočím. Pozerať televíziu v priamom čase je s výnimkou športových programov neskutočná strata času. 

na příspěvěk reagoval ywo666

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Je to tak. Docela fajn by od nějaké televize bylo, kdyby konkrétní film zopakovali třeba k ránu, ale komplet bez přerušení.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

Nezbývá mi než souhlasit ve všech bodech obžaloby. Já když už film v tv tak maximálně na ČT2 kde ty zpropadený reklamy nejsou.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Upřímně, film v televizi jsem neviděl už drahně let. To neříkám, že chci machrovat, ale právě třeba pro ty reklamy na to nemám čas. S dlouho už tvrdím, že tu televize není kvůli divákovi radosti, ale proto, aby mu něco prodala. To málo radosti, film, hudba, zábava, zprávy, jsou jen jakási podpora prodeje. Nic víc. Jen pauza mezi reklamními bloky.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

O dabing ani nejde, ale markýza jsou snad ještě větší uchyláci přes reklamy než nova. Tam máš normálně regulérně za 90 minutovej film 5 reklam. První následuje zpravidla hned po začátku filmu a poslední jsou ti tam schopní hodit klidně 5 minut před koncem. co je moc to je moc. Právě kvůli těm zkurveným reklamám už u mě veškerý český a slovenský televize skončili. Když už dávají něco novýho co mě zajímá z dabingem (třeba dneska na primě poběží novej film JCVD Smrtelná Aliance) tak si radši počkám až to někdo nahraje na ulož to nebo na hell spy tam si to stáhnu a pak vychutnám film pěkně bez reklam. Za ty reklamy bych fakt zabíjel :-(

na příspěvěk reagoval Segrestor

Příspěvek byl smazán administrátorem.

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

Ser na neho !!! Tymto ho len podporujes. Teraz napise 5 príspevkov o tom aky je mentalny debil.

Související novinky

Druhý Plán útěku shání obsazení

Druhý Plán útěku shání obsazení

14.03.2017

Když Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger spojili síly, aby utekli ze supermoderního vězení, nebyla z toho v zámoří žádná velká hitparáda. Jejich Plán útěku ale nakonec vydělal 137 milionů… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama