Reklama

Reklama

Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour

(koncert)
  • USA Britney Spears: Femme Fatale (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Britney letos sestavila show, ve které vás provede světem Femme fatale, do doby Marilyn Monroe, přes starodávnou Kleopatru, až po japonskou gejšu. Čeká vás laserová a pyrotechnická podívaná, živý zpěv a samozřejmě hodně tance. (Dlee)

Recenze (12)

lilylove 

všechny recenze uživatele

Britney mám hrozně moc ráda.Celá cheografie byla moc pěkná.Když se tam vyskytla nějaká písnička která se mi nelíbí tak jsem to přetočila na další ale i přesto se mi to moc líbilo.Jenom škoda že se tam objevila na konci Nicki Minaj kterou naprosto nesnášim.Další věc kterou tomu musím vytknout je ten chlap co se tam mezi písničkami objevoval.Ten to docela dost kazil....rozhodovala jsem se mezi 4 a 5 hvězdičkami nakonec jsem se rozhodla pro 4.Britney sice předvedla dokonalou show ale to kecání toho chlapa mi neskutečně lezlo na nervy..... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

K Britney Spears mám velmi jasný vztah - při jejích skladbách obvykle vypínám rádio a při jejích videoklipech nikdy nepřepínám na jiný kanál. Stejné je to s tímto koncertem. Mé uši trošku trpěly, ale oči si na obrazovém materiálu poměrně smlsly. Počet mnou udělených hvězd je tedy přímo úměrný předpokládanému počtu ejakulací, které bych v době svého panictví během tohoto koncertu utrpěl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nemám v oblibě koncerty ani živá vystoupení, protože mě nudí. Britney Spears je výjimka a rozjela to neskutečně. Její sexy koncertní show je dokonalá. 100% ()

mirec88 odpad!

všechny recenze uživatele

Britney už nie je tá, čo bola kedysi. Ani jedna z jej nových piesní sa mi nepáči, možno je to aj tým, že súčasný pop mi nič nehovorí, ale aj odhliadnuc od toho, sa mi tento koncert vôbec nepáčil. Je mi ľúto, že musím dať odpad, kedysi som Britney Spears mal rád, ale toto nie. A navyše je väčšinu času oblečená ako nejaká ľahká žena a toto na speváčkach neznášam. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno, já poslouchám jinou muziku, než toto. Nicméně jsem "s hrůzou zjistil :-) ", že pár solidních songů tato děva nazpívala, takže jsem ji po dlouhé době ignorování vzal tak trochu na milost. Navíc to není žádná šereda, takže i ke zkouknutí koncertu jsem se dokopal. No a dá se to. Zhruba polovina songů se moc poslouchat nedá, ale poslední třetina koncertu se zkládá vyloženě z hitovek, takže to výsledný dojem vylepšuje. Blbý je, že se zvukovým záznamem si někdo hodně pohrál, takže se živej zpěv moc často nekoná. No je to prostě spíš show než koncert. Britney a celej ten její komparz tam poskakujou, křepčej - prostě divadlo. ()

Dlee 

všechny recenze uživatele

Koncert bych shrnul takto. Stage byla docela obyčejná.. Show byla docela dobrá, Britney neskutečně sexy . Britney tak dokazuje, že je princeznou popu a je stále na vrcholu.. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

3D: Hudba místy mizerná, místy ucházející, výjimečně i dobrá. Choreografie celkově slušná. Atmosféra koncertu byla též celkem dobrá. 3D zobrazení mi u koncertu nepřišlo tak přínosné jako u běžných filmů nebo dokumentů. ()

Sammy.Boy 

všechny recenze uživatele

Britney je známá svým osobitým pojetím živých vystoupení, která sice obstojně odtancuje, ale neodzpívá. . .bohužel, nebo možná bohudík! Budiž jí odpuštěno! ()

MaroMaro 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit koncert a ne DVD, tak by dostal plný počet hvězd 5/5. (Můžu si ho dovolit hodnotit, protože jsem na něm byl) Je opravdu úžasný a najdete tam opravdu vše. Od tance, živého zpěvu po všudypřítomný sexappeal, obrovskou show a úžasnou atmosféru. Taktéž tanečníci jsou divocí a dokážou vás rozproudit. Bohužel DVD se už tak nepovedlo. Společnost EpixHD, která koncert natáčela, hodně zasáhla do finální podoby. V některých písních odstranila živý zpěv, ztlumily (hodně) řev a zpěv fanoušků, který při písničce skoro vůbec nejde slyšet. Záběry jsou často z bočního pohledu. Uvítal bych více záběrů přímo zepředu, které by dodaly víc na epičnosti. Ale abych jen nekritizoval. Líbilo se mi vystoupení "Hold It Agains Me", které si zachovalo původní zvuk zpěvu Britney; „Gimme More“, které je opravdu výpravné, bohaté na efekty a spolu s „Boys“ v úžasném egyptském stylu (a ten tanec je úchvatný) dále třeba „Baby One More Time“, „S&M“, „Toxic“, „Till The World Ends“ s Nicki Minaj….Když tak přemýšlím, každé vystoupení je něčím vyjímečné. V každém je něco, co vás dostane. V některém je bohužel víc upraven živý zpěv Britney nebo úplně nahrazen a v jiném zase ne. Kdybych to měl shrnout tak dvd po stránce vizuální je opravdu dobré až na to (podle mého vkusu), že neobsahuje moc záběrů, kdy kamera stojí před Britney a snímá ji, tanečníky a to co se děje přímo za ní na obrazovkách. Po stránce zvukové se mi při některých písních nelíbí, že nahradili živý zpěv a utlumili publikum během písničky. Zážitku vidět tento koncert na vlastní oči se to nevyrovná. A když se koukám na videa na youtube, užívám si to víc. Ty přece jen mají tu pravou atmosféru a zvuk :) Ale jsem moc rád, že toto úžasné turné bylo zfilmováno a tak máme kvalitní video záznam :) ()

Reklama

Reklama