Reklama

Reklama

Životní úklid

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2011, 36 min

Obsahy(1)

Do našich domovů přichází nová reality show s převratnou změnou! Pomůže svým hrdinům zbavit se věcí, které jim bylo líto vyhodit, i když se dávno staly nepotřebnými, doma na ně sedal jenom prach a překážely. Protože ale patřily dlouho do života hrdinů a jejich nejbližších, vyvolávají v nich nyní emotivní vzpomínky, obnažují i skryté citové vazby a probouzejí dávné společné zážitky.
Všichni máme tendenci obklopovat se nepotřebnými věcmi, které je nám líto vyhodit. Co pro nás znamenají? Jaký máme důvod pro jejich skladování? Na tyto otázky vám možná pomůže nalézt odpovědi náš nový pořad Životní úklid. Společně s jeho moderátorkou Alicí Bendovou a "likvidačním" týmem navštívíme vždy jednu domácnost...
Týden co týden zastaví před domem někde v ČR nákladní automobil s kontejnerem. Vyskočí z něj moderátorka a sehraná parta jejích pomocníků a v bytě či domě jedné rodiny začne velký úklid. Cíl je jediný - zbavit se všeho, na co už dávno sedl prach, a rozhodnout, co stojí za to uchovat, a co musí naopak pryč. Vždyť každý má doma nějaké to haraburdí, které v průběhu let nastřádal. Neméně důležitou složkou úklidu je také propagace ekologicky zodpovědného přístupu k okolí. Prostřednictvím tohoto generálního úklidu odhalíme, co se skrývá vespod. A nebudou to jen prach a pavučiny, ale také vzpomínky, dávné zážitky a citové vazby. Rázná změna, kterou rodiny plánují za přítomnosti televizního štábu, jim pomůže uvědomit si skutečnou hodnotu věcí, které je obklopují. Prostřednictvím zmíněných předmětů, ale také nejrůznějších písemností, fotografií či videozáznamů v rámci naší akce dotyčné blíže poznáme. Při této příležitosti se sejde celá rodina, aby se s námi podělila o příběhy, které se k předmětům vztahují. Hlavně se ale spolu s diváky pobaví a něco nového o sobě dozvědí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že životy leckterých entit jsou jeden velký svinčík a je třeba občas uklidit. Ano, a úklid patří do odpadu, že... Hotový igitátorovo životní moudro! Howgh. - - - P.S. A schválně si prosvištěte závěrečné titulky, jaké entity té naší tušašské pisskultůry se na téhle srajdě zase podílejí... °-[.. - - - - - (Nechtěně nahlédnuto a vytřeno v nedělní podvečer 11.12.2011 z >nepríma k/análu< , hovnocení 70., úmentář zde jako šestý - 11.12.2011) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Životní úklid dává slovům nefunční, hloupé, zbytečné nový rozměr.. další z pořadů, který za měsíc nebo dva beze slova „pro velkou diváckou odezvu“ zmizí z obrazovek!! ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Zbavovat se materiálních věcí je hodně dobrý a hlavně potřebný duchovní cvičení, páč na druhej břeh si sebou stejně nic vzít nemůžeme. Jako reality-TV na povrchní komerční stanici to ale samozřejmě funguje jen hodně těžko. ()

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

A opět tu máme další reality show, inspirující se v zahraničí. Nevím proč, ale my zkrátka na reality talent nemáme. Ve většině případů, přesně jako je i tento, neurazí - nenadchne, většina z nás to (když už) ani nesleduje a má to jako kulisu při jiných činnostech...ale o tom by přece reality být neměla...nebo snad ano? ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že se lidi chtějí nějak dostat do televize, ale jít tam s popelem mrtvýho dědečka, to chce vážně nutnou dávku čehosi... Dejte mi facku, ale já vůbec nechápu, proč bych se měl na takovou kokotinu dívat!. Total cannal. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama