Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Filmový štáb BBC zve diváky na speciální expedici do polárních krajů. Doprovodí je do úchvatných koutů světa, které obyčejný smrtelník na vlastní oči nikdy v životě zřejmě neuvidí. Seriál přinese na naše televizní obrazovky v kvalitě HD zmrzlou polární divočinu, kterou možná v této její podobě uvidíme naposledy. Globální oteplení ji totiž nezvratným způsobem mění a právě v této části světa ukazuje snad nejvýrazněji, jak ničivé síly dokáže rozpoutat. Původní komentář k tomuto televiznímu cyklu čte jeden z nejznámějších a nejuznávanějších tvůrců dokumentárních snímků o přírodě, Sir David Attenborough. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (64)

io. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejkrásnějších a nejlépe udělaných dokumentů, jaké jsem kdy viděl. Kameramani a nejen ti odvedli naprosto špičkovou práci a zprostředkovali nám pohled do míst, kde se nejspíš sami nepodíváme. Snímky z ledovcových jeskyní, oceán a život pod ledovcem, příběhy místních obyvatel-medvědů, vlků, tučňáků, kosatek, mořský pavouk, šnek, řasy a ledové krystaly ... to vše bez nadsázky a bez příkras ve fascinující podívané. Kdo neviděl, může toho opravdu litovat. PS: koukejte minimálně ve full HD, jinak si pokazíte fantastický zážitek. ()

Beetlejuice 

všechny recenze uživatele

To není jen obyčejný dokument... to je neuvěřitelný dokument a umění zároveň. Výtečné dílo z podukce BBC s (opět zas a znovu) excelentním komentářem Sira Davida Attenborougha. ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Brutální podívaná na velkoplošné OLED TV. Kde se hrabou nějaké vysokorozpočtové filmy oproti těmto krásným záběrům. Neuvěřitelné co matka příroda dokáže. ()

Reklama

Reklama