Reklama

Reklama

Třídilové

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladý zloděj (Tomáš Měcháček) přinese v batohu jistou zásilku ruskému mafiánskému bossovi (Jiří Ornest), který ho za odvedenou práci chválí. Zloděj ovšem celý vystrašený bosse upozorní, že ne vše proběhlo podle plánu a musí mu říct, co se přesně stalo, než batoh otevřel. (korbitch22)

Recenze (23)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ale ne, středoškolská slohovka s pitomými stereotypy a přehrávajícím Ornestem... Rádoby "světový" look je docílený spíš kamerovým filtrem než způsobem nasnímání a nápaditým střihem. Nemá to úplně špatný spád, ale tak nějak to končí celé na jedné hromadě. Asi zas ten mýtus o lokálním myšlení, nebo co. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ten kamerový filtr tomu sluší, má to dobré tempo a solidní pointu, jenom kdyby ti herci nezněli tak strašně směšně.. míň mluvení, více střílení a možná bych šel i s hodnocením výš. Spolu s posledním trailerem k Vendettě mě to ale konečně přesvědčilo k shlédnutí Ondrušova celovečeráku, a to je asi jediné, na čem doopravdy záleží. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Mafiánsky film s eko-pointou? Prečo nie? ...Vždyť se říká, že to všechno vysypou na jednu hromadu, ale oni to třídí! Tak proč to třídí?! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale rozhodně nelze u sedmi minutové záležitosti, jež má za cíl upozornit na třídění odpadu čekat nic závratného. A na malém prostoru autor vytvořil dosti zábavnou směsici a potvrdil, že má velký talent, snad se mu do pazour dostane parádní scénář. Navíc je přítomen velmistr malých rolí Norbert Lichý. Edit: viděno potřetí a díky skvělejm vtípkům a závěru zvedám na pět ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Povedená mini-gangsterka s českým humorem k tomu:o)). Opravdu jsem se těch 5 minut bavil, takže dávám za krátký filmek maximální hodnocení. Zajímavý pohled na jeden mýtus...:)) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný průměrný kraťas, který těží z dobré technické stránky, ale dost pokulhává obsahem. 55% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak jo, je znát inspirace žánrem, určitý nadhled, parkur po pražských střechách je slušný, odkaz na Hostel jasný, ale i na tak malé ploše je znát hlavní nedostatek Ondrušových věcí - nedotaženost. Nedotaženost postav i scénáře. Spokojí se s prvotním nápadem, a ten mu stačí. Podobně jako u Vendety nikdy nezjistíme, co se stalo s policajty, tady zas, co se stalo se slepcem. Nápad s masem a Drobečkem šel také víc dotáhnout. Chybí nějaký vtip na vtip, druhý plán. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Po Vendetě jsem si říkal, že bych mohl zkusit něco dalšího co natočil Ondruš, jen tak ze zvědavosti. Vyplatilo se! Třídilové su super, krátkometrážní, gangster bomba! 7 minut uteče, jak voda. Nápadité, černohumorné a vcelku originální. 80% EDIT: Napodruhé už to tak nepobaví a vtípky přestávají být tak směšné, jako na poprvé. 70% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Před samotnou "Vendetou" jsem si pustila tento kratičký film. Utekl naštěstí rychle, protože mě nijak nezaujal, ani herecky, ani scénáristicky. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

V první chvíli jsem si myslel, že to bude nějaká totální kravina. Pak z toho byl najednou vtipný snímek. A na konci se ukázalo, že jde úplně o něco jiného, než o gangsterku. No, tenhle film měl větší potenciál, než jsem čekal. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Díky kampani na podporu třídění odpadu vznikla obstojná krátká lokální gangsterka s patřičným filtrem na kameře a slušnou stylizací. Možná, že žánrový film by u nás přece jen šel? ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Zajímavé komedialní dílko diváka nijak nešetří. Během okamžiku musí pochopit o co jde a přemýšlet může až potom. Když vidím takovéto kraťasy, přestávám mít strach o českomoravský film. Současně jsem pochopil, kdo chyběl ve Vorlově filmu „Skřítek“, aby byl dokonaý. Byl to Norbert Lichý, který se svou nezaměnitelnou vizáží a hereckým umem už povýšil kvalitu mnoha filmů. ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Značně povedené po všech stránkách. Herci jsou přesvědčiví, (Ornest svoji těžkou roli docela ustál) Ale hlavně co vás na tomto krátkometrážním snímku překvapí, je velmi dobře odvedená práce kameramana a vybudouvaná atmosféra. Pokud bude i Vendeta takhle svižná a bude úspěšně napodobovat zahraniční vzory, máme se opravdu na co těšit. 7/10 ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Z produkce iniacitivy ekologických krátkých filmů Samosebou, jsou Třídilové docela napínavým thrillerem s trošku sice nečekaným a ne tak úžasným rozuzlením, ale jelikož film má grády a pobavil, budu mu fandit ;) ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

No, stojí to a padá na Ornestově nevyvážené roli. Dokud jen kouká a kroutí krkem, tak dobrý, vlastně i ty jeho hlášky nejsou špatný, ale ten nezvládnutý přízvuk to celé pohřbívá. Na druhou stranu, honička je výborná a vtipná (včetně prostřihů na reakce gangsterů), pohled na slisované prachy k nezaplacení a Lichého bourač mýtů Drobek je prostě Pan Řezník! Přesto by to chtělo ještě doladit. Pro mě #3 na samosebou.cz. ()

Reklama

Reklama