Reklama

Reklama

Čtyři kontejnery Šaolinu

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
Česko, 2011, 6 min

Recenze (9)

whack 

všechny recenze uživatele

Šaolinský film s eko-pointou... Ve správně srovnaný mysli není místo pro mýtus, že třídění zabere spoustu místa. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

čtyři kontejnery promarněnýho potenciálů. Skvělej nápad simultánního dabingu, v rámci možností povedený "létací" scény, ale naprosto debilní scénář, kterému by prostě a jednoduše pomohlo všechno vyškrtat a místo toho napsat větu "zmlátit mistra odpadkama" ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ale zpracování mizerné - chybí tomu prostě pointa. Mladík přijde za mistrem a porazí ho proto, že z věcí ve skladu udělá úhledné hromádky pro recyklovaný odpad. Trochu chabá pointa. Kdyby aspoň ty kusy papíru, plastu, skla použil a mistra pak nacpal za nimi do kontejnerů, tak aspoň něco. Ale takhle je to nedomrlé. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

El stupido krátkometrážák po vzoru ťami filmů, kung fu pandy na laně, hejááááááá a simultánního překladu. Smutně trapné poselství o třídění, které s ním ale bohužel nemá vůbec nic společného... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

První film z této série o třízení, který jsem viděl, mě vážně nadchnul. Ale pak to šlo nějak z kopce, tento skeč nevyjímaje. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Ušlechtilou myšlenku a dobrou stylizaci do starých videokazetových kung-fu mlátiček shazují trapně neumětelské akční (po)kusy, které se z nedostatku zkušeností tváří jako děsná parodie. A děsné taky jsou. ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Na to, aby si člověk užil Hejmův simultánní dabing a létajícího Nebřenského, asi nepotřebuje přílišnou znalost kung-fu filmů, ale mě tenhle žánr nikdy nebavil a takovouto stylizaci nedokážu nějak zvlášť ocenit. A navíc je to prostě docela nuda, i když technicky je to celé naprosto v pořádku. Spíš ty dvě hvězdy a pro mě až #4 na samosebou.cz. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Češi v akci. Někdy mám pocity že by ty jejich počiny mohli být i docela vtipné, ale pokaždé si to něčím zkazí. Kung-fu mistr Nebřenský by mohl být super, a ani ten ignorantský dabing jejich pseudo-Čínštiny nebyl špatný. Ovšem nestačilo to ani k tomu aby se člověk zasmál. Spíš dostal takový divný pocit z toho, co ti dospělý lidé vyvádějí za nesmysli. Kdyby to snad mělo ještě o špetku víc nadhledu a vtipu, neměla bych s tím problém. Takhle si jen říkám že i pubertální amatéři mají někdy vtipnější krátká videa. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Jen tak mimochodem, jedná se o klip propagující třídění odpadu. Originálně pojatý, čili nesterilní a svůj účel plní. ()

Reklama

Reklama