Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed ulice je ve vozovce díra zaplavená vodou. Dva kamarádi dědkové Jarda Bálek (Lubomír Lipský) a Jarda Titěra (Miroslav Homola) se baví tím, jak auta do díry zapadávají. Když je řidiči požádají o pomoc, hrají si na hluché dědky. Když se žena Bálkova vnuka Marie (Michaela Mišková) chystá porodit, běží Bálek telefonovat. V tu chvíli mu život začíná vracet údery. (Bart)

(více)

Recenze (6)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Oba hlavní představitelé si tyto roličky jistě vychutnali. A ani divák nepřijde zkrátka, i když je to trošku těžkopádné.  Tech. pozn. V titulcích není uvedeno nic co by naznačilo, o který díl jde. Je tam jen uvedeno, že jde o mikro komedii z cyklu „Bližní na tapetě“. Na konci je v titulcích originál rok 1972.  ** A PŮL ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Jdeš nějak pozdě, jako kdybys byl ješte hasič a ne požárník." Čarovné dôchodcovské duo Lipský/Homola si užíva škodoradostnej zábavy na úkor iných, ale nakoniec príde na psa mráz a na rodičku kontrakcie. Vtipné. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Díky popularitě tohoto dílu vznikla další tří pokračování, ale už mimo cyklus Bližní na tapetě. (sator)
  • Jak bylo i ve filmu řečeno při volání náhradního vozu záchranné služby, natáčelo se v ulici Mratínská v Praze na Proseku. (rakovnik)

Reklama

Reklama