Reklama

Reklama

Bližní na tapetě: Embéčko

(TV film)

Obsahy(1)

Luboš Zeman (Petr Kostka) je se synem Jakubem (Bolek Skalski) na návštěvě u babičky (Marie Marešová). Po cestě zpátky domů musí Luboš zastavit kvůli zabláceným reflektorům. Po chvíli musí opět zastavit kvůli děravé pneumatice. Zjišťuje, že syn v autě není. Běží proto na nejbližší oddělení VB. Spolu s příslušníkem (Karel Hlušička) se vracejí k autu a zjišťují, že Jakub v autě leží. Kde se ztratil a jak se dostal zpět do auta? (Bart)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příběh téměř detektivní o trampotách s autem a zmizelýn synem. Vzpomněl jsem si, jaké bylo dříve cestování, kdy jsme také jezdili na zadním sedadle v dece, nebo vepředu na klíně. Příslušníci VB měli dobrou dedukci, ovšem jejich neochota byla na zmizení dítěte až moc okatá. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Nervydrásající černobílá storka, která je postavena čistě na (ne)hereckém výkonu malého Bolka Skalskiho, jehož zjev i nepředstíraná bezprostřednost byly tehdy v kurzu. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Další příhody rodiny Zemanovic, s lehce přehrávajícím Kostkou v roli roztržitého řidiče, jenž neváhá za požehnání esenbáka "očesat" kradený automobil. Tento díl má přece jen o něco lépe vystavěný příběh než ten předchozí z volného cyklu. Sice skriptka asi chrápala, protože Barušku přejmenovali na Kačenku, ale to je detail. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Úsloví „bližní na tapetě“ je dnes už zapomenuto, jeho význam by se dal popsat tak, že i příbuzné je třeba upozorňovat na jejich špatné vlastnosti. (sator)

Reklama

Reklama