Reklama

Reklama

Bedňák

  • USA Roadie
Trailer

Jimmy přišel po 20 letech o práci. Od legendární kapely Blue Oyster Cult dostal padáka a musí se tak vrátit domů do Queensu, kde ho čeká stárnoucí matka a dva kamarádi ze střední, díky kterým mu dojde, že některé věci se prostě nezmění.

Už na střední škole měl Jimmy Testagross rád rokenrol a proto bylo celkem přirozené, že se pár let po škole začal hudbou živit. Celých 20 let se staral o legendární Blue Oyster Cult. Díky špatné ekonomické situaci dostane Jimmy od kapely znenadání padáka. Je mu čtyřicet a vůbec neví, co dál. Vrátí se proto domů do Queensu, kde na něho čeká stará senilní matka. Poprvé mu dochází, že je dospělý, a že by se podle toho měl chovat. V rodném městě narazí i na dva spolužáky ze střední – Randyho a Nikki. S Nikki Jimmy na škole chodil, Randy ho pro změnu šikanoval a zdá se, že je to pořád stejně rozmazlený fracek. A tihle dva jsou teď manželé? A aby toho na Jimmyho nebylo málo, tak si Nikki ještě pořád myslí, že to někam dotáhne jako zpěvačka či skladatelka. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Překvapivě decentní a lidsky uvěřitelný film, s přesvědčivým Ronem Eldardem v roli ztroskotance, který se bojí svému okolí říct pravdu. Přijemný soundtrack. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Kto čaká zábery z 'fachu', z koncertov, ten sa až na 15 sekundovú vsuvku nedočká. Rovnako podivného života na rockovom turné, čo však vôbec nevadí. Dominuje téma beďnáka 40nika, náhle pohodeného do časopriestoru každodenného života. Vskutku ide o príjemnú priemernú pohodovku so slabšími aj silnejšími scénami. Dojemná bola najmä tá z detskej izby s bývalou stredoškolskou láskou. A počuť vo filme The Ballad of Jayne od L.A. Guns sa tiež veru nevidí. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama