Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

misterz 

všechny recenze uživatele

Trojica južanských buranov to vo filme poriadne roztočí, hlavne so zbraňami rôzneho druhu. Snímok je akčne a technicky zvládnutý celkom dobre (na béčko až moc dobre), dokonca pár scénok zaváňa nadpriemernou zábavou a humorom, pričom to pekne a svižne odsýpa. Len škoda, že záporáci (až na tie vraždiace sexy dámy) boli slabo využití a pomerne nevýrazní. V rámci nenáročnej akčnej zábavy však film nikoho neurazí, tak smelo do toho. 65/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další film, který si chce vzít něco málo z Tarantina a jeho školy. To znamená, že si vezmou postavy, které nejsou tak úplně standardní v zápletce, která se může zdát banální, ale je docela dobře rozehrána. No a nesmí tomu chybět krev. Jenže tam, kde je Tarantino skutečně schopný ve vás vyvolat hnus, kdy vám je špatně z toho, na co se díváte - jak hnusné bylo odřezávání ucha v "Gaunerech" -, tam ostatní filmy selhávají a pouze exhibují. No, a co si budeme namlouvat, i Tarantino už je sem tam hodně na efekt, i když "Nespoutaný Django" a jeho scéna se psy není vůbec špatná. Prostě jde jen o to natočit něco správně, ne pouze zbytečně krvavě. "The Baytown Outlaws" je filmem, kde se hodně střílí, mlátí a případně i seká. Krve je zde skutečně dostatek, místy stříká až moc. V tomhle směru snímek "The Baytown Outlaws" trumfl snad pouze film "The Man With Iron Fists", ale to mluvím pouze o tom, co jsem viděl tenhle týden. Přitom ale "The Baytown Outlaws" má poměrně jednoduchou zápletku - ale o to vlastně jde, jak jsem psal. Trojice vrahounů má unést jednoho kluka. Bude jim za to dobře zaplaceno. Jenže během jejich úniku se je pokusí zabít několik najatých vrahounů, skupin, ve kterých jednotlivce vždy něco spojuje - například shodné pohlaví nebo rasa. Celkem zajímavé, ale možná až moc jednoduché a šablonovité. Souboje se pak stávají tím, co vás skutečně vytrhne. Zbytek filmu zase tak oslnivý není, což je dáno hlavně tím, že v případě "The Baytown Outlaws" nefungují dialogy. Nemluví se zde o ničem zajímavém, nemluví se zde ani zajímavě. Jako celek tak film není takovou peckou, ale nadšence do bezuzdného násilí může nadchnout. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Grázlové? Určitě! Z vidlákova? O tom není pochyb! Další hanební parchanti, kteří udělají za trochu zašustění prachů absolutně cokoliv. Jenže když vyjedou za hranici státu, kde na ně nemůže dohlížet místní šerif, je hned o průser zaděláno. A ještě když se do toho začne míchat federální agent, tak to nevypadá vůbec dobře... 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE ČAS VZÍT OPRATĚ DO SVÝCH RUKOU“...... /// Akční Béčková blbina vo tom, jak to dopadne, když se vidláčtí bratři Oodieovi rozhodnou udělat ve svým životě konečně rozumnou věc. JÁ CHCU JEŠTĚ! Zábavnej vizuál, fajnovej vidlákov, drsňáckej B.B. Thornton, drsnej gang štětek, kapotový piráti, indiáni…. málem bych zapomněl, jak může bejt béčko parádní! (Šak říkám - málem…) Stačí do něj narvat přesně ty lidi, co tam patřej, nechat je trousit správný hemzy a vynechat dementní věci. Tohle by mohl vocenit i Quentin zkurvenej Tarantino! (No jo, ale 4*? A proč né?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych umřít jako chudák Mac. 2.) Toužím po sexy krvavý lázni. 3.) Thx za titule ,,Elfkam111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Úvodné listovanie komixového časopisu v ktorom mladí bratia poriadne z ostra odštartovali nespútanú, akčnú jazdu, vyznelo veľmi zaujímavo. Film mi trocha pripomenul Pokrvných bratov 2, ktorý sa tiež niesol v podobnom duchu vyčíňania bratov pištoľníkov. Tu však okrem fanatického zabíjania, dejom otriasla emociálna záležitosť vzniknutá medzi postihnutým chlapcom a bratmi Oodieovými. Toto nakuknutie pod tvrdý pancier nezlomných bratov, dalo filmu zaujímavejšiu chuť. B. Battles sa nenechal zahanbiť ani prevedením a snímaním gangsterských duelov, keď divákovi nič neunikne a s obsadením menej známych hercov dosiahol ozaj pekný výsledok. Film sprevádza celý čas dobrý výber hudby, ktorá posilňuje vnímanie jednotlivých situácií. Najlepšou akčnou atrakciou sa stalo zošrotovanie lacných, okúzľujúcich "predavačiek pokušenia", keď kosa narazila na poriadne tvrdý kameň. Dávam 60 % , ale uvažoval som dať aj viac. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama