Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trojka jižanských vidláků má za úkol dovézt dítě z bodu A do bodu B, za což jim svůdná Hispánka vyplázne 25 000 doláču. Jenže dítě je horký zboží, tak se do místa určení musí výprava dostat skrze partu krvelačnejch šlapek, silniční piráty či indiánskej moto-gang. Mělo to spád i sympatický herce a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Jen takový ty citlivý řečičky si mohli odpustit, ale nakonec i to se dalo v pohodě přežít. Tyhle svižný béčka si necham líbit. 70% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další film, který si chce vzít něco málo z Tarantina a jeho školy. To znamená, že si vezmou postavy, které nejsou tak úplně standardní v zápletce, která se může zdát banální, ale je docela dobře rozehrána. No a nesmí tomu chybět krev. Jenže tam, kde je Tarantino skutečně schopný ve vás vyvolat hnus, kdy vám je špatně z toho, na co se díváte - jak hnusné bylo odřezávání ucha v "Gaunerech" -, tam ostatní filmy selhávají a pouze exhibují. No, a co si budeme namlouvat, i Tarantino už je sem tam hodně na efekt, i když "Nespoutaný Django" a jeho scéna se psy není vůbec špatná. Prostě jde jen o to natočit něco správně, ne pouze zbytečně krvavě. "The Baytown Outlaws" je filmem, kde se hodně střílí, mlátí a případně i seká. Krve je zde skutečně dostatek, místy stříká až moc. V tomhle směru snímek "The Baytown Outlaws" trumfl snad pouze film "The Man With Iron Fists", ale to mluvím pouze o tom, co jsem viděl tenhle týden. Přitom ale "The Baytown Outlaws" má poměrně jednoduchou zápletku - ale o to vlastně jde, jak jsem psal. Trojice vrahounů má unést jednoho kluka. Bude jim za to dobře zaplaceno. Jenže během jejich úniku se je pokusí zabít několik najatých vrahounů, skupin, ve kterých jednotlivce vždy něco spojuje - například shodné pohlaví nebo rasa. Celkem zajímavé, ale možná až moc jednoduché a šablonovité. Souboje se pak stávají tím, co vás skutečně vytrhne. Zbytek filmu zase tak oslnivý není, což je dáno hlavně tím, že v případě "The Baytown Outlaws" nefungují dialogy. Nemluví se zde o ničem zajímavém, nemluví se zde ani zajímavě. Jako celek tak film není takovou peckou, ale nadšence do bezuzdného násilí může nadchnout. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/divosi-10-years-divoka-stvoreni-lets.html ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

S tou „komédiou“ to nie je až také horúce, ale zo scenára jednoduchého ako návod na použitie nafukovacieho televízora sa menej známemu režisérovi Barry Battles(ovi) podarilo vypoďkať pomerne zdatné akčné B-čko, ktoré poteší oko diváka slintajúceho po odľahčenom žánri. Film nie je určený pre hľadačov hlbokých myšlienok, lovcov hlavolamov a odporcov masturbácie pri neinteligentnej zábave. Trošku to preženiem a povýšim dielku rating. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým příznivcem toho, aby se paraziti společnosti vraždili mezi sebou a netahali do toho slušné lidi. A když se tak děje pod dohledem šerifa, tak k tomu už nemám vůbec žádné výhrady. Za normálních okolností bych se samozřejmě bratrům Oodiovým vyhnul obloukem o několik států, ale na filmovém plátně se jejich společnosti rozhodně nebráním. Mé sympatie patří zejména neprůstřelnému a neprobodnutelnému Lincolnovi, ale komanda prostitutek, pirátů i indiánů měly rozhodně něco do sebe. Když už mám zkrátka dostat slušnou porci násilí, tak tímto způsobem se mi to jeví naprosto v pořádku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama