Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Recenze (151)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad. Neherci byli dost žalostní. Ale chápu, že holky byly vybírány hlavně kvůli houpajícím se kozám, protože všechny měly silikonové pětky. Žralok s dvěma hlavami kousal často, takže akce tam byly :-) A dokonce jsme se i nasmáli, když kapitán - profesor, měl bebínko na nožičce a řval, jako by ho nasazovali na kůl. Film má docela dobré hodnocení v zahraničí 50-83%. (83% má film hodnocení v RUSKU!) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem ukecala Alíka ať kouká na filmy z kategorie 300 nejhorších se mnou, nebo tedy částečně ukecala - mrkne se mnou na horory v tomto žebříčku hrůzy. A musím uznat, že píčovina o které rákoska ví, že je píčovina dokáže nasrat podstatně méně než jinej druh příšerných filmů. Takže jsem čekala totální krávovinu - dostala jsem jí, čekala jsem hezké kozičky - byly tam, digisharka jak ze starý hry - byl tam, hromadu digi krve a celkově sračku co se snaží pobavit , když je člověk zhulenej - povedlo se. Rozhodně to není dobrej film a zcela určitě ho nechci vidět znova, ale oproti Babovřeskám to bylo veledílo a já dám za každou žralokovu kebuli jednu hvězdičku...Nebo ne...jednu za žraloka a jednu za sexy holky a zjištění, že mám namakanějšího a mnohem chytřejšího týpka než byl ten mamrd co s tím proteiňákem snad i píchal. PS - Carmen Elektrizuje stále více než o polovinu mladší čubky i když s jednou tou čičinou co ukáže kozičky (ta co je má menší) si mohla střihnout lesboidní scénu a dala bych i tři hvězdy. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa zatiaľ jeden z najlepších Asylum produktov. Srandovný nápad, na dvojhlavého žraloka i sporo odeté ženské sa dobre pozerá, k tomu tam pobehuje Carmen Electra a každú chvíľu sa niečo deje, takže som sa nenudil. Prostredie je pekné, triky nie sú síce ničím extra, ale nie je to ani žiadna katastrofa a dej či logiku pri takýchto snímkoch nemá cenu spomínať, keďže o to tu vôbec nejde. Ja som sa náhodou bavil a neprišlo mi to ani trápne, skôr ako taká jednoduchá, s nadhľadom natočená béčková zábava. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Asylum těžce zklamalo a tuto capinu považuji za jejich nejhorší dílo. I ten poster, vykrádající plakát k Piranha 3D je lepší, než celý tento "Shark Shit." Na druhou stranu, velmi inspirativní. Aneb 2 Headed Shark meets Hotel Paradise. Účastníci reality show Hotel Paradise jsou ohrožováni útokem dvojhlavého žraloka. Přesně takto by to vypadalo, kdyby se žralok setkal se skupinkou metrosexuálních, nadržených svalovců a primitivních, vyumělkovaných nádher z tohoto sračkoidního pořadu. Vše by zcela odpovídalo. Absolutně nezajímavé, otravné a dementní postavy, scénář i dialogy. Mám dojem, že úroveň inteligence i rozmluv by byla naprosto totožná:) Logika i triky dosahují statusu "The worst" a já chvílemi kroutila hlavou nad tím, kam Asylum zahodilo ten svůj nezaměnitelný MEGA styl. Již v začátku přichází dynamický úvod a následné WTF? po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody při útoku na skupinku lidí. Jerry O'Connell svou rolí v Piranhi 3D zřejmě inspiroval bratříčka Charlieho, který se rozhodl, že jeho životní rolí bude směšná postava profesora Babishe. Za povšimnutí stojí Carmen Electra a její erotické pohyby a kroucení, když se opalovala na palubě, zatímco ostatní šli bojovat proti zrůdné příšeře. Ona si normálně nelehla a neopalovala se, takže to vypadalo, jako kdyby dělala záběry do nejnovějšího porno kousku Rocca Siffrediho. Milý pohled je rovněž na lesbickou scénu, kterou jsem si však nemoha užívat natolik, jak jsem chtěla, protože jsem byla naprosto zdrcena strachem a úzkostí, když se k nim zrovna děsivou rychlostí blížil dvojhlavý žralok:D "Díky bohu, civilizace!", pronesla o rozum ochuzená blondýna, při pohledu na liduprázdný ostrov. Loď má trhlinu, vznikají obavy z potopení, ale po celý film se vesele houpe na hladině, aniž by klesla. Ostrov se začíná potápět, ale při pohledu z dálky vypadá naprosto neporušen, lidé na něm se zdají byt v naprosté pohodě, žádná panika. To a ještě mnohem více uvidíte a uslyšíte v titulu roku!:) Ideální pro uveřejnění do legendární rubriky BRAVA, která pomáhá náctiletým na jejich trnité cestě dospíváním. Lyndsey, 27. Milé Bravíčko, útočí na mě dvojhlavý žralok. CO MÁM DĚLAT?:D "Vím, že je hysterka, ale má právo mít obavy", "Dá se benzín odpálit?", "Kate, deset let jsi nevlezla do vody, když tě strach přemůže, ta věc tě roztrhá na kusy." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tvůrci žalostným hercům, jejichž dosavadním nejpůsobivějším výkonem bylo ranní protažení se před zrcadlem, snad ani neřekli, v jakém žánru hrají. Jejich reakce jsou naprosto stupidní, dialogy prakticky neexistují, akce úsměvná, jednotlivé sekvence na sebe prakticky nenavazují. A vlastně po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody to jde všechno do kopru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca viaceré žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Včera som mal možnosť zoznámiť sa s piesočnými žralokmi. No a dnes som si doprial ďalší vskutku raritný "Útok dvojhlavého žraloka". Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale aspoň som si týmto americkým béčkovým snímkom, z produckie spoločnosti Asylum, zasa trocha viac rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Víc hlav víc ví, což se o tomhle žraloku lačném po tučném soustu asi říct nedá. Ale zase to zvyšuje jeho apetit po tupých studentkách, uplakaném profesorovi a natřásající se Carmen Elektře. A jako dezertík ukusuje po částech z korálového ostrova, kde režisér nechal pást se velké ztroskotané stádo koz (nebo spíše spoustu velkých koz), takže se bylo alespoň na co dívat .. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi filmy pro chovance ústavů pro idioty a kretény po lobotomii, je eto přesně pro vás. Pokud rádi posloucháte kvičení US cowgirls, je to přesně pro vás. Pokud ještě k tomu všemu chcete dvojhlavého žraloka, jste taky idioti a fotr vás měl radši vychcat do kopřiv! ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Těch pár minut, kdy se tam opalovala Carmen a ta lesbo scéna za to ani nestálo xD Ale pořád lepší než stupidita Útok žraloka. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Vskutku bestiální podívaná na excelentně hydrodynamického, štěkajícího a křičícího parybáka. Jéje, já vím, vždyť je to ukázkovej výplach. Nicméně berte v potaz, že je to z roku 2012... i když snad právě proto, čekal se konec světa. Tolik průserů v devadesáti minutách je ... jak se jménem Viktorie (říkal Jirka Dědeček), buď královský trůn a nebo pod splav, nic mezi tím. Po lehké parafrázi zmíněného jsem se rozhodl a jednoznačně zvolil... pod kudlu. A všechny. Kozy nekozy! Dvě hlavy a tři prdele. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok hlasí nástup na otevřené moře! A spolu s ním parta vnadných studentek v bikinách. Jejich profesor a studenti z pochopitelných důvodů neměli po jejich boku zhola čím oslnit. Neoslní ani triky. Film láká na bujné poprsí, na herecké výkony to určitě není, dvojice Brooke Hogan & Carmen Electra. A když to tak vezmu, je jich pro tenhle film škoda, ale současně jsou tím hlavním, co slabě zrežírovaný film dokáže udržet nad hladinou a nejen nad tou vodní. Pod ní se ostatně podíváme také nejednou. Brázdí si to pod ní bizarně vyhlížející žralok s tělesnou anomálií, který je legračně naanimovaný, útočící v nepravidelných intervalech na početnou posádku lodi, která se hned v úvodu musí nouzově vylodit na neznámém atolu. Film však s počátečním útokem žraloka dost otálí, což je dost překvapivé vzhledem k tomu, že v nabídce toho nemá až tak mnoho. První útok přijde zhruba po celkem zdlouhavé půlhodině plné debilního divení studentů, kteří podle jejich ještě debilnějších reakcí a otázek, nejspíše studovali zvláštní školu. Překotná sláva to není ani s útoky žraloka, které se sice postupem času vrší, ale jsou z hlediska kamery dost nešťastně zabírané a technicky celkem nezvládnuté, ačkoliv krevních konzerv bylo k dispozici dost. Chybí jim řemeslná zručnost, větší údernost a s tím spojené elementární napětí a také určitý moment překvapení. Úmrtí probíhají vždy různě. Většinou jsou až bizarní. Byla při nich dobře znatelná disproporce žraloka. Pod hladinou se jevil o dost menší, než když se nad ní vynořil, kde z něj najednou málem byl Moby Dick. Dialogy byly opravdu na té nejnižší možné úrovni a zcela neposlouchatelné. Dabing jméno jejich profesora vyslovoval "Babiš". A aby film dostal ty správné grády a mimořádně bizarní rozměr, musel by se na atolu slunit náš ministr financí a následně být predátorovi předhozen. Vzhledem k tomu, že nic takového ve filmu k vidění není, tak se nabízí otázka, čím chce tenhle žalostně zrežírovaný, a pokud jde o námět, stokrát přežvýkaný produkt v ubohoučkém trikovém provedení, vlastně zaujmout. Kromě dívek, které to prakticky dají do bikin, některé si troufnou i dál, se tady nic kvalitního nevyskytuje. Od dob "Čelistí" se žralok objevil ve filmech v mnoha podobách, avšak se sestupnou tendencí. Tentokrát je to však ještě větší soda, než se čekalo. Koho nesežere žralok, může si zatipovat, která z dívek se chlubí silikonovým poprsím a kterou příroda štědře obdařila. Vyplatí se to. Jistotu silikonů máte jen u Carmen Electra. I když u Asylum, není nic nemožné ani jisté, a už vůbec ne dost absurdní. Pozitivně hodnotím Brooke Hogan a dívčí sestavu kolem ní, několik dobrých nápadů, včetně explozivního finálového zúčtování. 40% ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ray mě docela dost znechutil svým Megažralokem, ale co, řekl jsem si, dám mu ještě jednu šanci... Přece jenom film, ve kterém útočí dvouhlavý žralok, může být docela dobrá prdel... Samozřejmě, že jsem nečekal "oskarové" výkony všech zúčastněných (stačí když ve filmu hraje Carmen Electra) nebo triky ve stylu Michaele Baye, ale chtěl jsem se alespoň zasmát... Jenže ono nebylo čemu... Ani amatérským trikům, ani tomu, co tam předváděli herci (ne, herectví tomu říkat nebudeme) a hlavně mě nepobavila snad ani jedna hláška... A to je u takovéhoto druhu filmu naprosto smrtící... Prostě Megapiraňa zůstala zase nepřekonána... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jo ty prsatky byly fajn,ale dokázal jsem u tohle filmu skvěle vypnout a bavit se,takže pro filmové znalce a egojisty smůla. Je to za čtyři hvězdičky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá konina od Asylumu. Je to strašná sračka naneštěstí si to tvůrci uvědomují a tak na nás cpají jednu kravinu za druhou. Dvouhlavý žralok tu ještě nebyl, a naštěstí efekty nebyly zase tak hrozný a mrtvol je dost. Herci jsou příšerní a jejich postavy taky a to nemluvím o chování některých postav. Příšernost ale zábavná. Nicméně to není zase tak extra dobrý že bych to chtěl vidět znova. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Juch :D Parádní Asylovka ve všech ohledech,hrozivé efekty,mega bídní herci,tragický scénář,příšerná režie a luxusní mega dvouhlavý žralok který spolkne celý ostrov :DDD sem tam si Asylovkové mega věci rád smrknu,páč je to vždycky hrozná prdel,jakkoliv byste se pokoušeli brát film vážně,je to ve všech směrech ta nejhorší filmařská práce,od produkčních věcí,přes scénáře,efekty,herce až po kafe co jim vařej v rezavý konvici na place,ale od srdce mě dostává,s jakou vervou a nadšením dokážou vymýšlet ty náměty a za jaký peníz se parta ožralých a sjetých lidí pokusí tvořit film.U každé Asylovky,aby si vysloužila aspoň jeden shuriken,musí být něco epic.....ať už to je kombinace Lorenza Lamase a žraloka polykajícího Boeing.....nebo Erica Balfoura házejícího kotrmelce na skútru,přičemž háže granáty po žralokoj jak tenisáky,tak tady to je žralok co má dvě hlavičky :) některé smrti sou fakt švanda,hlavně jak bassebollové nadhození s epesním výskokem,nebo slupnutí na megavlně romantiky :))) Pravdou je že se azyláci snaží a u každého filmu je vidět malinký posun....majinký ;) žralok se stim fakt nesere a vy se prostě od srdce musíte smát,když dokáže zbořit celý ostrov a parta dementů se před ním schová do dřevěné budky ze schnilých laťek :D to jdete prostě do kolen.Ovšem co je na filmu hodně smutné,je zjištění že Carmen je fakt stará a proto taky jako jediná nevyvalí kozy do bikin a unyle schovává ty svoje povislý pětky v zeleným topíčku :D Já zase vypnul,od srdce se zasmál a upřímně se těšim až někde seženu Sand Shark Attack a doufám,že nás Asyláci budou dál zásobovat príma mega věcma,třeba bych si mrtě dal Mega Veverka vs. Mega Voříšek , popřípadě by bylo zupr Mega Srnka vs. Mega Džíp,ale to už nechám na nich :) Tyhle nechtěné komedie,jsou zábavnější než půlka komedií hollywoodských a já se zase s rychloposuvem bavil :) 15% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, než se Asylum vytasí s novou „monster show“ a jak jinak než pěkně gigantickou. Siamské dvojčata jsou sice i u lidí raritou, ale v dnešní době už ničím neobvyklým. Zato u žraloků jde o nejžhavější novinku a kdo jiný by s ní tedy měl přijít než právě toto nechvalně proslulé studio. Opět si pro nás připravilo hodinu a půl trvající podívanou, při které bude nejen z nás jen nevěřícně zírat, cože všechno se lze zrodit v hlavách chorých filmových tvůrců. Nejdůležitějším základem podobných žraločích paskvilů je vybrat co možná největší počet naivních a hlavně pěkně prsatých hereček. Těm nebude vadit ukázat poprsí i za málo peněz (hlavně že jsou ve filmu), navíc to přiláká spoustu diváků, kterým stejně o nic jiného ani nejde. Opálená těla v bikinách, svalnatí hošani, sem tam sex – nebo neslušná hláška a nejeden teenager je v sedmém nebi. Když k tomu jako bonus přibalíme i známou osobnost (zde Carmen Electra), která už je za zenitem, máme o pozornost postaráno. Ser buřt, že scénář stojí za vyliž p***l, postavy se chovají dementně a efekty jsou otřesné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénář napsaný desetiletým borcem po dvou tunách vyhuleného hašiše a dvou dodávkách dobrého bourbonu, který právě zjistil, že se mu to pírko v rozkroku nestaví jen přetlakem moči, ale že to má i jiné spouštěče. "Herecký" ansábl vybíraný ne podle hereckých zkušeností a schopností, ale podle co nejmenšího rozměru mozkové hmoty (herci) a co nejširšího a nejhoupavějšího hrudníku (herečky), potažmo co nejvíce implantovaného silikonu. Jediná Carmen Electra, jakožto zkušená harcovnice, pochopila, proč byla do filmu vybrána, a protože to rozhodně herectví nebylo, plnila svůj úkol na sto procent a prsila se i v těch nejnevhodnějších situacích. Škoda, že to nepochopily i ostatní její kolegyně a zarputile se snažily hrát. Směšné digitální efekty na úrovni špičkové počítačové hry ze druhé půle osmdesátých let. Střih po sobě jdoucích záběrů a scén v naprostém logickém nesouladu. Od filmu z produkce Asylum s názvem Útok dvouhlavého žraloka ale asi nikdo nic jiného nečeká. Pokud ano, je to docela masochista. 0,5* ()

Reklama

Reklama