Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Zyne odpad!

všechny recenze uživatele

dementni scenar, dementni triky, klasicke vyuzivani jednoho zaberu stopadesatsestkrat, divni a skaredi lidi, co jim herectvi fakt nejde a u holek to nezachrani ani jejich kozy, elektricka carmen uplne out, deckovy Aaron Eckhart jakbysmet, vtip a nadsazka se nekde poztracely a cele je to jen ztrata casu, proste shit ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Juch :D Parádní Asylovka ve všech ohledech,hrozivé efekty,mega bídní herci,tragický scénář,příšerná režie a luxusní mega dvouhlavý žralok který spolkne celý ostrov :DDD sem tam si Asylovkové mega věci rád smrknu,páč je to vždycky hrozná prdel,jakkoliv byste se pokoušeli brát film vážně,je to ve všech směrech ta nejhorší filmařská práce,od produkčních věcí,přes scénáře,efekty,herce až po kafe co jim vařej v rezavý konvici na place,ale od srdce mě dostává,s jakou vervou a nadšením dokážou vymýšlet ty náměty a za jaký peníz se parta ožralých a sjetých lidí pokusí tvořit film.U každé Asylovky,aby si vysloužila aspoň jeden shuriken,musí být něco epic.....ať už to je kombinace Lorenza Lamase a žraloka polykajícího Boeing.....nebo Erica Balfoura házejícího kotrmelce na skútru,přičemž háže granáty po žralokoj jak tenisáky,tak tady to je žralok co má dvě hlavičky :) některé smrti sou fakt švanda,hlavně jak bassebollové nadhození s epesním výskokem,nebo slupnutí na megavlně romantiky :))) Pravdou je že se azyláci snaží a u každého filmu je vidět malinký posun....majinký ;) žralok se stim fakt nesere a vy se prostě od srdce musíte smát,když dokáže zbořit celý ostrov a parta dementů se před ním schová do dřevěné budky ze schnilých laťek :D to jdete prostě do kolen.Ovšem co je na filmu hodně smutné,je zjištění že Carmen je fakt stará a proto taky jako jediná nevyvalí kozy do bikin a unyle schovává ty svoje povislý pětky v zeleným topíčku :D Já zase vypnul,od srdce se zasmál a upřímně se těšim až někde seženu Sand Shark Attack a doufám,že nás Asyláci budou dál zásobovat príma mega věcma,třeba bych si mrtě dal Mega Veverka vs. Mega Voříšek , popřípadě by bylo zupr Mega Srnka vs. Mega Džíp,ale to už nechám na nich :) Tyhle nechtěné komedie,jsou zábavnější než půlka komedií hollywoodských a já se zase s rychloposuvem bavil :) 15% ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem fandou Sharknada a sem tam i zetkových hovadin. Tohle bylo i na mě moc. Nějaká třída studentů, kde se urodili samé "kozatky" a fitness machýrci je v rámci studia na moři. Zapisování do sešitu a zkoušení však naruší dvojhlavé žraločí hovado. Aby toho nebylo málo, tak je v lodi díra. Poplují k opuštěnému atolu. Ten se ale rozpadá a potápí. Vlastně jsem ani nepochopil proč. Ostrov z dálky vypadal neporušeně, ale stačí kameramanův epileptický záchvat a ostrov se potápí. Sakra, to je sračka. Žralok na hovno, dialogy na hovno, herci na hovno, děj na hovno - úplně všechno v tomto filmu je ohromná sračka. Nelogické chování, trapné hlášky, nereálno a k tomu ještě "Babiš". Mám dost! Tohle chce panáka. ()

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná slátanina kde nedává smysl vůbec nic. Nejdřív hrozná radost, že je poblíž jedna jediná pevnina, pak člověk z různých záběrů napočítá asi 3 další ostrovy. Ostrov sám o sobě taky dost kouzlí. Občas na něm není ani jedna palma, pak tam jsou čtyři, z čehož dvě se poroučí k zemi a o pár minut déle dostáváme zase ten samý záběr se čtyřma palmama. A tak dále. Ale ono to je vlastně tak stupidní, až je to vtipný, a absolutní odpad si to zkrátka nezaslouží. "Díra v zemi." "Co to je, bazén?" "Obyčejná díra." No. 1 mezi dialogy v historii kinematografie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama