Útok dvojhlavého žraloka

• Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

MrMysterious

všechny recenze uživatele

Skvost po stránke či už scenáristickej, režisérskej, strihovej alebo digitálnej... aj natočiť niečo tak zlé musí byť umenie, na toto drogy nestačia... ()

AsylumFan

všechny recenze uživatele

Efekty od studia Asylum jsou skvostné, fanoušci je miluji a těší se na ně. Ovšem scéna z tohoto filmu, kdy žralok pod vodou útočí a zuřivě se zakusuje do dětské gumové panenky, je převratná a měla by vejít do dějin filmových efektů (zisk Oskara?). Znalci nemohou ocenit jinak, než plným počtem - 100 %. ()

Jan.S.Harold

všechny recenze uživatele

Tak něco takovýho sem už hodně, hodně dlouho neviděl! Trololo maximale! - Co to je? - Díra. - Bazén? - Ne, jenom díra v zemi. - Tak jo, dem dál. // - Co si takhle zaplavat? - Babiš by nás asi nechtěl vidět ve vodě. - Babiš... Babiš se to nedozví, jasný? ()

vZeč

všechny recenze uživatele

Asylum, jak má bejt. V ostatních veledílech vidíme 10 minut sračko akce (zábava z traileru) a hodinu a půl pak zíráme na tři dementy v maskáčích a jednoho generála v Univerzálím Sklepě Asylum, kterej supluje supermoderní velín na souši/letadlové lodi/ponorce/letadle, to je fuk, jde o tři páky, dva monitory a jednu vysílačku, kterou promlouvá generál k neexistující posádce. Well... tady neni velín, neni tu spousta debilních rádoby vědeckých či vojenských keců. Je tady jen banda superdementních dětí s kozama či penisama (možná), co pobíhaj po potápějícím se ostrově, do nějž naráží dvouhlavej žralok. Znáte to. Úroveň naprosto všeho v tomto filmu je tak neskutečně pod úrovní dobrého vkusu, že se tím stává ABSOLUTNĚ zábavný a místo, abych dal odpad jako ostatním Asylumovkám, napálim žralokovi pět hvězd. Je naprosto neuvěřitelné, co hrdinové vypouští z huby a jak se chovaj. Je neuvěřitelný, jak může někdo napsat takovou břečku. Já bych toho byl schopnej tak v pěti letech a byl bych na sebe hrdej, ale hovado, co napsalo tohle... toho člověka se bojim a nechci ho potkat. SPOILER: Jedna z mnoha super vtipných scén: Banda zbývajících dementů běží mělčinou k pláži, snaží se dostat na souš, utéct před dvouhlavým žralokem. Najednou jedna kozatka vyblije něco jako "souš je moc daleko, nemáme šanci mu utéct, musíme s ním bojovat". V tu chvíli celá banda dementů uznale pokýve hlavou, zastaví se a a vymejšlí plán útoku. V tu chvíli jsou asi deset metrů od souše a o útoku debatují zhruba tři minuty. A VY se ptáte: "Proč?" ()

walkingdead

všechny recenze uživatele

Sice jsem viděl jen dvacetivteřinovou upoutávku v TV a pak jsem si tu přečetl obsazení - a to mi stačí. Jasných pět hvězd. ()

LION-MR.T

všechny recenze uživatele

Jo ty prsatky byly fajn,ale dokázal jsem u tohle filmu skvěle vypnout a bavit se,takže pro filmové znalce a egojisty smůla. Je to za čtyři hvězdičky. ()

F.W.Colqhoun

všechny recenze uživatele

Rádio nefunguje, anténa je zlomená... Především musím konstatovat, že nelituji ani vteřinu. Filosofie studia Asylum není úplně nesympatická, parazitování je nejrozumnější a fér punkový způsob, jak se postavit k produkci velkých studií; tvůrčí brainstromingy u nich musí být maxilmální hlína. Oč jde? Dvouhlavý žralok, nejneaerodynamičtější obluda všech dob, kosí posádku prsatic a svalovců profesora Babishe (čti babiš). Loď jde ke dnu a atol, na němž se Babiš & spol. vylodí, překvapivě taky; storka tak krystalická, že nestojí za řeč. CGI nelze hodnotit jinak než jako roztomilou i nejkrvavějších scénách. Zábavu plodí jen sadismus, miliónkrát provařená klišé, kozy, nadhled, kozy, ironie, kozy, zadky. Nadhodnota ale samozřejmě nespočívá v obvyklých kinematografických kvalitách, na něž se zde záměrně rezignuje. Vedlejším produktem fajnové primitivní zábavy je ve výsledku smutná skutečnost, že filmy se stonásobně vyšším rozpočtem nejsou zdaleka stonásobně lepší. Tenhle kinematografický tartar je přes problémy s právníky od Universalu, Warnerů, New Line Cinema a dalších odzbrojujícím způsobem nevinný, primární. Jde o kinematografii, která dává naději, že se režisérem, kameramanem, hercem, trikařem, skladatelem a filmovým vypravěčem může stát každý :-). ()

sadlokan

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenční film na nedělní ráno po dvojdenním tahu.Odpoví na rozpaky,které se vám nahromadily v hlavě tázajíce se,zdali jste naprostý magor.Osoby se pohybují převážně ve dvojicích,aby nezpůsobily nevyváženost dvojitého gáblíku kousající stvůry.Skoky ze člunu do vody vítány,žralok totiž také musí pít. ()

BarGoldstein

všechny recenze uživatele

To je ovšem luxusní mega zhovadilost Plastový žralok opět v akci! Tentokrát navíc vypadá jako mutace rozzuřeného jezevčíka a ožralého Hurvínka. Prostě by tvůrci opět udělali líp kdyby si všechny ty spoře oděné děvy sundaly podprsenky a kalhotky a vykouřily pár čůráků! ()

JimMorrison

všechny recenze uživatele

na tyhle filmy mám úchylku, bavil jsem se neskutečně, krásný nelogičnosti typu obří žralok, který udělá díru do velký lodi, se nepozorovaně přiblíží k lidem v sotva metrový hloubce atd. hvězda dolů za to, že Brooke Hogan nesundala podprsenku, ale jinak zábava, jakou jsem očekával P.S. žralok řvoucí jako tygr nebo lev? wtf? no úžasný :-D ()

George Stobbart

všechny recenze uživatele

Podľa mňa zatiaľ jeden z najlepších Asylum produktov. Srandovný nápad, na dvojhlavého žraloka i sporo odeté ženské sa dobre pozerá, k tomu tam pobehuje Carmen Electra a každú chvíľu sa niečo deje, takže som sa nenudil. Prostredie je pekné, triky nie sú síce ničím extra, ale nie je to ani žiadna katastrofa a dej či logiku pri takýchto snímkoch nemá cenu spomínať, keďže o to tu vôbec nejde. Ja som sa náhodou bavil a neprišlo mi to ani trápne, skôr ako taká jednoduchá, s nadhľadom natočená béčková zábava. ()

AlistairMir

všechny recenze uživatele

Já tyhle ne céčkové, ale přímo žetkové monster horory, co se absolutně neberou vážně mám celkem rád a Asylum je pro mě prostě taková továrna na oddechovky, kde se děje neuvěřitelná hromada pitomostí, ale tvůrci se to nesnaží skrývat a nedělají jak to myslí děsně vážně. Něco jiného je koukat a hodnotit na X té pokračování čelistí, které se pořád snaží působit hrozivě s tím, že to akorát ždímá prachy z jedničky a něco jiného je koukat na blbinu, která si na nic jiného ani nehraje. Dvouhlavej žralok, potápějící se atol, rozbitá loď...no prostě napínavej žraločí survival jako jsou Mělčiny nebo In the deep :-D :-D ()

Junys

všechny recenze uživatele

Dá se benzín odpálit ? Tenhle dialog mě snad dostal nejvíc z celýho hororu.. Ze začátku jsem si říkal jo to vypadá na dobrý C jenže pak to šlo z kopce a už mě to nějak odradilo.. Nevím proč ale nějak mi připadlo že žralok ve vodě vypadal jinak než nad vodou.. Zabavil jsem se ale ne na dlouho.. Z původních 4* které jsem chtěl dát dávám lepší 3*.. ()

beso74

všechny recenze uživatele

Prečo by som mal ten film brať vážne, keď on sám sa tak neberie? Obrovský žralok uloví svoju obeť, tak že s ak nej nepozorovane priblíži vo vode, ktorá je ako sa hovorí žabe tesne nad kolená? Chlap, ktorý sa poškrabal, sa zvíja bolesťou a div že nezomrie? Že žralok, ktorý príde o jednu z hláv, si to pomaly ani nevšimne??? No, v tomto filme je všetko možné, protagonisti sú od začiatku rozdelení na žraloka, jeho potravu a hlavnú hrdinku, ktorá, ak dokáže nabrať potrebný švih, je schopná žraloka umlátiť vlastnými prsiami (podobné vlohy má celé ženské zastúpenie, miestami to vyzerá že šlo o natáčanie relácie pre Playboy, ako školskú akciu). Devízou je, že na nič netreba čakať, prvé obete sú hneď prvej minúte filmu a potom približne každých ďalších 5-6 minút. pričom sa ich frekvencia s blížiacim sa koncom filmu stupňuje. V záplave všakovakých žralokov je to celkom zábavná filmová hodinka a pol. ()

Bercuss

všechny recenze uživatele

V první scéně má žralok minimálně tak 20 metrů, když si poradí s člunem na 2 kousnutí (vlastně na jedno :) ) no a v další scéně, kdy teda přerušil krásnou lesby šou, požírá dvě striptérky, né-li pornoherečky, původ sem nezjišťoval v hloubce menší jak 120 cm a není mu vidět ani ploutvička a takových scének je tam více...tak mám dát plnej, nebo odpad! ? ()

my38k

všechny recenze uživatele

Hoši od Asylumu se rozhodli trochu vylepšit své filmy a kromě velokosti dostal žralok i hlavu navíc, takže není pochyb kdo má ve filmu nejvíc rozumu. Aby měl dvouhlavý drobek co jíst, vyklopí mu loď partu silikonových plážových koček, pár svalovců a Carmen Electru. Naštěstíse u tohoto filmu člověk nenudí protože utoky žraloka střídají záběry na těla v bikinách a občas někdo odhodí i vrchní díl plavek, v kombinaci s tropickým ostrovem a tupýmy dialogy je z toho pohodová zábava. Z hereckými výkony to také špatné nebylo, protože dokázali zahráti zemětřesení. ()

wendy221

všechny recenze uživatele

Filmy o žralocích mám ráda, tak jsem zkoukla i tento. Než jsem to ale udělala, podívala jsem se na hodnocení. 17%? To bude asi pěkná sračka. Řekla jsem si, jenže já mám poslední dobou nutkání dívat se na filmy, co mají "černý čtvereček" prostě mě to baví a musím se přiznat, že většinou bych jim tak malé hodnocení nehádala. No nic, zpátky k filmu. Útok dvojhlavého žraloka? Co si pod tím představit? Nejdřív jsem čekala partu naivních teenagerů, kteří samozřejmě jako vždycky všichni přežijí a místo vychechtaných puberťáků začnou být vážní. Jenže věc je jiná. Když přehlídnu všechny chyby a zaměřím se na děj, na originální nápad, byl to super film. Ale ty strašný chyby a příšerně trapný efekty na rok 2012 byly hrozný. Nemusím připomínat, jak se zčistajasna nad potopeným ostrovem vzala helikoptéra nebo kam běžely ty dvě holky když je žralok skokem sežral. Carmen Electra tady byla skoro na nic. Pořád ty její otázky: Co se stalo? A podobně. Nevím, co dělala na palubě. Jako doktorka stála za dvě věci. A samozřejmě kapitán - jak už napsal LIVINGDEAD - bolí ho noha, ne které skoro nic nemá a řve a jak ještě dodám já - pak, asi o pět minut později je úplně v pohodě a běhá jak jelen. No, neříkám, že to byla ztráta času, ale mělo to velké mezery. Dávám tři hvězdičky za origoš nápad, krásnej ostrov a statečnou bloncku, co přežila. :)) ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad. Neherci byli dost žalostní. Ale chápu, že holky byly vybírány hlavně kvůli houpajícím se kozám, protože všechny měly silikonové pětky. Žralok s dvěma hlavami kousal často, takže akce tam byly :-) A dokonce jsme se i nasmáli, když kapitán - profesor, měl bebínko na nožičce a řval, jako by ho nasazovali na kůl. Film má docela dobré hodnocení v zahraničí 50-83%. (83% má film hodnocení v RUSKU!) ()