Reklama

Reklama

American Translation

  • Francie American Translation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po náhodném setkání Chrise a Aurory vzkvete jejich láska. Je jim dvacet let a žijí výhradně vášní. Je to krásný příběh jedné lásky, jakou byste ani v kině nenašli. A pak Aurora objeví, co Chris tajil. Zabil člověka. Bude si i nadále užívat bezstarostného života plného vášně a stane se spoluviníkem nebo navzdory všemu odsoudí muže, kterého miluje? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Radko 

všechny recenze uživatele

V komentári na IMDb sa o tom píše ako o európskej verzii Stoneových Natural Born Killers. Áno, taká "softpornartová" (typický Barr), významovo plytká, a temerničnehovoriaca. No teda ak, tak toto: na začiatku vzťahu hovorí dievča o tom ako sa nerada nechá niekým ovládať. Postupne frajera - vraždiaceho psychopata - počúva a prispôsobuje sa mu ako zamilovaný mopslík vďaka očarovaniu telom v úvodnej fáze zamilovanosti. Kým nespadne klietka. To je celé. * za úryvky dvoch piesní skupiny Devo (1978). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Co toto bolo? Rozmazlená prachatá holka narazí na mladého "seriálového vraha" (odkazuji na titulky k filmu, aneb vím, že správně je to sériový vrah, ale tenhle "překlep" mě rozesmál) a vůbec ji to evidentně nevadí. Oba jsou divní prostě. A celou dobu mě sral ten perverzní úsměv Christophera... aspoň párkrát si ho mohl sundat z toho ksichtu. Jinak taková módní vsuvka... on se oblíkal tak trochu jako gay a ona na to že byla tak bohatá měla evidentně jen čtyři outfity. A k tomu ještě naprosto otřesné a bez vkusu. Nejlepší, co tam na sobě měla byla ta černá noční košilka a tu jsem mezi ty outfity ani nepočítala. Podle mě si film hraje na něco, co není.. snaží se nám tu vnést psychologické nahlédnutí do mysli sériového vraha, o tom že on vlastně trpí a potřebuje to a taky se pokouší vyobrazit jeho vztah s ženami a konkrétně s tou, která ho uhranula... ve skutečnosti je to naprosto plytké drama propojené s road movie (aneb to jak jezdí se svými obětmi do lesíka) a lehkým pornem (aneb polovinu filmu byl nahý a ona jednu třetinu taky). Hvězda za snahu a Lizzie Brocheré, protože ten její kukuč byl krásný. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle snímek netvářil, jako že je to něco světoborného a velkého, tak bych mu dal klidně i více, protože jako příběh moderních a sexuálně narušených Bonnie a Clyda to celkem funguje. Jenže scénář nepřináší vůbec nic nového a ta zdlouhavost, s kterou je všechno podáno, není vykoupena ani realističností v zobrazení nahoty. ()

thunnus 

všechny recenze uživatele

Film je to půměrný, ale na druhé straně, když vidím zdejší negativní hodnocení přidávám hvězdu navíc, i když to moc nedělám, ale v tomhle případě udělám výjimku. Je to docela povedená studie jednoho psychopata a jeho naivní (nebo spíš společností znuděné a hledající rozptýlení? - to si domyslete sami) spolupachatelky, kteří se milují, ale to je neznamená, že nejsou schopni zabíjet a přitom si myslet, že jsou "boží děti". Hlavní představitelé ve svých rolích nejsou vůbec špatní, mají charizma a dávají svým postavám docela duši a vztah manipulování - živočišnost tu je využit také velmi slušně. Závěrem, není to vůbec tak špatný film, jak tady většina tvrdí ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

celkom strhujúca a rozhodne morálne pochybná štúdia dominancie a manipulácie, rôznych patologických stavov posadnutosti - telom, telesnou láskou a akousi v dnešnej dobre príliš glorifikovanou víziou vlastnej nespútanosti a nezávislosti. herecky podmanivé, okorenené skvelým soundtrackom, nebudem sa s nikým prieť o tom, že na mnohých miestach možno samoúčelne šokujúce, ale podľa mňa presné a silné. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Role Aurory (Lizzie Brocheré) a Chrise (Pierre Perrier) byly napsány přímo pro své herecké představitele, kteří se dokonce zapojili i do tvorby scénáře. (JoranProvenzano)
  • Film byl s minimálním rozpočtem natočen za tři týdny. Kvůli snížení nákladů tvůrci používali digitální technologii. (JoranProvenzano)
  • Film získal pověst mimořádně brutálního snímku plného nahoty, k čemuž však Jean-Marc Barr poznamenal: "Vlastně je to směšné. Když dva herci hrají vraždu, u které notabene neteče ani kečupová krev, je z toho poprask. Ale vidět potoky skutečné krve a brutální násilí denně v televizních zprávách nebo na internetu už se stalo docela normální podívanou, která ani nepobuřuje. Neukazujeme otevřeně sex, jen nahotu. A pro dva mladé lidi, kteří tohle prožívají, je nahota naprosto normální. Většina lidí, když vidí nahotu, podvědomě se stáhne zpátky. Pro mě je nahota krásný oblek." (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama