Reklama

Reklama

Odvrácená strana spánku

(festivalový název)
  • Nizozemsko Other Side of Sleep, The (více)

Obsahy(1)

Před dvaceti lety nevysvětlitelně zmizela matka malé Arlene. Dívku ani v dospělosti neopustilo silné trauma, má strach z lidí, trpí náměsíčností a je nejspíše duševně narušená. Když je v lese irského městečka nalezeno tělo mladé ženy, Arlene se náhle vrací vzpomínky na tragickou rodinnou událost a upíná se k rodině zavražděné. Má snad s úmrtím společného víc, než se na první pohled zda? (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

kockopes 

všechny recenze uživatele

Divácká porota Febiofestu 2012. tak tohle prosím ne. Vlastně jsem ani nepochopil, o čem to bylo a pokud jsem to chvílemi pochopil, následující minuty mne zase tvrdě usadily zpět... ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku jsem se těšil, že si na letošním FebioFestu taky trochu káknu při nějakém tom hororu. Jenže pak jsem se začal ztrácet a přiznám se bez mučení, že od půlky filmu jsem jen tak civěl na plátno a myšlenkama byl na pomerančovém pivu v prvním patře Cinestaru, kde ho hostesky dávaly zdarma ochutnávat. Atmosféra pěkná, o tom žádná, ale těžký, hodně těžký to bylo. Kdybych býval dával pozor, třeba by mě to úplně rozsekalo... jenže já nedával :( ()

Shaman::.. 

všechny recenze uživatele

Problém není ani v tom, že film nemá pevný příběh, ale nemá ani kontury, co tím chtěla autorka říci. Nevadí mi filmy, které si divák může interpretovat po svém. Tady je ovšem divák nevědomostí naprosto ztracen a nemůže se ani o stéblo trávy opřít. Film se utopil ve vlastní mlze, ve vlastní náměsíčnosti /// FebioFest 2012 /// ()

boshke 

všechny recenze uživatele

(Febio Fest) Dalo to práci neusnout. Hodně se mlčelo a koukalo do blba, málo se vysvětlovalo, oč má jít. Ani režisérka se nepřišla ukázat, aby nám to objasnila... 30% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama