Reklama

Reklama

Hodný dinosaurus

  • USA The Good Dinosaur (více)
Trailer 4

Animovaný film „Hodný dinosaurus" si pohrává s otázkou: Co kdyby asteroid, který jednou provždy změnil život na Zemi, naši planetu minul a obří dinosauři nikdy nevyhynuli? Pixar Animation Studios vás zvou na dobrodružnou výpravu do světa dinosaurů, kde se Apatosaurus jménem Arlo spřátelí s člověkem. Na cestách drsnou, ale překrásnou divočinou se Arlo naučí čelit svému strachu a zjistí, že je schopen velkých činů. (Falcon)

(více)

Recenze (299)

de-souza 

všechny recenze uživatele

moje šestileté dceři se to líbilo, docela se nasmála...osobně mi nějak vadilo jak tam človíček lovil a kousal hlavy :) ()

baruslan 

všechny recenze uživatele

Animace přírody opravdu úchvatná. Dinosauři se mi nelíbili vůbec, ale to byl asi účel, aby to bylo takové víc dětské. Příběh stál za starou belu, a v něčem zrovna moc dětský nebyl (viz. pošahaný styracosauru a jeho trapné průpovídky). Pro mě za dvě *, ale dětem (2 a 4 roky) se to líbí..a o to asi šlo :-) ()

Ollivander 

všechny recenze uživatele

Teda ta animace... několikrát mi spadla čelist až na podlahu. Jenže ani u animáku není technická stránka filmu všechno, pokud nemá sloužit jen jako spořič obrazovky. A ten příběh.... měli se trochu hecnout i scénáristi, ne jen animátoři. ()

Final 

všechny recenze uživatele

Někdy mě dokáže překvapit i zdánlivá kravina, kterou jsem vlastně ani nějak vidět nechtěl. O to více mě nadchlo, jak precizní a dojemný příběh umí vytvořit Pixar i pod záštitou studia Disney. Příběh malého vystrašeného dinosaura a jeho mazlíčka dokáže být současně roztomilý i naprosto vážný až smutný. Preciznost animátorů mě tentokrát opravdu fascinovala. Tak detailní animace jsem zatím v žádném animáku neviděl a že jich Pixar i Disney mají na kontě dvě prdele. Jistě, pohádka má i své stinné stránky a neumí si svou nevinnost udržet po celou dobu. Ale v hlavních částech funguje až překvapivě dobře a závěr umí chytit i za srdce. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Milé ... mrňata pozerali ako prilepené :) ... animácie fakt megavymakané ... melónky vidno. Prial by som tvorcom aby sa im vratilo aspon tych 200 melonov ()

Exever 

všechny recenze uživatele

Pekna rozpravka, je to velmi farebne a najviac sa to paci mojmu synovi. Aj ked som to s nim uz videl aspon 30x...este stale ma to neomrzelo. Slovensky dabing je super, mozem doporucit ()

darkbroker 

všechny recenze uživatele

Zápletka velmi jednoduchá, což mi nedovoluje hodit tam poslední stálici, ale stále je to příjemný rodinný filmek s geniální animací. Všechny ty hory, lesy, řeky a pole nemají chybu. Ale samotný model sauropoidních dinosaurů mi příjde moc zjednodušený, stylizovaný a hranatý. Pár vtipných gagů a dojemných momentů z rukávu vytáhli, takže celkově je to snesitelné. ()

kopretinka 

všechny recenze uživatele

Nááááhodou, mě se to docela líbilo. Bylo to sice takové... možná trošku jalové, ale fakt se mi to líbilo. Dinosauřík mi přišel úplně perfektní. Já jsem s ním soucítila. Zápletka byla celkem jasná, takže všichni ví, co se bude dít dál, ale zamilovala jsem si toho ustrašeného dinosaura - měl naprosto kouzelné gesta. A ten člověk ála pes - když se loučili, plakala jsem s nimi o 106. Ano, je to hloupá pohádka, ale něčím si mě získala. :) ()

Reyer 

všechny recenze uživatele

Moc hezký... hezký uděláme animace. A dej je moc hezky... A co se mi líbilo nejvíc, je otočení pohled na svět... ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemný rozprávkový príbeh určený hlavne pre deti, ale aj pre dospelých, ktorí si radi pozrú niečo príjemné, oddychové a rodinne orientované. Krásne reálne grafické spracovanie prírody a príjemne detsky spracované postavičky. Keď som čítal niektoré skôr negatívne komentáre, mne sa narozdiel od niektorých spracovanie postavičiek páčilo - je milé a práve určené najmenším - deťom. Príbeh je o hľadaní vnútornej sily (odvahy), o vzájomných rodinných putách, o vyrovnaní sa so stratou blízkeho a o spoznávaní nového a hľadaní (nájdení) cesty k priateľstvu. Pre úplne malé deti sú dané témy možno zložitejšie, ale školákov to určite zaujme. Na mňa pôsobil film pozitívne a na začiatku som ani nečakal, že ma tak zaujme a ohodnotím ho celkom vysoko. Podarené. ()

NunchakuMan 

všechny recenze uživatele

Až teda na to, že si tyranosauři pokecali s potravou, konec byl strašně useknutý, tak to ušlo. Přijde mi, že tenhle filmík byl udělán spíše na emoční zacítění než na vtip či příběh. Ale jinak se líbil :-) ()

Benoit 

všechny recenze uživatele

Takové nádherné vizuání porno hlavně pro děti, ale i dospělé. Koukali jsme na to s tří letou dcerou a oba jsme si to užili. Každá věková kategore si z toho něco vezme. Po filmu máte chuť své dítě doslova umačkat láskou. ()

lestatie 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč hlavní dinosauří rodinku naanimovali tak směšně, když zbytek filmu je úchvatný. Především přírodní scenérie, které často vzbuzují dojem reality. Potenciál příběhu "co by bylo bez meteoritu" by rozhodně šel rozvinout a využít mnohem víc, ale jedná se o moc pěknou pohádku. ()

eyeskiller 

všechny recenze uživatele

Pekny animak pre pohodovy rodinny oddych aj (hlavne) s tymi najmensimi. Pribeh je pre dospeleho cloveka typicke klise, bez napadu (mozno oponovat len tym, ze asteroid minie planetu, a ludia budu zit s dinosaurami...), ale presne toto je to, co vycaruje usmev na tvari nejednemu dietatu. Ziadna komplikovana zapletka, krasne vyobrazeny princip rodiny, straty a najdenia. Emotivne a urcite chyti za srdce. Nie, je to ziaden skvost. A pre narocnejsieho divaka je to 80 minut nudy. Ale tak ako som povedal predtym, narocnejsi divak, zrejme nebude cielovka. Technicka stranka je KRASNA aj v roku 2023. ()

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama