Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (John Cusack) si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury (Iben Hjejle) se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Nezáleží na tom, jací jsme, ale co se nám líbí" - Skvělý rozchodový film z prostředí obyčejného obchodu s vinylovými deskami, z části vyprávěný přímo hlavním hrdinou. Film je jeden z důvodů, proč mít rád Johna Cusacka. Ale ani ostatní herci nestojí pozadu - od Robových kolegů (Todd Louiso, Jack Black) po "Segala s culíkem" (Tim Robbins). Film je navíc doplněn špičkovým soundtrackem a "živým" vystoupením Jacka Blacka. Celkově má skvělou atmosféru a byl jsem příjemně překvapen absencí pro romantickou-komedii typického happyendu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

John Cusack, herec, který je v roli přestárlého mladíka bilancujícího nad svými TOP5 láskami, naprosto neodolatelný. Stephenu Frearsovi se toto obsazení a styl natáčení ('half-document') ohromně vyplatilo. Až na pár drobných pasáží se jedná o svižnou, úsměvnou a hudbou nabitou komedii, skrz kterou se naprosto přirozeně proplétá vážná linie Robova života. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku, když Rob mluví do kamery jako by mi promlouval do duše: „Co bylo první, hudba nebo zoufalství? Lidé mají strach, že si děti hrají se zbraněmi, že je kultura násilí ovládne. Nikoho netrápí, že děti poslouchají tisíce, doslova tisíce písniček o zlomených srdcích, bolesti, zoufalství a trápení. Poslouchal jsem hudbu, protože jsem byl zoufalý? Nebo jsem byl zoufalý, protože jsem poslouchal hudbu?“ Vzhledem k faktu, že jsem mužského pohlaví, mi byl Robův pohled na svět a ženy velmi blízký. Díky tvůrcům za množství povedených, lehce úsměvných scének a hlášek. V paměti mě utkvěl také tento zajímavý rozhovor mezi Robem a zpěvačkou Marií: „Myslím, že je správné, když je člověk nadržený a současně nešťastný. Proč nám mají být upřena základní práva jen proto, že jsme si zničili vztah? -Sex je základní lidské právo? -Sakra. Jo. Nedovolím, aby mi ten parchant bránil v šoustání." ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, ukazující, nakolik tragicky legrační jsou vlastně naše životy. K tomu ta opojná láska k muzice, charismatický John Cusack a fantasticky střelený Jack Black, prostě lahůdka. Film, který je mi velmi blízký... akorát mám menší strach, že čím budu starší, tím mi bude bližší, ale proč se vlastně toho obávat? K čemu jinému by mi byly všechny ty moje lásky:) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Kniha musela byť skvelá, bohužiaľ nečítal som:( Film tak skvelý nie je, hoci má všetky atribúty, pre ktoré by skvelý byť mohol. Či už sa jedná o tému, Jacka Blacka (a jeho roly na, ktorú by mal mať trademark), hudbu, niektoré skvelé myšlienky. Kto vie ako by to bolo, keby hral ústrednú a kľúčovú postavu niekto iný ako John Cusack. Na viacerých miestach si myslím, že svoju rolu nezvládal a skrátka- nehodil sa mi tam, nech už mal na seba akýkoľvek hipsterský sveter:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Poté, co se Robovi zjeví Bruce Springsteen, pronese: "Good luck, goodbye". Těmito slovy končí písnička Bruce Sprinsteena – „Bobby Jean“. (HappyTez)

Související novinky

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

Všechny moje lásky našly hlavní hrdinku

26.09.2018

Remake kultovního filmu s Johnem Cusackem (Identita) Všechny moje lásky našel hlavní hrdinku. Ztvární ji herečka Zoe Kravitz (Sedmilhářky, Šílený Max: Zběsilá cesta). Projekt se momentálně chystá… (více)

Reklama

Reklama