Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Chápu ty neustálé talentové soutěže z toho důvodu, že pořád jsou lidi, kteří jsou v něčem koukatelném skutečně dobří a neměli dříve možnost to předvést(díky věkovému rozmezí či nějákým jiným událostem). Ovšem je tu velká spousta lidí, kteří se rádi vidí v televizi a nebo si skutečně myslí, že jsou v něčem opravdu dobří a není to tak ani omylem. Ovšem velká škoda, že ti kteří by si to zasloužili o tu slávu ani nezavadili a jejich uplatnění bylo naprosto nulové. 2/5ti z toho důvodu, že ti dva Kuba a Pyco(občas i Lucka) zachaňují situaci. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tato série talnetu, byla ze všech nejslabší. Ale i tak se na to dalo krásně koukat. Pár výtek vůči tomuto pokračování mám. Vadilo mi, že porota nevybrala do semifinále skutečné talenty, ale jen ty, kteří se jim hodili do krámu. Silně mi vadilo, že Lucie Bílá, neustál machrovala a vytahovala se, že má tolik a tolik slavíků a ve finále, samořejmě musela, oznámila, že má 15 slavíků a že už se teší na 16. Trapné. Stejně tak trapné bylo i její vytahováníse, že má na fejsbuku 120 tisíc přátel. Zkrátka, já bych ji vymazal. Je ubohá a trapná. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Neměla bych problém hodnotit ještě lépe, pořad jako takový se mi velice líbí, moderátoři i porota jsou rok od roku zábavnější, ALE. Proč proboha pustili do dalších kol toho psychopata Pátroviče, když mu posléze v podstatě řekli, že je blázen? Takových škraloupů měla v letošním ročníku porota více, přesto jsem ale hledání talentů sledovala se zaujetím a myslím si, že kdyby "týpek, co maluje světlem" (můj favorit na vítěze) neřekl ve finále osudové ne, jistě by vyhrál. Škoda. ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Mě tohle sledovat prostě baví! Nemůžu si pomoct, už teď se těším na další řadu. Stále je co sledovat, stále je po třech letech mnoho výborných talentů a určitě jich v dalších řadách ještě mnoho bude. Na moderátory už jsem si zvykl. Ve velkém třesku zase velké množství výborných talentů nepostoupilo. O to víc mě pak překvapilo, že se do semifinále dostal Patrovič. Od samého začátku byl pro mě jasným favoritem Alex Dowis, ten to skutečně dotáhl daleko. Výborný byli ale i třeba JumboChicks a Teulis. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Já vím, je to pořád stejné jako ty minulé díly, ale právě ani výkony nejsou nijak horší, což se u některých pokračování podobných soutěží stává. A navíc já už jsem prostě zvyklá na fakt, že každou neděli si od osmi večer pustím nějakou talentovou show... A klidně by to tak mohlo být pořád a nevadilo by mi to :) ()

Zajímavosti (1)

  • Vítězem třetí řady se stal operní pěvec Jozef Pavlusík. (SONY_)

Reklama

Reklama