Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Opět jsem zhlédl většinu epizod, proto pod 3* jít nemohu, něco mě na této show stále baví. Ale i tak už vidím více negativ než pozitiv, takže uvidíme zda půjdu do potencionální čtvrté řady. Vlastně jsem ochotný vstoupit do téže řeky počtvrté, pokud do ní nevstoupí počtvrté pan Slavík a paní Bílá, ti mě serou čím dál tím víc. A také nesmím zapomenout na produkci, jejichž snaha nalézt příběh a ždímat slzy je neskutečně trapná a silně iritující. 45% P.S.. Nechci ale jenom kritizovat, proto pochválím pár soutěžících, velmi mě zaujalo ukrajinské stínové divadlo Teulis nebo třeba karetní kouzelník Miloš Malý. I pan Dowis přišel s něčím, co jsem nikdy neviděl a hlavně s něčím, co si zaslouží obdiv, proto bych vítězství přál více mu než panu Pavlusíkovi, výhra zpěváku mi nedělá radost, je to z důvodu, že mají svou Superstar i když je pravda, že operní zpěvák by v této teenagerovské soutěží těžko vyhrál, operní zpěv je přece jenom operní zpěv. :-) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Docela je trendy nadávat na takové ŠOU a kritizovat. Na druhou stranu, kdo by nechtěl vyměnit ty gumáky, které na nás zírají desítky let z pultů novinových stánků, které dokola ukazují v dalších pořadech a bulvárech. Kdo je ještě zvědavý na ksichty již dávno vyšeptalého talentu? Já věřím, že takové pořady a soutěže nějakého skutečně nadaného a zajímavého člověka najdou. Samozřejmě si uvědomuji, že to TV nedělá čistě nezištně. Kritiku tohoto faktu si schovám na ČS má talent 13. Kupodivu kauza šukání kamarádů v životě hlavního porotce Jaro Slávika na pořad žádný temný stín nevrhlo a jede se vesele dál. Lucie Bílá se docela drží a s oxymórony zatím šetří i svou excentričnost drží na uzdě. Martin Dejdar je pořád sympaťák a o šou se stará dobře, stejně jako jeho předchůdce Jan Kraus, i když formu humoru má každý jinou. Dovedu si docela dobře představit, že se na to lidi dívají se zájmem, že mnohým fandí a mnohým se zcela nepokrytě smějí. Zatím se to rozjelo slibně i přesto, že mnohé kousky soutěžících jsou jen recykláty všeho, co lze dohledat na YouTube. Rád se nechám překvapit samotným finále a novým českým talentem. Moc by mě ale nepřekvapilo, kdy jím byla slepá romská holčička, nebo keňský cirkusák... Nevadí. Duo moderátorů je dle mého soudu hlavním trhákem celého toho haló kolem této soutěže. Unylý metrosexuál Mareš má konkurenci. Věřím, že tito dva veselí improvizátoři vydrží. Update dodám po skončení soutěže. ()

Reklama

HOCKEYKA odpad!

všechny recenze uživatele

Málokedy takto hodnotím,za všetkým totiž treba hľadať veľa mravčej roboty,ale tento projekt mi prišiel ako vrcholne nudný,zbytočný a trápny.Nechápem,prečo Jojka oslovila všetkými nenávideného Jara Slávika, toho mimoriadne nesympatického a arogantného pseudoproducenta a neposadila do porotcovského kresla niekoho s lepším spoločenským kreditom.Takisto moderovanie Pyca a Jakuba chviľami prekračovalo hranice dobrého vkusu .Celková úroveň tohto programu tak v porovnaní s predošlými ročníkmi prudko poklesla a tvorcovia by o dalšom pokračovaní nemali ani uvažovať. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Po fajnové první řadě jsem druhou vynechal a tejka po roční pauze si naplno vychutnávám třetí řadu. Pyco s Prachařem jsou stále vtipní, originální a Mareše strčí do kapsy, vystoupení mnoha účinkujících jsou výborná a nová talentová řada zkrátka nenudí. Přesto je inovace minimální a je to defacto pořád na jedno brdo. 3* ()

PanJam 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ táto show, talentová show sa už nedá ani len porovnať s 1.sériou. Nie žeby bolo menej talentov. Veď talentovaných ľudí je v Česku a na Slovensku stále dosť. Avšak stále viac je to len o SHOW ako o skutočnom talente. Nie že len je tam porotca Jaro Slávik, ktorý nemá v sebe ani kúska hanby a bo trapase o ktorom každý vie kľudne zostal v porote akoby nič a iba sa obhajoval. Ale budiš. Avšak niektorý súťažiaci ktorý sa dostali do Veľkého Tresku tam nemali čo robiť. Iba 18 semifinalistov. To svedčí o tom, že čoraz viac do toho zasahuje aj štáb a vedenie. Patrovič v Semifinále. Vraj si ľudia vybrali. Ale okrem toho bolo na výber už len iných 5 tragédov a tak voľba bola jasná. "Najslávnejší" z nich. Plus žena, ktorá sa vyzlečie a to je celý jej talent. Jednoznačne výber Semifinalistov opäť aby bola väčšia SHOW, aby to "jednoduchý" ľudia stále pozerali. Ja som už iba prepínal. Okej vo finále sú veľmi dobré talenty, ale táto SHOW už dávno stratila na tej kvalite akú mala. ()

Zajímavosti (1)

  • Vítězem třetí řady se stal operní pěvec Jozef Pavlusík. (SONY_)

Reklama

Reklama