Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po představení iluzionisty má Ben jasno. Také chce být kouzelníkem! Začne spolu s tátou pilně trénovat a jejich společná show má úspěch. Ben je fascinován jedním trikem, a tak se rozhodne, že jej s otcem rovnou vyzkouší. Před plným sálem lidí nechá zmizet spolužačku a svou nejlepší kamarádku Sylvii. Měl to být vcelku jednoduchý trik, jenže Sylvie beze stopy zmizí. Je možné, že se ztratila ve vzduchoprázdnu? A pokud ano, jak ji dostat zpátky? (Vapet Production)

(více)

Recenze (7)

jirkahorn 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý náhodně shlédnutý film. Mám filmy o iluzionistech rád a tady mají i celkem dost jevištních scén, což bylo potěšující. Navíc, ačkoliv má být film zřejmě určen dětem, resp. pro celou rodinu, tak se snaží předat celkem silné a důležité poselství i dospělým. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přitroublé a dost nudné. 1) Zaujal mě návod, jak řešit nezaměstnanost - rekvalifikačním kursem na kouzelníka (iluzionistu, aby tedy bylo jasno). 2) Trochu moc chtěný lehce křečovitý humor neodlehčila ani pěkná zápletka. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ik heb een geheim: Ik verander de regen im zonneschijn, ik tover een oase in de woestijn, elk problem krijg ik klein, dat is mijn geheim! - Mám tajomstvo: Premením dážď na slnka jas, vyčarujem oázu v púšti, každý problém je pre mňa malicherný, to je moje tajomstvo! ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Dějově nic zajímavého, ale myslím, že když člověk vystihne pravou chvíli, kdy není co dělat, pak je tento film tím pravým na zabití času. Na jevištní triky se dobře dívá a kromě toho mě rozesmíval otec hlavního hrdiny. Navíc je zajímavé shlédnout občas neamerický, nebritský nebo nečeský film. (70%) ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem koukal na americký film, až v průběhu mi docvaklo, že jde o film nizozemský.Je smutné, že v našich končinách se točej stohy demen.tních filmů o vztazích, nebo filmů z doby bolševiků,ale něco takového nikdo natočit neumí. ()

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka pro děti. Mě se to moc líbilo a dobře jsem se bavil. Líbili se mi i herecké výkony, jak dětí, tak táty. ()

Reklama

Reklama