Reklama

Reklama

Vánoční polibek

(TV film)

Obsahy(1)

Wendy Walton je nejlepší designérka v Bostonu....ale zatím to ještě nikdo neví. Wendy opustila práci v místním divadle, aby se stala asistentkou Pricsilly Hall, nejprestižnější designérky ve městě. Ms. Hall nutí pracovat Wendy dlouho do noci. Jednou pozdě v noci, když odchází z práce, uvízne ve výtahu s mladým a velice pohledným cizincem. Ještě než se stačí otevřít dveře výtahu, Wendy a její záhadný muž se políbí. Druhý den v práci spatří Wendy záhadného cizince před dveřmi kanceláře....Ukáže se, že to je Adam Hughes, bohatý filantrop a přítel Ms. Hall. Wendy musí připravit Vánoční party, které se uskuteční v domě Ms. Hall. Jak se blíží prázdniny, Wendy a Adam spolu tráví více a více času... Wendy si uvědomí, že se do Adama zamilovala. Má riskovat všechno na čem tak dlouho pracovala a říct Adamovi pravdu? A uvědomí si Adam, že pravá láska stojí právě před ním? Vánoční romance o tom, jak jeden polibek může vše změnit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pár dní před vánocemi se designérce Wendy (Laura Breckenridge) přihodí nečekaná událost. Uvízne ve výtahu s neznámým, leč pohledným mužem, a v očekávání toho nejhoršího se oba políbí. Při polibku si Wendy uvědomí, že právě toto je muž jejích snů. O to víc je překvapená, když zjistí, že muž je snoubencem její šéfové, arogantní Priscilly Hall (Elisabeth Röhm). O vánocích se může stát cokoliv, a Wendy si je jistá, že Adam (Brendan Fehr) dokáže rozpoznat pravou lásku ... I když od vánoc už to je nějakej pátek, sem tam není špatné si vánoční atmosféru zopakovat. A kromě těch standardních věcí k tomu patří i nějaký ten vánočně-romantický film, jako je třebas tento. A pokud se vyloženě nechcete na film dívat, a chcete si jen na televizi pustit nějaké vánoční téma (a nemáte po ruce nějaký hezký vánoční screensaver), tak tento film může docela dobře posloužit. Pokud se ale chcete ale podívat na nějaký příjemný film, a třeba se i pobavit - tak ruce od tohoto filmu pryč. Naivní zápletka (asi pět vteřin po úvodních titulcích je i mírně retardovaným jedincům, jak vše dopadne), otřesné herecké výkony (všemu vládne Elisabeth Röhr jako arogantní čubka, která si sama píše do bulváru články o svých zásnubách, jinak by po ní neštěk ani pes) a vůbec.. radši si na vánoce pusťte tohle... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film s příjemnou vánoční atmosférou a poutavým, přestože již ohraným, námětem. Ale jestli něco opravdu nesnesu, tak je to hlavní hrdinka - nevinná hloupá husa, která se sebou nechá až do poslední chvíle zametat. Její protivnicí je samozřejmě prvoplánově zlá ženská, aby tím vlastně omluvili to, že párkrát dostala do nosu a byla podvedená a nakonec odkopnutá. Většina lidí pravděpodobně fandila hlavní hrdince, ale já jí to zkrátka s tím tupým kukučem a zamilováním se do snoubence šéfové, nepřála. Kdyby ta "láska" alespoň nebyla tak nucená, ale ty trapné konverzace "když jsem byla malá" a "jé, máme stejné oblíbené autory" a hlavní mužský hrdina, který se rozhodl na poslední chvíli, že má rád tu, co miluje Vánoce stejně jako on..to vskutku bylo příliš i na mě. A to mi většinou o Vánocích stačí opravdu málo. Co jsem si užívala, byly scény mrchy Elisabeth Rohm, ukradla si je pro sebe a jen díky ní je celý film koukatelný. Při záběrech na šmudlu Wendy (u které jsem mimochodem nepochopila ty debilní třpytky, při pohledu na ně by člověk řek, že je hlavní hrdince deset a film je z devadesátých let), jsem musela neustále obracet oči v sloup. Takhle mi už dlouho někdo ve filmu nelezl na nervy. Bez zábavné potvory Priscilly by to bylo na odpad!.. PS: Asi by měl někdo filmovým tvůrcům říct, že moderní vánoční písničky opravdu dost sráží dojem. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je libo vánoční romanci, která je celá prodchnuta úžasnou vánoční atmosferou a která nabízí tuctovou a mnohokrát viděnou romantickou zápletku, a tak vlastně jediným důvodem, proč se na tento film podívat je fakt, že do předvánoční atmosféry se výborně hodí? Pak je tento film výbornou volbou. Skutečně tak úžasná vánoční atmosféra se ve filmu hned tak nevidí, je zde všechno, od výběru a kupování vánočního stromku, přes vánoční zdobení až po projížďku vánočně vyzdobeným Bostonem na kočáře taženém koňmi. Já osobně znám jen velmi málo vánočních filmů s takhle úžasnou atmosférou (a že už jsem jich viděl opravdu hodně), která tak bohatě kompenzuje fakt, že samotný příběh je naprosto tuctový a předvídatelný. Jak celý příběh dopadne lze odhadnout už v prvních deseti minutách a samotný příběh by u mě skutečně příliš neobstál, ale díky vánoční atmosféře jsem ochoten film vvyzdvihnout až do průměru, což stačí na tři hvězdičky a je to obrovská škoda, protože nebýt to tak tuctový příběh, neváhal bych tenhle film označit za jeden z nejlepších vánočních filmů, které jsem kdy viděl. Takhle to je jen průměrná podívaná, která je koukatelná snad jen v době Vánoc. Filmu uděluji tři hvězdičky. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Další variace klasické vánoční pohodovky o Popelce, zmateném princi a zlé princezně, ve kterém samozřejmě nejde o strhující příběh a překvapivou pointu, ale o to nalít si skleničku, stulit se k sobě s tím koho máte rádi, a užít si společně 86 minut nefalšované televizní romantiky. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Vianočné filmy môžu byť aj trochu jednoduchšie, stačí, keď človeka pohladia po srdci. No mňa tento veru nepohladil. Ona síce bola vcelku sympatická a pekná a on hral v klipe U2, ale to nestačí .. :-))) ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hrozný, až je to vlastně zábavný. Ty zápory tu fakt nehodlám vypisovat. Mnohem snazší pro mě bude vypsat ten jediný klad. Tím je sympatická a hezká Laura Breckenridge, do které bych se - na rozdíl od toho slizkýho hezouna - zamiloval ihned. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Príliš krutý výsmech zdravému rozumu. Po prvých desiatich minútach si budete želať, aby vám radšej okamžite natiahli španielsku čižmu, než by ste túto nechutnosť museli dopozerať. Nepochopiteľné, že sa takýto nepodarok natočil v roku 2011. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Fejková Popoluška a fejková Sharon Stone sa bijú o jedného chlapa, výťahy fungujú horšie ako v Big Bang Theory a v okolí zúria Vianoce. To je guláš, ktorý nezachráni ani štipka Dickensa. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová předvánoční lehká romance s jednoduchým příběhem, a přesto zábavnou koukatelnou nepřekombinovanou zápletkou. Miláčkové k sobě pasovali, Adam měl takový kulišácký kukuč a Wendy byla za panenku. Taky bych si dala říct s tak krásnou výzdobou i s bejvákem pochopitelně a pěkným dárečkem k tomu. Někdy fakt méně znamená více. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nebýt roztomilé a čarokrásné Laury, ani bych na obrazovku očima nezabloudil ... takhle jsou obě hvězdičky jen a jen za ni. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Vyčítat vánočnímu romcomu jednoduchost a sentimentalitu, je jako obviňovat dítě z naivity. Jednorázové vánoční potěšení s poselstvím, že dobrý člověk nutně musí milovat tu správnou nostalgickou vánoční atmosféru. (Viděno tak trochu out of date, ale bez újmy na zdraví.) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vánoční klasická podívaná, vybraní špatní herci do tohohle příběhu, jiní herci trocha změny filmu a bylo by ti lepší. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc naivní příběh. Ale to asi k Vánocům patří. Hlavní herečka se mi docela líbila, ale ten herec už moc ne. Působil na mě jako nějáký slizoun a kazilo mi to hodně dojem z celého filmu. 40%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Buď to bude tou sentimentálnosťou alebo tým, že mám veľmi rád Vianoce, pretože za normálnych okolností by tento film dostal maximálne 1* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko klišé pokope a také predvídateľné filmy zväčša nestrpím, ale existujú výnimky, kde sa to dá tolerovať. A presne takou výnimkou bol pre mňa aj Christmas Kiss. Pre vianočné filmy mám proste slabosť a väčšinou ma dokážu pohltiť svojou atmosférou. Hoci po celý čas bolo jasné ako sa tento film vyvinie, aj tak sa mi veľmi páčil - jednoduchý dej, príjemné prostredie a veľmi dobre zvolená sprievodná hudba, ako inak na vianočné motívy. Takže u mňa celkom spokojnosť, aj keď tá vypočítavá arogantná mrcha Priscilla mi išla poriadne na nervy, zato Wendy bola fakt neodolateľná. A to som o Laure Breckenridge doteraz ani poriadne nepočul (jediný môj "kontakt" s ňou bol len v Loving Annabelle). ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ken nepozná svoji Barbie, jakmile se zbaví zářivých třpytek, a ta nedá pokoj, dokud toho namalovaného panáka nedostane. Snad budou žít šťastně až do smrti a já už do nich do smrti neuslyším. Leda, že by on zase někoho políbil ve výtahu a John Stimson měl potřebu natočit další klišovitý film. ()

Reklama

Reklama