Reklama

Reklama

Na stojáka: Best of Lumír Tuček

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2011, 25 min

Režie:

Zdeněk Tyc

Účinkují:

Lumír Tuček

VOD (1)

Obsahy(1)

Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Sledujte Na stojáka z produkce HBO ČR. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A tak to já měl Lumíra Tučka celkem i rád. Zvláště ty jeho „zpívané“ příspěvky. Byl tam humor, recese, mělo to i šmrnc – horší už to bylo s jeho hranými scénkami. Ty byly mnohdy vážně na pováženou, zda má všech pět pohromadě, nebo se jen snaží ze sebe za každou cenu dělat debila… ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Tuček je typickým příkladem, jak rodiče dokážou svému dítěti zničit život. Malý Lumír si někde přečte "nomen omen", začne si o sobě myslet bůhvíco a vrhne se na uměleckou dráhu, ačkoli pro ni nemá sebemenší předpoklady. Jo jo, kdyby se jmenoval Pepík nebo Václav, na kariéru baviče by ani nepomyslel a mohl si spokojeně popelařit až do důchodu, protože s takovým jménem by zkrátka nic jiného dělat nemohl. A co je horší, Tuček je ztělesněním přísloví, že neštěstí nechodí samo... Jako by nestačila jen jeho trapnost, ještě si v některých výstupech vezme na pomoc manželku. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže mám vybrat skutečný odpad z pořadu Na stojáka, tak to bude účinkování Lumíra Tučka. ()

Reklama

Reklama