Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď je 16-ročná Vivian (Rachael Hip-Flores) nútená presťahovať sa a opustiť svoju priateľku v NYC, bojuje so svojou sexuálnou identitou a snaží sa zapadnúť do svojej novej predmestskej štvrte. (dwdb)

Recenze (5)

brody1988 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračkááááááááááá. Jena pizda je hotová z toho, že se jí ta druhá stěhuje a ona bude muset dojíždět NEUVĚŘITELNÝCH 30 min aby se mohly holky vylízat.... nuda ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Střídmě podaná konverzačka na stále-ještě-ne-tak-oblíbené téma obhajování názoru a sexuality ve vlastní rodině i okruhu nových přátel zní jako super nápad. Jenže u nápadu to do jisté míry končí. První série totiž neřeší vůbec nic a až ve druhé jsem se dočkal rozumnějších dialogů a alespoň nějaké dějové gradace (finále s divadelní zkouškou nabízí přesně ty emoce, na které jsem čekal předchozích dvacet webizod). Trojka pak sympaticky zkouší měnit vyprávěcí postupy, ale všechno zazdí uspěchaným a doslova několikavteřinovým finišem. K poslednímu dílu se pak skoro ani nemá cenu vyjadřovat, protože jsem se místo slibovaného "dvacetiminutového uzavření všech osudů" dočkal prázdného plkání o jednom dopisu. Žádná podstata toho, proč spolu Vivian a Aster vydržely, když předtím vztah skřípal kvůli každé druhé větě, žádná tečka k vztahu otce s tetou Jodie a hlavně žádný dovětek k mojí oblíbenkyni Sophie, která byla přitom dosud psaná téměř jako třetí hlavní postava. Co u mě veškerou snahu zabíjí ještě víc, je pak Vivianina představitelka Rachael Hip-Flores. Nevěřím jí jediný úsměv, jedinou průpovídku, jedinou pusu s Aster. A když nedokážu uvěřit vypravěčce, můžu pak uvěřit seriálu? Jak je vidět z mého hodnocení, tak nemůžu. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ucházející seriál na zatím ne tak profláklé téma. Herci většinou zajímaví, a holky hezký. Zápletky a řešení některých situací by si možná zasloužily trochu víc propracovat, ale jako pohled na lesbickou tématiku to je rozhodně dost zajímavé. ()

Trauma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo vlemi dobře, ale přešlo to v ukňouranou nudu. Zápletka působí banálně a poslední díl jsem málem ani nemohla dokoukat. Ale herci a téma zajímavé. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Skvělej začátek a vlastně celou první sérií si to bohužel neudrželo, ale i tak velký nadprůměr v kategorii webseriálů. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • 12. 1. 2011 byl seriál v prestižních IAWTV Awards vyhlášen nejlepším psaným dramatickým webseriálem. Stejné ocenění pro nejlepší herečku v dramatickém webseriálu si pak odnesla Rachael Hip-Flores. (Akesha)
  • Rachael Hip-Flores v roce 2010 převzala za roli Vivian cenu Streamy Awards pro nejlepší herečku v dramatickém webseriálu. (Akesha)
  • Podle hlasování na tv.com získal seriál titul nejlepšího dramatického webseriálu roku. (Akesha)

Reklama

Reklama