Reklama

Reklama

Bitva roku: Tým snů

  • Česko Battle of the Year: The Dream Team (více)
Trailer 3

Battle ofthe Year je pro tanečníky breakdance něco jako olympiáda. Na tomto turnaji se každý rok potkají ti nejlepší z nejlepších, ovšem žádná americká skupina nevyhrála už patnáct let. Proto se losangeleský hiphopový magnát a bývalý b-boy rozhodne, že je na čase vrátit USA na vrchol a najme kdysi schopného trenéra, aby sestavil hvězdný tým. Blake má pouhé tři měsíce na to, aby dal dohromady dvanáct talentovaných jedinců, kteří spolu dokážou spolupracovat a dotáhnou to až vysněnému titulu. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (59)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou dějově samozřejmě o ničem. Po stránce dialogů jakbysmet (viz. promlouvání trenéra do duší, apod.) Je to pouze o jediném - o akcích, resp. o tanečních choreografiích, které vsázejí na efekt, doprovázené atraktivní hudbou. Ovšem to musím ocenit, po taneční stránce se mi to líbilo. Některé kreace a umění byly obdivuhodné. Nebudu ovce ve stádu a dám jedno z nejvyšších současných hodnoceních. 70% (with J.) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Upřímně bych řekla, že jsou moje pocity dost rozházené, a do teď sama nevím, jak bych chtěla tento snímek hodnotit. Jenže ať je to jak chce, mě se tahle taneční věc Battlu hrozně líbila. Jistě byla tady vidět American style, a i komerce nepopošla o moc dál, ale pořád se The Dream Team nemůže srovnat s těmi ubohými tanečními lacinostmi, počínající od Let´s dance a konče u Fame..Myslím si, že Battle of the Year možná má pár chybek, ale úroveň celého filmu je mnohem výš, než u těch ostatních romantických tanečních, teenagerských a sladkých radovánek, bez kvalit. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Strašné :-) Ve všech směrech :-)) Strašný scénář, zahlcený všemožným (možná veškerým) klišé, strašné herecké výkony, strašné režijní vedení. Ani ten tanec nezaujal. Film je esencí zmatených hormonálních projevů chlapců na prahu puberty, kdy je každá póza ostrá jako umělohmotná břitva na hraní. Fuj :-) 10% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri sa už vŕtal kade kto a toto krotenie búrlivých býkov v podobe frajerov z ulice mi neprišlo veľmi presvedčivé. Táto odozva na podobné tanečné filmy sa istým spôsobom líšila, keď chcela hlavne poukázať na osudové nešťastie bývalého trénera a celé to posadiť do dramatických tónov a bočným úmyslom sa stávalo tanečné vystúpenie. Nebola to ani poriadna dráma ani skvelé prezentovanie tanečného bumu na osvetlenom javisku. Konečný tanečný boj tiež nedostal uctihodné režisérske spracovanie, pretože vo finálnych rozstreloch boli zábery na tancujúcich príliš krátke a často striedané so zábermi do publika. Tým došlo k rozbitiu kompaktnosti tanca a k nepodstatnému emočnému snímaniu publika, ktorého reakcie by stačilo ponúknuť úplne na koniec. 40% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Josh Holloway dostane šanci opět začít žít svůj život a má za úkol sestavit Dream Team pro Battle of the Year. Film se především zaměřuje na Joshe Hollowaye a jeho přísný trenink, kterým dává zabrat tanečníkům breakdance. A pořádný breakdance si užijete až v poslední části filmu. Hodně se mi líbil Josh Holloway v roli přísného trenéra, ta část jak stmeloval tým a tak, mě prostě bavila. Samozřejmě jsou i lepší hudební filmy, kde se více tančí či zpívá, ale mě se tady líbil ten příběh jak se z jednotlivců stal tým. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • V roce 2013 USA skutečně čekalo na vítězství v této soutěži už 15 let. Naposledy se z vítězství radoval americký tým v roce 1998, kdy na prvním stupínku stanula skupina Rock Force. (JP84)
  • Dream Team tvoří skuteční a nejlepší tanečníci, s nimiž štáb vedle Los Angeles natáčel také v Montpellier, kde se každoročně Battle of The Year koná. (Terva)
  • Malé cameo si ve filmu zahraje i zakladatel a organizátor soutěže, o které film pojednává, Thomas Hergenrother. (Terva)

Reklama

Reklama