Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jim Harwood se společně se svou dcerou Emmy a dvěma společníky vydává do kanadské divočiny, aby zde studovali žijící rysy. Jenže po kočkovitých šelmách není ani památky stejně jako po jiných lesních zvířatech. Navíc se od místního rangera Barryho dozví, že se zde nedávno ztratilo i několik lidí. Že by snad skutečně tyto hory obýval Yeti, nebo jde jen o povídačky starých babek a stojí za tím něco úplně jiného? (SOLOM.)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Námetom a kvalitami porovnateľné s Yeti: Curse of the Snow Demon, možno dokonca ešte o niečo slabšie. Malé plus by som dal za pekné horské prostredie a podarený vzhľad snežného muža. Mohlo z toho byť aj niečo viac, ale film opäť raz pochovalo to "PG-13". Škoda, krv takmer žiadna, vraždy mimo záber, bolo to slabulinké ako čaj. Skôr taká rozprávočka pre deti. Nič pre mňa. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Další Yeti shit. Nevím, ale zatím jsem z touhle mýtickou sněžnou potvorou žádnej přijatelnej film neviděl.5% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže další film s Yetim, tentokrát se ale spíše sázelo na to že Yeti bude bez efektů a tak tu máme masku, která vypadá sice věrohodněji než efekty ale i tak působí lehce srandovně. Jak již Ricci zmínil Yeti mi připomíná starší film. Herci v podání Schneidera a Londona působí dobře, Schneidera rád uvidím v každý blbosti. Bohužel od nedávno zkomentovaném Rage of the yeti tomuhle chybý větši akce, takže se tu celkem dost kecá ale Yetiho je bohužel málo. Průměrná blbůstka která mě celkem nudila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem zabrousil do trochu jiné sféry monster filmů, ale ničeho závratného jsem se opět nedočkal. Po všech těch žralocích a jiných gigantických či zmutovaných predátorech jsem se opět dostal do křížku s bájným sněžným mužem. Bohužel v novodobé historii jsem zatím neviděl nic, co by stálo za větší pozornost a tak se musím uspokojit vzpomínkami na staré časy, kdy scénáře ještě za něco stály. Dneska si točí filmy kdejaký blbec a společnosti se ani neobtěžují investovat větší obnos peněz do efektů. Samozřejmě ne vždy to platí, ale kupříkladu Asylum, Syfy či Nu Image jsou tím zdárným příkladem. Mezi diváky se však najdou i tací, kteří jim každý nový paskvil žerou a tak tito prznitelé mají pořád na chleba. Díky tomu se nám dostalo příležitosti opět sledovat další nudný film, ve kterém hraje prim snad jen samotná krajina. Prostředí zasněžených hor a lesů bylo opravdu krásné, ale to bylo tak všechno. Mord scény se povětšinu času odehrávají mimo záběry kamery, takže divák si musí vše domyslet, většinou jde jen o náznaky a tak se musíme spokojit s menším cákancem krve (někdy dost digitální kvality). ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

A blíží se nám zase zima a sníh a tak je potřeba postrašit snowboarďácké pubescenty nějakým tím sněžným mužem. Nejnovější Yetti je skutečná perla a zdatně bude soupeřit s neméně „kvalitním“ Yeti: Curse of the Snow Demon (jak už uvedl ostatně Ricci). Netroufám si říci, která maska je lepší, vyjde to asi nastejno. Každopádně stejně pitomé, nicméně hlavní monstrum alespoň nechodí jako podělaný. Doporučuji pro zasmání a jako studijní materiál. Více Snow Beast ()

Reklama

Reklama