Reklama

Reklama

K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem

  • Česko K-9 (II) (více)

Obsahy(1)

Policajt Dooley se po smrti utápí ve smutku. Aby zahnal bolest, věnuje veškerý čas a energii boji proti zločinu. Po boku má stále věrného policejního psa Jerryho. Dooleyho šéf, kapitán Byers, se ale netají názorem, že možná přišel čas, aby Jerry odešel do výslužby. Dooley není nadšen představou, že by přišel o svého psa, protože se za deset let společné služby pro policii stal jedním z jeho nejlepších přátel. Léta se však nedají ošidit a zatěžkávací zkouška, která přijde v podobě případu záhadného střelce, nedopadne zrovna nejlépe. A tak Dooley dostává nové parťáky. Je to mladá, velmi rázná policistka Wellesová a její velmi disciplinovaný dobrmana jménem Zeus. Dooley si stále myslí, že se bez nových partnerů objede, případ ostrostřelce ho ale nakonec donutí spolupracovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (48)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dlouhých deset let se muselo čekat, až se někdo uráčí a natočídalší díl, který se točí kolem detektiva a jeho psa. Deset let a bohužel to šlo jen na video, nikoliv do kin. Myslím, že by to v kinech nějaký ten úspěch mohlo sklidit. Jen nechápu, když první díl byl poměrně úspěšný, tak proč nevznikl druhý díl krátce po prvním dílu? Asi nebyl scénář. Ale důležité je, že jsem se dalšího dílu dočkal a stejně jako jednička je to stále příjemná kriminální komedie, jenž je dokonce i vtipná. Jediné, co jsem nějak nepochopil a moc mně nezaujal, tak byl motiv úchyláka, který terorizoval detektiva Dooleyeho. To je mi menší záhadou, ale budiž. Bavil jsem se opravdu královsky. Těžko říct, jestli je to lepší a nebo horší než první díl. Laťka je stejně vysoko. V hlavní roli se objevil opět sympaťák James Belushi. Tohoto herce jsem už v pár filmech viděl, ale ještě nikde jsem ho neviděl, aby si roli tak užíval. Já osobně bych si ji asi taky užíval, protože pracovat s tak krásným a úžasným psem jako je Jerry Lee by pro mně byla pocta. Ten pes je vážně dokonalý a už chápu, proč se říká, že vlčák je "Král psů". V roli padoucha zase potěšil Wade Williams. Znám ho pouze z Prison Breaku a jedné epizody 24 hodin, takže vidět ho ve filmu je dobré, protože kvalitní herec to podle mně je. Už se těším, až se někdy budu nudit a nebudu mít na co koukat. Okamžitě a bez přemýšlení šáhnu po této komedii! ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Celkem pohoda, slušný hlášky. Belushi už trochu z formy, ale drží dobrej standard. U Tucciů má sice brácha Stanley víc talentu, ale Christine taky není tak špatná. Handy byl přesvědčivý zloduch. Psi v pohodě. Je vidět, že film byl určen přímo na DVD, ale není to tak hrozný. 60 % bez problémů. "Doktorka: Ten zarudlej obličej - to bude vysoký tlak. Dooley: Omyl, to je alkoholismus." :-). ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Tento film, ktorý sa snaží o pokračovanie úspechu prvej časti, nebol práve najlepším. Nezdá sa mi tak zábavným ako bola prvá časť a fakt, že Jerry Lee starne nemal byť tak zdôrazňovaný. Zážitok mi kazil asi aj ten holandský doberman Zeus a v tomto prípade i slovenský dabing... V slovenskom znení účinkovali: IVO GOGÁL, LUCIA HURAJOVÁ, MIROSLAV TRNAVSKÝ, JURAJ PREDMERSKÝ a iní. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Pokračování K-9, na které se muselo čekat 10 let, se nese víceméně v podobném duchu, jako díl první. Opět tu máme osvědčené duo detektiva Dooleyho a jeho čtyřnohého parťáka Jerryho Lee, tentokrát však filmaři obohatili film o dalšího psovoda, s neméně skvělým dobrmanem Zeusem. Chemie mezi jednotlivými postavami opět funguje na 100%, snímek je plný komediálních, a také menších akčních scén. Trochu mám výtku k ději, který je opět trochu jednodušší a celkově je hlavní záporák pro mě trochu nepochopitelný. Nicméně příběh má slušný spád, nenudí a má příjemnou atmosféru. Opět se tvůrcům povedla odlehčená komedie, na kterou se vždy rád podívám, a která mě vždy perfektně pobaví. 7/10. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vtipnosti prvního dílu to úplně nedosahuje, ale Belushimu se několikrát podaří utrousit pěknou hlášku a celkově si myslim, že o vtipný situace taky neni nouze, jenuž je to prostě taková variace na první díl a tak podobný vtipy tady už prostě nejsou tak vtipný. Taky bych řek, že příběh je takovej trošku jednoduchej a o ničem, ale i tak sem se slušně zabavil ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama