Reklama

Reklama

K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem

  • Česko K-9 (II) (více)

Obsahy(1)

Policajt Dooley se po smrti utápí ve smutku. Aby zahnal bolest, věnuje veškerý čas a energii boji proti zločinu. Po boku má stále věrného policejního psa Jerryho. Dooleyho šéf, kapitán Byers, se ale netají názorem, že možná přišel čas, aby Jerry odešel do výslužby. Dooley není nadšen představou, že by přišel o svého psa, protože se za deset let společné služby pro policii stal jedním z jeho nejlepších přátel. Léta se však nedají ošidit a zatěžkávací zkouška, která přijde v podobě případu záhadného střelce, nedopadne zrovna nejlépe. A tak Dooley dostává nové parťáky. Je to mladá, velmi rázná policistka Wellesová a její velmi disciplinovaný dobrmana jménem Zeus. Dooley si stále myslí, že se bez nových partnerů objede, případ ostrostřelce ho ale nakonec donutí spolupracovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (48)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dlouhých deset let se muselo čekat, až se někdo uráčí a natočídalší díl, který se točí kolem detektiva a jeho psa. Deset let a bohužel to šlo jen na video, nikoliv do kin. Myslím, že by to v kinech nějaký ten úspěch mohlo sklidit. Jen nechápu, když první díl byl poměrně úspěšný, tak proč nevznikl druhý díl krátce po prvním dílu? Asi nebyl scénář. Ale důležité je, že jsem se dalšího dílu dočkal a stejně jako jednička je to stále příjemná kriminální komedie, jenž je dokonce i vtipná. Jediné, co jsem nějak nepochopil a moc mně nezaujal, tak byl motiv úchyláka, který terorizoval detektiva Dooleyeho. To je mi menší záhadou, ale budiž. Bavil jsem se opravdu královsky. Těžko říct, jestli je to lepší a nebo horší než první díl. Laťka je stejně vysoko. V hlavní roli se objevil opět sympaťák James Belushi. Tohoto herce jsem už v pár filmech viděl, ale ještě nikde jsem ho neviděl, aby si roli tak užíval. Já osobně bych si ji asi taky užíval, protože pracovat s tak krásným a úžasným psem jako je Jerry Lee by pro mně byla pocta. Ten pes je vážně dokonalý a už chápu, proč se říká, že vlčák je "Král psů". V roli padoucha zase potěšil Wade Williams. Znám ho pouze z Prison Breaku a jedné epizody 24 hodin, takže vidět ho ve filmu je dobré, protože kvalitní herec to podle mně je. Už se těším, až se někdy budu nudit a nebudu mít na co koukat. Okamžitě a bez přemýšlení šáhnu po této komedii! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Typický film pro komerční televize, na který se člověk dívá, aniž by na něj snímek nějak výrazně zapůsobil. Psi mi nevadili a James Belushi je příjemnej sympaťák :-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, zpočátku jsem byl připravený film nasypat do odpadu, a to už po cca 10-15 minutách sledování. Pak jsem se ale nějak zakoukal a zjistil jsem, že to není až taková příšerná hloupost, za jakou se to chvíli vydávalo. No a tak jsem se relativně v poklidu dokoukal až do konce, celkový dojem sice nic moc, ale párkrát jsem se i zasmál (třeba u parafráze známé policajtské hlášky: "Máš právo zůstat v bezvědomí. Cokoliv se ti bude zdát, může být použito proti tobě."). No, není to nic moc, ale když od toho čekáte ještě míň, tak nakonec zjistíte, že to docela ujde. Mám v tom trochu chaos, že? :)) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nudná dětská taškařice, kde nejlepším hercem je čtyřnohý vlčák. Jako by už nebylo dost seriálů a filmů na toto téma. Další televizní film, který by měl být vysílán brzy ráno, pro malé děti. Jestli někdy někoho na Nově napadne hodit tenhle film na 20:00 asi ho vlastnoručně zabiju. Nebo na něj minimálně pošlu psa. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Aký psychopat naučí psa toto?!“ Asi starnem. Kedysi by som tomuto fakt veľmi zlému filmu dal odpad, v lepšom prípade 1*. Dnes 3 síce nedám, ale poctivé 2 veruže hej. Je to také zlé, až je to zábavné. Nezabudnuteľne zlé. Akčné scény sú úžasné. Vyzerajú ako z lacnej paródie, kde na seba každý strieľa a nikto nikoho netrafí. Nie je jasné ani len to, kto kde stojí. Že sa dospelý chlap rozpráva so psom (ktorý je normálny vlčiak, nie rozprávková hovoriaca bytosť), to nechám bokom, je to ostatne komédia. No... alebo nie je? Teoreticky samozrejme je. V takom prípade ale netuším, čo tu robia mrazivé scény so stalkerom, ktorý Belushiho prenasleduje a ktorý vyzerá ako niekto z Mlčania jahniat (alebo Osobného strážcu). Zaujímavým osviežením je nielen zapojenie buddy motívu, ale tiež to, že tým parťákom nie je chlap, ale žena a dokonca žena so špičkovo vycvičeným psom, s ktorým komunikuje v holandčine (!). Na samostatnú kapitolu je správanie policajtov, ktorí nezaevidujú strelné zbrane, s ktorými je spáchaná banková lúpež, potom ich chytajú do rúk a keď je to dostatočne obchytané, tak si niektorý z nich spomenie, že by asi bolo fajn poslať to na balistiku a daktylku. Pozoruhodné je i to, že na Belushiho v noci strieľajú v jeho vlastnom dome a on to nikomu neohlási, len to ráno medzi rečou spomenie nadriadenému (asi za to má príplatky?). Miestami som fakt až neveril, že takú blbosť natočili. A zjavne to príliš neriešil ani strihač, takže nebudete ochudobnení o dařbujána (= penisa) Jerryho Lee (krátko pred streľbou do dvier, všimnite si to, zjavne bol nemecký ovčiak pekne nadržaný). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vtipnosti prvního dílu to úplně nedosahuje, ale Belushimu se několikrát podaří utrousit pěknou hlášku a celkově si myslim, že o vtipný situace taky neni nouze, jenuž je to prostě taková variace na první díl a tak podobný vtipy tady už prostě nejsou tak vtipný. Taky bych řek, že příběh je takovej trošku jednoduchej a o ničem, ale i tak sem se slušně zabavil ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré, jako původní film, ale díky Belushimu stále zábavné. Jako kulisa k něčemu, naprosto ideální. Holky u toho můžou třeba žehlit, pánové si tím ukrátí čas do zápasu Slavie. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Belushi by mal ostat pri sitcomoch...toto nema ani hlavu ani patu, ani nic...od odpadu to u mna zachranili psickovia, nic viac...:-/ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Len pre skalných fandov Jerry Leeho. Zábavné, televízne pôsobiace, s riedkym scenárom, ale má to svoj špecifický šmrnc a... ehm aj romantiku :) ()

5150 

všechny recenze uživatele

U tohoto pokračování, mimochodem výborné jedničky, je zásadní problém v tom, že zde chybí jakákoliv rozumná zápletka či děj. Akční-komedie mám rád, ale tak špatnou jsem již dlouho neviděl..)) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

V 80-tch rokoch patril James Belushi k fajn komediálnym hercom a na jeho filmy sa dalo bez problémov pozerať, no toto je veľmi zlé. Od detinského príbehu, cez zmetenú réžiu až po hrozné herecké výkony. James sa snaží byť vtipný, ale nie je ani trochu. S kolegyňou sa akože doberajú, ale nemá to vôbec šťavu, je to ako ryba, ktorú ste nechali na panvici o hodinu dlhšie. Takže jediným pozitívom je vlčiak Jerry Lee a to je na film hrozne málo. 30% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

60% - kvalita šla dolů, ale i tak se občas objevil vtípek, kterej jsem si užil. Bohužel, už jsem na tomhle dílu tolik neujížděl... ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

První díl se mi i docela líbil. Ale tohle parodie na film. Děj totálně zkaženej, "akční" scény trapné a celkovej dojem stojí za pendrek. ()

Reklama

Reklama