Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na opustenej ceste v Texase dôjde ku kolízii času, priestoru a vraždy. Karen sa pokazí auto a tak ju zvezie neznámy muž Frank a jeho vystrašená žena. Frank ide predať počítačové čipy, ktoré získal ilegálne. Podozrieva svoju ženu z nevery. Napriek všetkému Karen zostane v aute s dvojicou. V aute dôjde k tragickým udalostiam, vrátane vraždy Frankovej ženy... Karen utečie - a dostane sa do experimentálneho laboratória, kde práve skúšajú cestovanie v čase. Karen požiada vedcov, aby jej dovolili vrátiť sa späť a zabrániť tak vraždám... lenže keď sa vráti späť, udalosti sa opakujú vrátane vrážd, napriek tomu, že Karen sa snaží veci urovnať... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Ale tak fajn chladnokrvný James Belushi, fajn námet, ktorý je síce zase o tom istom, ale opäť je to spracovanie trošku iné, ako som videl v iných filmoch stouto tematikou, Chcelo by to možno trošku viac premýšlať nad dejovými zvratmi, ale koniec koncov akčná stránka filmu je plnohodnotná a určite polahodí nejednému po akcii bažiacemu oku. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Vracení děje po průchodu "strojem času" není problémem tohoto filmu - tím je nesmírná stupidita většiny scén mimo auto (ad absurdum naplněné heslo "v Texasu kam sáhneš, tam najdeš pistoli", déčková destrukce bunkru, prohazování stokilového Belushiho kdejakou skleněnou výplní v podání blondýny z kanclu... a třešinkou na dortu je tajemný čip, jak objevné! ). 30% ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý nápad se skákáním v čase se snahou napravit události, které následovali. Škoda jen, že to bylo tak odfláknuté. Nejvíc mě vytáčela nekonečná kapacita zásobníků všech zbraní a to včetně šesti raného revolveru a nesmrtelný Belushi, popřípadě neschopnost té ženy ho zabít. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná B kategorie. Myšlenka, která zde již několikrát byla, to by vůbec nevadilo pokud by se film nenatočil jako tento. Herci nijací ve svých výkonech, hromádka nelogiky a falešný happy end. ()

lord_styx 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné béčko s velmi zajímavým, avšak (jak už tomu tak bývá) provedením zabitým nápadem. Belushi jako drsňák celkem válí, ale jen to celému filmu nestačí. Navíc si v polovině budete trhat vlasy z nesmyslů a chyb, které se ve filmu vyskytli. Inu i z pistole s jedním nábojem v zásobníku jde pětkrát vystřelit.... :-) ()

BigBrother 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby se parta puberťáků rouhodla natočit film o časové smyčce. Spousta střílení, neustálá a opakující se demolice všeho kolem, nečekané zvraty a mrtvoly a vůbec to nedává smysl. Takže vlastně překvapivě zajímavá podívaná. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

50%. Nic od toho nečekejte než film na večer, kdy není co dělat. Ani pecka ani katastrofa. Pokusy posunu v čase, vynález a zločin. Když se to začne kazit, lze to spravit? ()

jonny.net 

všechny recenze uživatele

Nevím co k tomu dodat. Kdybych tenhle honostný název viděl ještě jednou už bych se na to asi nepodíval. James Belushi je sice opravdu děsivý, ale to tak všechno z toho filmu co mě mohlo zaujmout. Slabý děj 4x nebo 5x dokolečka (při třetí smyčce už jsem doufal, že bude konec). 2* ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Tak dějově je tento film pro mě perfektní.Ani chvilku jsem se nenudil,ale kvůli tomu několikrát vrácení v čase to neni film,na který bych se díval často.No nevím.Uvidíme,ale jinak bomba. ()

JimWalker007 

všechny recenze uživatele

Niektoré pasáže sú vhodné len pre infantilných scifistov, na druhej strane je to zábavné a drsné zacyklenie v časovej slučke... Belushi hrá s radosťou sociopata a prižmúrený pohľad Kylie Travis určite stimuluje fantáziu nejedného mužského diváka... ()

Reklama

Reklama