Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná Lola (Hayek) pracuje jako servírka a vede obyčejný život do té doby, než potká hezkého šarmantního Martina (Gómez), který je navíc velmi utrácivým milionářem. Zatímco si hrdličky užívají románek jako z červené knihovny, včetně honosných večeří, tisíce růží a koupání se v šampaňském, hodiny odbíjejí nad Martinovým milionovým dluhem. A právě ve chvíli, kdy Martin zjistí, že se do Loly opravdu zamiloval, odhalí mu Lola cosi překvapivého o sobě samé. Otázkou tedy zůstává, jestli tahle šťavnatá pohádková komedie bude mít také svůj happyend... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Recenze (9)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Na celym filmu mě zaujala akorát Salma Hayek. Asi jeden z posledních filmů, kde byla opravdu krásná. Teď už je to stará vražda. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná čierna komédia o tom, čo všeličo sa môže prihodiť, keď sa chystáte spáchať samovraždu a niekto vás prehovorí, aby ste si ešte raz poriadne užili - za peniaze požičané od mafie - a odsunuli samovražedné plány na čas vracania dlhov... Nie úplne originálny základ, ale spracovaný na španielsky spôsob, so štipkou čili a troma lyžicami čierneho humoru. Carmela Gómeza (Martín-hlavná úloha) som už videla aj lepšie hrať (Zem/Tierra, 1996) a Salmu Hayek tiež, ale inak osviežujúci filmík. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu bavil, správná bláznivá komedie, místo sebevraždy dostat balík peněz, pořádně se pobavit a najít smysl života, no proč ne. A hraje v tom Salma, které to sluší jako vždycky :)) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zábavná a povznášajúca španielska romantická komédia s matúcimi udalosťami, zábavou, a absurdnými situáciami. 5/10 ()

Reklama

Reklama