Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sophie Fyneová je návrhářka a pracuje s ekologicky šetrnými materiály. Šaty i doplňky Sophie se spolu s manželem Adamem, který se v jejich firmě stará.o finance, připravuje na módní přehlídku a reklamní kampaň při příležitosti otevření jejich prvního obchodu. Situace se začíná komplikovat, když je jejich zásilka stále na cestě a v kontejneru v přístavu je nalezena zavražděná žena. Ukazuje se, že šlo o jednu z jejich zaměstnankyň a že za nehty u ní našli Adamovu DNA. Další potíže se jen hrnou. Sophie si začíná pomalu uvědomovat, že v jejich firmě není vše v pořádku. Třetí partner, Ian, se nehlásí, v obchodě dojde k podivné nehodě s elektrickým proudem a jejich dceru Spencer na ulici málem přejede záhadný řidič. Sophie se však přesto rozhodne bojovat a dosáhnout plánovaného cíle. Módní přehlídku se jí podaří uskutečnit, nicméně Spencer je unesena. Adam tvrdí, že Ian je namočil do obchodu s drogami. V závěru se však ukazuje, že to byl právě Adam, kdo se pustil do špinavého obchodování, a zavraždil proto Iana a posléze i ženu, která ho při tom viděla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový kanadský krimithriller, u kterého muži ocení snad jen ty příjemné a půvabné ženy, kterých je zde skutečně mnoho. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jak se film blíží ke konci, tak si skoro začnete myslet, že by to mohlo mít celkem chytré finále, ale nakonec se ukáže, že to vůbec chytré není a že to jen tahalo diváka celkem zbytečně za nos. Tohle se mi moc nelíbilo, a i když bylo celou dobu jasné, že to není velký film, ten závěr mě i na tak malý film zklamal. ()

Reklama

Reklama