Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Melancholik Namiki Kóhei dávno či nedávno oslavil čtyřicáté narozeniny. Ačkoliv chtěl být astronomem, soukromé záležitosti mu to nedovolily. Přesto mu zůstal sen: objevit úplně novou hvězdu. Nyní pracuje v bezpečnostní agentuře, kde dostane na starost dělat bodyguarda Han Juně, korejské herečce, po dobu 99 dní. Přes prvotní neshody si ti dva porozumí a Kóhei se do Juny zamiluje, do ženy tak blízké a přeci tak vzdálené. Co se stane za 99 dní? (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Za mě silnější tři hvězdy. Většinu věcí, které bych ráda napsala, už zmínila Zíza, takže se nechci zbytečně opakovat. Ale ráda bych dodala, že seriálu sráží body spíše konečné vyústění, které se dá dost očekávat a není nijak zvlášť originální. Někdy v polovině jsem se ale bavila skoro i na čtyři hvězdy a vztah mezi Han Junou a Kóheiem se mi líbil. Navíc mě zpočátku rozesmíval "Ganmo" s tím svým trezorem s nápisem "do té doby se už nikdy nevrátím" a svým akčním chováním v rytmu písničky BATTLE WITHOUT HONOR OR HUMANITY. Pak ale level celého seriálu začal nějak upadat. I "Ganmo" se víceméně uklidnil, Han Juna a Kóhei přijali konečně své city a už to byla oproti začátku a prostředku trošku nuda. Přesto ale příjemný seriál s pěknou hudbou (SPITZ - Time Travel). ~(3,3)~ ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Milá šou, nikam nespěchající, mající všechno to japonské jemné, kulaté a nesouměrné. Není to vyslovená romantika ani komedie, jen to prostě zobrazuje, jak se dva lidé během své práce sblíží. Mohla by to být jakákoliv práce, jen tady je to okořeněné o vlezlé novináře, protože „kariérní postup“ na úkor vztahu je možný všude. Nic nového to nepřináší (jen mně prozření, že Nišidžima Hidetoši není herec, kterému bych se měla vyhýbat. Naopak Taecyeon mi dokázal, že tanec a zpěv jsou jeho prioritami, nikoliv herectví). Slabší 3*. Je to oddychové a lze na to koukat, aniž by se člověk musel rozčilovat, že kouká na nějakou nesmyslnost. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Díky Crisis jsem si vzpomněl, od kdy mám Nishijimu Hidetoshiho mezi svými oblíbenými herci. Jaksi jsem ale zapomněl napsat hodnocení k téhle doramě, což je škoda a tak trochu jí to dlužím. A dluhy je třeba platit, ne? 99 days with the Superstar je zajímavou romantikou z pracovního prostředí, kde vedle japonštiny zní i korejština. A to možná byl trochu problém. Kim Tae Hee i Taecyeon mi přišli krapet strnulí (Taecyeon víc než jen trochu). O to větší kontrast tvořila Koheiova rodina i všichni jeho známý, kteří byli typicky japonsky střelení. Sám Nishijima byl typicky netypickým hrdinou i já jsem rád, že dostal možnost zahrát si i v takovémto odlehčenějším počinu, ke kterému se rád vracím - 3* (7/10) ()

Reklama

Reklama