Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (474)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Není těžké přivést muže k vrcholu. Stačí, když ho strčí někam, kde je těsno a vlhko a pak to opakuje.“ Po filmu Hledám Amy jsem na Kevina zcela zanevřel. Po letech jsem se však rozhodl dát mu další šanci a zkusit jeho prvotinu. Nevím proč, ale k mému překvapení jsem si Clerks neobyčejně užil. Humor zde je krapet jednoduší, hodně vulgární a plný sexuálních narážek, ale ve Smithově podání maximálně funguje, a já se při sledování co chvíli „řezal“ smíchy. A když už snímku začala trošku docházet šťáva, přišlo dění na toaletách a film zase bavil naplno. Fajn byla i animovaná pasáž, nechyběly prvky jako debata o Hvězdě smrti, „koulování“ pro fajnšmekry, hokej s Ďábly, nějaká ta „moudra“ (trochu jsem se v tom sám poznal) a pozor, dokonce i toho Jaye jsem nějak vydýchal. Prozatím dávám silné 4*, třeba v budoucnu ještě přihodím, každopádně jsem navnaděný na barevné pokračování. „Jeden chlápek odmítal zaplatit pokutu za pozdní vrácení filmu. Říkal, že obchod byl včera 2 hodiny zavřenej. Zrušil jsem mu kartu!“ - „Šokující zneužití moci.“ ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi hledají slova, tak to napíšu jednoduše. Ten film je prostě hrozná blbost- možná velmi chytře natočená a sympaticky zahraná, ale pro mě pořád jen nehorázná blbost o ničem, kde se celou dobu neděje takřka nic a skončí to tak nějak....nijak. Nepopírám sice, že je to ve své podstatě docela originální, místy i vtipné a divák se nikdy nenudí (proto také ty 3*), ale kvalitní a pro některé dokonce kultovní komedii si prostě představuji trochu jinak. Ale za pár pozdějších filmů to u mě má Smith pořád "vyžehlený" :-) 60% ()

Reklama

Willy Kufalt odpad!

všechny recenze uživatele

Nerozumím tomu, nechápu poselství, nebavilo mě to, až na dvě tři povedené výroky jsem v tom nenašel kus vtipu ani ničeho inteligentního, nedokážu ocenit odkazy na komiksy, nechává mě to chladným a prakticky mi nestojí ani za delší komentář... Mladí muži za pultem, z nichž jeden na pultě sedí, druhý na něm leží a vedou spolu debatu o tom, kdo si s kým zašukal, kdo si s kým plánuje zašukat, případně kdo s kým by si chtěl zašukat... a jo, ještě se tam mezi tím pravidelně probírají Star Wars. No, to byl po čase zase jednou zážitek! Neskutečná hovadina naplněná vulgarismy a pseudohumornými dialogy o ničem, ještě horší než Gauneři, po níž vím jen to, že sbírat odvahu na jakýkoliv další americký filmový kult od 80. let výše budu zase hodně dlouho... [5%] ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem chtěl vidět už dávno, ale pořád mi tak nějak podivně unikal, takže jsem ho poprvé viděl až v roce 2009. Čekal jsem, že tohle by se mi snad mohlo líbit a moje očekávání se potvrdilo. Opravdu jsem se skvěle pobavil. Je tam sice pár scének z toho slabšího soudku, ale většinou jsem se musel těm dvěma magorům pořád smát. A kdo někdy pracoval v přímym kontaktu se zákazníkama, tak se v jejich hodnocení určitě shodne. To když pracujete třeba ve firmě, kde je pult a obrovskej nápis "VÝDEJ ZBOŽÍ" a o kus dál jsou plechový dveře a je tam "VCHOD PRO ZAMĚSTNANCE", tak se budete divit, kolik se najde debilů, který vám na ty plechový dveře začnou mlátit a pak se vás zeptaj, jestli tohle je výdej zboží. No objektivně by to bylo asi spíš za 4 hvězdy, ale tohle téma je mi takový blízký (I když teda přimo prodavače jsem naštěstí nikdy nedělal. Asi bych dopad jako Randal). ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Dante: I'm stuck in this pit, working for less than slave wages, working on my day off. The goddamn steel shutters are closed. I deal with every backward-assed fuck on the planet. I smell like shoe polish. My ex-girlfriend is catatonic after fucking a dead guy, and my present girlfriend has sucked 36 dicks. Randal: 37. :D ()

Galerie (48)

Zajímavosti (43)

  • Původní scénář měl 168 stran. (Kulmon)
  • I když se kromě rvačky mezi Dantem a Randalem ve filmu neobjeví žádné násilí, byl ohodnocen kvůli hrubé mluvě ratingem NC-17. Miramax si najali právníka, který dokázal snížit rating na R. (HellFire)
  • V závěrečné scéně se Dante Hicks (Brian O'Halloran) opírá o stojan s novinami majícími na titulní straně zprávu "World´s fattest man weds tiniest woman!". Jedná se o noviny Weekly World News z 20. dubna 1993. (velkyvezir)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama