Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama