Reklama

Reklama

Stop Circus Suffering

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
USA / Velká Británie, 2008, 24 min

Obsahy(1)

Dokument od organizácie Animal Defenders International odhaľuje pravdu o zaobchádzaní so zvieratami v cirkusoch na celom svete. Ukazuje usvedčujúce zábery, ktoré zahŕňajú násilie praktikované pri tréningu zvierat, malé klietky, dočasné ohrady a reťaze, ktoré zvieratám absolútne znemožňujú pohyb, zvieratá, ktoré sa zbláznili z nudy a deprivácie, dlhé transporty, ktoré sú nútené zvieratá trpieť, a nevhodné, úplne neprirodzené podmienky, v ktorých sú zvieratá držané. (whack)

(více)

Recenze (5)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Video ke zhlédnutí ZDE. Týrání zvířat v cirkusech a manéžích při výcviku na show, která je pro potěchu divákova oka a hlavně pro radost malých dětí . . . ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tu je dokument + slovenské titulky http://www.youtube.com/watch?v=0o1SKTotW2I ....Keď som videl tento dokument pre 3 až 4 rokmi, tak som sa pekne nasral. Cirkusi som nemal rád, ale od pozretia tohoto dokumentu ich priam nenávidim. Myslel som si, že keď si to pozrem opäť o pár rokov, že pocity budú umiernené, ale mýlil som sa. Pri záberoch na bieleho tigra som penil. Mám doma plyšového bieleho tigra, ale chovám sa k nemu lepšie ako oni k živému. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

To je teda drsne. uz jak maly som cikusy neznasal a nenavidel zmrdlych schizofrenicky spjatych principalov a mrdnute asistentky. Ako vedel som ze to tak funguje, preto nepodporujem take sracky... mali by to zrusit, a ked chcu ludia vidiet zvierata , tak šup do klietky a poď ho na safari.Tolko asi moj jedenasty komentar. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála případů, kdy rezignuji na své pravidlo, dávat dokumentům odpad! dokud nevypadnou z žebříčků filmů... Tohle by se mělo pouštět dětem ve školách a jednou měsíčně v televizi.... Je to tak, je to krutá realita a je to zlo. Jediné, jak to může skončit je, že se lidé dozví pravdu a přestanou do cirkusů chodit, protože zákonodárci na to serou.... ()

Reklama

Reklama