Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinka přerostlých jihoamerických brouků, mající schopnost měnit se v lidi, se z důvodu demolice jejich rodného pralesa rozhodne přestěhovat do města, kde se snaží zosnovat plán, jak by se pomstila lidem pomocí sabotáže v tamní jaderné elektrárně. Život na předměstí není pro brouko-lidi snadný. Celá rodina propadne typickým lidským neřestem, což vede k mnoha zvratům a peripetiím a následně k "nevyhnutelnému konci". (Stanislaus)

(více)

Recenze (11)

movie 

všechny recenze uživatele

Neskutečná úchylárna. Brouci se mění v lidi a usilí o nastolení jaderné apokalypsy. Vážně síla... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nech brouka žít... %-] . . . Námětem dosti crazy broukárna s nádechem entoetno satiry a ekologické agitky, ke škodě filmu však s problematickou logikou stavby děje a vůbec nedotažeností celé té (prvo)plánované pointy. Škoda, že tohle dílko nemělo lepšího scénáristu, protože mohlo jít o docela bzučnou taškařici. Formou pak rutinní >hw< matérie téměř rodinného karakteru... ;o) . . . Nu - nenaděláme už nic, tak broukům zdar a krovkám klid... A teď se jdu zakuklit a budu si přitom broukat broučí "Revolution 9" - http://www.youtube.com/watch?v=h-TZBavxpes - - - - - (Poprvé viděno 17.3.2012 s brouky v hlavě na noční >broucoolové hmyzovizi< , hodnocení 114., komentář zde jako devátý - 17.3.2012) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Absolútne nedocenené komédia, plná tej najštipľavejšej sociálnej kritiky. Množstvo ( resp. väčšinové množstvo ) americkej populácie, muselo byť po zhliadnutí pokrytecky otrávené pohľadom na seba samých. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mělo to na víc. Jak se to dlouhou dobu tváří jako parodie na všechny americké komedie o podivných rodinkách, tak jsem nějak čekal, že to celé na tenhle žánr vyvrcholí skutečně originálně, jakože třeba nějaká skupina špatně dopadne, ať už lidé nebo brouci. Bohužel to i přes všechno, co to za tu dobu rozehrálo, v poslední třetině upadlo do toho klasického sentimentu. A ani předtím to nebyl žádný skvost, místy to bylo poněkud rozvleklé a vtipných míst tam taky mohlo být víc. Ale stejně to v prvních dvou třetinách něco do sebe mělo, nápad byl dobrý a mohla z toho být aspoň průměrná nebo dokonce lehce nadprůměrná komedie - žel, nestalo se. Lepší 2* ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Včera jsem to shlédl v TV a byla to docela sranda. Nápad to nebyl špatný a bylo tam i dost vtipných scén. Například když se otec rodiny šel do koupelny ukájet nad přírodovědným časopisem:-) ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Docela ujetá komedie, která se "drží s dechem" cca do dvou třetin, pak už přechází spíše do trapnosti. Těch pár vtipných scén zase tak vtipných není, zajímavý tak zůstává snad jen ten nápad... ()

LemurKata odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Opravdu nepochopím jak něco takového může vůbec někoho napadnout. Nebo dobře, napadnout ještě jo, ale kde proboha sehnal 5 miliónů a spoustu lidí, ochotných se natáčení nečeho takového vůbec zúčastnit? Přiznávám, že podobné "kravinky" nejsou zrovna moje krevní skupina, takže asi hodnotím příliš příkře. ()

Reklama

Reklama