Reklama

Reklama

Bon Jovi: Live at Madison Square Garden

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (6)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Koncert zaujímavý len pre sklaných fanušíkov Bon Joviho, playlist totiž obsahuje veľa pesníčok na jedno brdo, a tým pádom je dojem zliaty do jednej ošmirglovanej roviny. Madison Square Garden je naviac miesto, kde ľudia obklopujú javysko v 360 stupňoch, takže tretina ľudí vidí na živo len ich zadky. Samotná show je priemerná, v dnešnej dobe až prekvapivo nenápaditá. Hodnotiť to ale musím aj tak lepšie, pretože Jovi je neuveriteľný spevák - od začiatku do konca páli všetky výšky naplno a v predpísanej polohe - možno najvyššie napísaných pre mužský hlas vôbec. (Axela Rosa nepočítám, ten síce spieva v kontratenorovej polohe, ale baritonové polohy na koncertoch nezvláda, zatialčo Jovimu celkom znejú...). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Za najtvrdšiu formu hard rocku považujem tvorbu austrálskej kapely AC/DC. Veľmi výrazné hard rockové skupiny boli aj napríklad Guns´n´Roses, Aerosmith alebo starý dobrý Kiss. No najväčšou stálicou a kráľom tohto melodického rockového subžánru je charizmatický americký spevák Jon Bon Jovi a jeho zohratá kapela. Formácia Bon Jovi začala hrať v roku 1983 a je aktívna dodnes. V roku 2009 predviedli svoju vymakanú hard rockovú show na koncerte v new yorkskej Madison Square Garden. **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rocková kapela Bon Jovi to z New Jersey, odkud pochází, nemá do Madison Square Garden v New Yorku zase až tak daleko. Parta kolem charismatického frontmana Jona Bon Joviho, a pro mě nejlepšího rockového umělce všech dob, odehrála většinu svých melodických pecek a fláků a že jich za svoji kariéru mají bezpočet. Až Johnovi zase dorostou vlasy a do kapely se vrátí basista Alec John Such, bude to za plný počet. 80% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příjemný koncert z turné k Lost Highway. Rozjezd fajn, prostředek trochu zbytečně pomalý. Bon Jovi se v průběhu koncertu úžasně hlasově rozjede.. Zajímavé je, že song I'll Be There For You zpívá Sambora. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Režie: Anthony M. Bongiovi, Brian Lockwood - Skladby: 1.Lost Highway 2.Born To Be My Baby 3.Blaze Of Glory 4.It's My Life 5.Keep The Faith 6.Raise Your Hands 7.Living In Sin/Chapel Of Love 8.Always 9.Whole Lot Of Lovin' 10.In These Arms 11.We Got It Going On 12.I'll Be There For You 13.(You Want To) Make A Memory 14.Blood On Blood 15.Dry County 16.Have A Nice Day 17.Who Says You Can't Go Home 18.Hallelujah 19.Wanted Dead Or Alive 20.Livin' On A Prayer 21.You Give Love A Bad Name 22.Runaway 23.Bed Of Roses ()

eba 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem navštívila koncert Bon Jovi u nás v Praze a ta atmosféra se nedá popsat. Tenhle koncert znám už delší dobu a když ho sleduju atmosféra se vrací. Bon Jovi forever ! ()

Reklama

Reklama