Reklama

Reklama

Původně se měli zúčastnit hudebního festivalu v nedalekém lese. Ale na scéně se objevil krvelačný záhadný tvor... Dějištěm filmu je Deadwood, malé městečko v Jižní Dakotě nedaleko slavného Mount Rushmore. Místní DJ Harley Henderson se mu rozhodl vdechnout nový život, a proto se snaží o zorganizování retro festivalu, který by navštívili lidé ze širokého okolí. Aby měli kde pozvaní hosté účinkovat, musí postavit obrovské jeviště, kterému má za oběť padnout nedaleký les. Enter Simon, environmentální aktivista a bývalý hudební producent v jedné osobě, se však na to nehodlá dívat se založenýma rukama a postaví se do tvrdé opozice vůči Henderson. Brzy však musí nechat spory stranou, protože na scéně se objeví bytost sice bez zájmu o nejvýznamnější místní hudební událost posledního století, ale o to s větším zájmem o samotné aktéry akce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

topi80 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že tvůrcům Přízraku z lesa strachu bylo líto, že se tvůrci série Rambo rozhodli už v druhém dílu zásadně odklonit od původního poselství a atmosféry, a tak se rozhodli natočit dvojku po svém. A protože obyčejný smrtelník už by byl pro partu vidláků z jakéhosi zapadákova poněkud nedostačujícím soupeřem, nahání se tak na čtyřkolkách a offroadech skutečně hodně vypečený King Kong. Do toho si ještě stihli tvůrci vystřelit z nejrůznějších ekologických aktivistů a sluníčkářů, které od ochrany znevýhodněného druhu neodradí ani to, že onen druh zašlápl či ukousl hlavu některým z nich. V první půlce jsem se bavil opravdu dobře (k čemuž přispěl i Alice Cooper), v druhé (té akčnější) to paradoxně začalo ztrácet dech. Pokud od tohoto filmu nečekáte horrorovou atmosféru a gradované napětí, ale jen dobrou zábavu, mohu bez problémů doporučit. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Bratranec Kinga Konga, tak vyzeral Bigfoot vyzorovo, len bol o nieco mensi:) Od filmu som vobec nic necakal prevratneho a aj tak bolo. Bigfootove hromove utekanie mi po case liezlo na nervy, ale aspon sa cinil naokolo a docela casto ukazovali krvilacne akcie na nevinnych ludi, ale bez krvi. V Bigfootovej zalube patrilo odhryzavanie ludskych hlav, ktore zjedol a zvysok tela vzdy odhodil. Nepochopil som preco. Pochybujem, ze sa z toho najedol:) O hereckych vykonoch by som pomlcal, pretoze ich herecke podanie sa rovnalo k mentalne postihnutym ludom a aj ty su inteligentnejsi, ako zmienovani herci. Hlavne ta blondava, hystericka zenska, ktora sa pridala k zachrane Bigfoota. Nakoniec na to doplatila a milucky Bigfootik ju zaslapil, ako zvysok cigarety. Pocitacove triky boli slabe, ale uz som videl aj horsie. Film by ma vobec nebavil, ale vsetko to zachranilo pocetne mnozstvo akcii, aj ked tie tiez nevyzerali profesionalne. Film ma prijemne pobavil ako komedia s Bigfootom na cele, ktory z toho bol najlepsi. Co ma najviac z filmu potesilo bolo skoncovanie s hlavnymi hrdinami, ktorym este na pocest urobili sochy, ze ich vraj zachranili pred Bigfootom. Ja som film dobre sledoval, ale oni nemali nic spolocne zo zabitim Bigfoota. Vsetku spinavu pracu urobili bojove stihacky, ktore ho zabili. Takze by som odporucal sochy znicit a pouzit ich na nieco uzitocnejsie:) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Přízrak z lesa strachu“ by mohl být i zábavný film, kdyby to bylo natočeno pořádně a ne jako malá podívaná. Kdyby zde byly digitální triky, které jsou skutečně dobré, a ne tohle, co zde sledujeme, kde ani jednotlivé scény nenavazují na sebe. Je až moc patrné, že zde byla snaha jít tou nejlevnější cestou. A proto to nakonec vypadá tak špatně. Nemluvě o tom, že z tohohle prostě nemůžete mít hororový zážitek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom horskom mestečku Deadwood v Južnej Dakote sa chystá veľký rockový festival. Kvôli tejto akcii chce jej usporiadateľ vyrúbať časť miestneho lesa. Na odpor sa mu postaví niekoľko ekologických aktivistov. Do ich sporu sa však pripletie obrovský, krvilačný, monštrózny snežný muž. Uf, to teda bola poriadna sprostosť. Primitívny scenár, otrasní herci, lacné filmové triky a úbohá réžia. Americký televízny film "Prízrak z lesa strachu" patrí medzi takmer nepozerateľné nízkorozpočtové braky. Bigshit. * ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Má tohle být nějaká variace na King Konga nebo na Yetttiho? Nebo snad obojí? Příběh bez logiky nám ukazuje útok podivného humanoida neustále řvoucího a podivně potrhlého na skupinku několika málo lidí pořádající slavnost. Chtěl bych vidět výši honoráře Alice Coopera za vystoupení na takovéto akci. Celé je to televizní, tedy efektově podivné, levné, pro filmaře opravdových filmů příkladně odstrašující. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama