Reklama

Reklama

Ropná společnost způsobí používáním ilegálních látek v oceánu velké otřesy a ty zničí past, ve které byl tisíce let držený superžralok. Monstrum začne okamžitě zabíjet a nikdo neví, jak by mohl být zastaven... Na ropné plošině dojde kvůli používání ilegálních chemických látek k nehodě. To vyvolá na mořském dně otřesy a následně jeho porušení. Což se stane příčinou toho, že je ze svého vězení osvobozen obří superžralok, který okamžitě zaútočí na ropnou plošinu a zlikviduje ji. Nehodu na ropné plošině vyšetřuje i mořská bioložka Kat, která si k vyšetřování najme Chuckovu loď. Kat na místě nehody odebere vzorky vody a podle nich odhalí, že ropná společnost používala k rozpuštění horniny na mořském dně ilegální látky. Ředitel ropné společnosti se pokusí Kat dostat na svou stranu. Wade nabídne dokonce Kat nějaké peníze, aby mlčela. Tou dobou už Kat době ví o obřím žralokovi, a tak si peníze s čistým svědomím vezme, protože tuší, že ropná plošina byla zničena žralokem, a ne ropnou společností. Obřího žraloka už vidělo více lidí, ale jen málo z nich zůstalo naživu. Žralok je skutečně obrovský, umí chodit po souši a umí skákat. Kat vypozorovala i to, že ho přitahují rádiové vlny. V bezpečí jsou na moři tedy lodě, které vypnou rádio. Kat a Chuckovi to zachránilo život.

Žralok zabíjí každým dnem více lidí, takže se armáda rozhodne zasáhnout. Kat a Chuck pozorují, jak vojáci proti žralokovi bojují, ale jejich kulky mu nezpůsobují žádná zranění. Vrchní velitelé se tedy sejdou s tajnou službou a na schůzku je přizvána i Kat, která se podělí o své poznatky. Podle ní jde o vyhynulý druh žraloka, který hibernoval, ale hledání ropy a rozpouštění horniny ho probralo ze spánku a osvobodilo z místa, kde byl držen tisíce let. Kat navrhuje, aby byly proti žralokovi použity velmi silné zbraně. Armáda prý něco speciálního má, ale zatím je to tajné. Kat později pozoruje, jak se armáda pokouší žraloka zastavit chodícím tankem, ale vojáci neuspějí. Kat s Chuckem vymysleli vlastní plán na vhození výbušniny přímo do žraloka a zničení té obludy zevnitř. Kat se podaří do žraloka výbušninu hodit, a žralok je skutečně zlikvidován. Kat a Chuck odcházejí spolu, nyní tvoří pár. (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne úsmevný film a som troska prekvapený, že ho točil starý harcovnik, ktorý mal na svedomí aj Deep Space  z 1980. Tak žraloka vidíte hlavne pri činnostiach ako je  vyskakovanie( stíhačka), ponorenie ( nejaký úbožiak) alebo pri papaní a to hlavne tupých modeliek či nejakých kraviek. Keď prvýkrát priplával na breh a zozral tupučké obyvateľstvo, celé aj s úsmevom a pri tom si troska zašpinil len zubky, tak to bolo aj trocha vtipné, ale keď to robil už skoro stále, už to bolo skôr trápne aj keď tá s dáždnikom chvíľu bojovala. Noi naozaj som si myslel, že i keď triky budú hnusne, tak aspoň to bude bujaré, čo rozhodne nebolo, hádam okrem konca. Lebo ten tankový Robocop bol určite zo všetkého najlepší a viac takých vtipných scén a dal by som v pohode 3*, takto len silné 2*. ()

Sunwheel odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlho som nemal takú produktívnu sobotu ako pri tomto filme. Už dlho som nepozeral sám od seba televízor. A ono tam ide takáto pecka! Úžasné herecké výkony, monumentálne efekty, toľko cudzích termitov na ospravedlnenie pravekého žraloka z pred milióna rokov, ľúbostná zápletka lepšia ako v Titanicu a na záver súboj chodiaceho tanku s chodiacim žralokom, kde jasný víťaz bude práve žena! Neverím, že toto nerobil Asylum. Mnoho c-éčkových filmov môže ísť z filmového univerza do pekla! ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Někdo tu přede mnou psal, že Supershark je solidní konkurent pro Asylum. Od začátku jsem měla dojem, že jej pouze drze vykrádá a očekávala jsem, při zdejším žánrovém zařazení do "komedie," že půjde o totálně šílenou blbost. Po naprosto katastrofálním Útoku dvojhlavého žraloka, jsem raději čekala to nejhorší a tajně doufala v lepší zážitek. Superžralok mě velmi překvapil. Na rozdíl od, většinou dynamických a vysoce akčních Asylovských filmech, mě tento kousek potěšil vcelku klidným zpracováním, bez zběsilého střihu a dokonce i dialogy a jednotlivé scény mi přišly na daný žánr velmi kvalitní a poslouchatelné. Vůbec mě netahaly za uši. Sarah Lieving si střihla pracovnici "Úřadu pro podmořské vyšetřování" a opět svou postavu ztvárňuje obdobně jako v "Mega Shark vs. Crocosaurus." Vysoce inteligentní (zkouška s citronem mě odrovnala:), pohledná, ale zároveň lehce nepříjemná a nesympatická:) ()

predator.1 

všechny recenze uživatele

Filmy těchto společností mají jedno společné, že umí vybírat holky. Každopádně si to odpad nezaslouží. A smutné je i to, že 90% místních kids dala odpad za tank s nožičkama :D To jste děti neviděly ještě asi novou Godzillu, tam podobné kráčející monstrum je a akorát na to měli nějaké ty milióny navíc a jak film dokázali zprasit ;) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Spíš slabší Asylumák s několika momenty, který stojí za mlácení do klávesnice, byť se chci věnovat sledování Djokoviče s Wawrinkou. Vrchol samoúčelnosti, který překonává ve svý absurditě Macurovo snažení o Bartošovou, je miss scéna s baru a vlastně celá dvojice plavčic. Chodící a kopající ! :-) ! tank je patrně něco, co tvůrci vokopčili z želv ninjů a morální ponaučení o tom, že brát úplatky je v pohodě, téměř způsobuje palec nahoru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v zálivech Marina del Rey a Dana Point. (Terva)

Reklama

Reklama