Reklama

Reklama

Ropná společnost způsobí používáním ilegálních látek v oceánu velké otřesy a ty zničí past, ve které byl tisíce let držený superžralok. Monstrum začne okamžitě zabíjet a nikdo neví, jak by mohl být zastaven... Na ropné plošině dojde kvůli používání ilegálních chemických látek k nehodě. To vyvolá na mořském dně otřesy a následně jeho porušení. Což se stane příčinou toho, že je ze svého vězení osvobozen obří superžralok, který okamžitě zaútočí na ropnou plošinu a zlikviduje ji. Nehodu na ropné plošině vyšetřuje i mořská bioložka Kat, která si k vyšetřování najme Chuckovu loď. Kat na místě nehody odebere vzorky vody a podle nich odhalí, že ropná společnost používala k rozpuštění horniny na mořském dně ilegální látky. Ředitel ropné společnosti se pokusí Kat dostat na svou stranu. Wade nabídne dokonce Kat nějaké peníze, aby mlčela. Tou dobou už Kat době ví o obřím žralokovi, a tak si peníze s čistým svědomím vezme, protože tuší, že ropná plošina byla zničena žralokem, a ne ropnou společností. Obřího žraloka už vidělo více lidí, ale jen málo z nich zůstalo naživu. Žralok je skutečně obrovský, umí chodit po souši a umí skákat. Kat vypozorovala i to, že ho přitahují rádiové vlny. V bezpečí jsou na moři tedy lodě, které vypnou rádio. Kat a Chuckovi to zachránilo život.

Žralok zabíjí každým dnem více lidí, takže se armáda rozhodne zasáhnout. Kat a Chuck pozorují, jak vojáci proti žralokovi bojují, ale jejich kulky mu nezpůsobují žádná zranění. Vrchní velitelé se tedy sejdou s tajnou službou a na schůzku je přizvána i Kat, která se podělí o své poznatky. Podle ní jde o vyhynulý druh žraloka, který hibernoval, ale hledání ropy a rozpouštění horniny ho probralo ze spánku a osvobodilo z místa, kde byl držen tisíce let. Kat navrhuje, aby byly proti žralokovi použity velmi silné zbraně. Armáda prý něco speciálního má, ale zatím je to tajné. Kat později pozoruje, jak se armáda pokouší žraloka zastavit chodícím tankem, ale vojáci neuspějí. Kat s Chuckem vymysleli vlastní plán na vhození výbušniny přímo do žraloka a zničení té obludy zevnitř. Kat se podaří do žraloka výbušninu hodit, a žralok je skutečně zlikvidován. Kat a Chuck odcházejí spolu, nyní tvoří pár. (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Odpad to není ani náhodou, na tohle hodnocení jsou tady mnohem lepší adepti. A i když plavčice byly v porovnání s Pobřežní hlídkou nudné, dialogy otřesné a Čelisti oproti tomu hotový National Geographic, dávám 1*. Já se zasmála, pobavila a to jde. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Fred Olen Ray to zas roztočil, po zmutovaných rádioaktívnych mravcoch (Glass Trap - 2005), nadmerne odrastených užovkách (Silent Venom - 2009) a prehistorickom vlkovi (Dire Wolf - 2009) ani tentokrát nezanevrel na žáner zvieracieho hororu a skombinoval prehistorické zviera a nadmerné rozmery. Má to však jednú chybu, všetkého veľa škodí, a s hlúposťou sa musí obzvlášť opatrne, tá totiž škodí aj v oveľa menších dávkach v akých sa s ňou narába v tomto "super" filme. ()

PRobin 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY: Vše co se dá čekat od filmu tohoto formátu je splněno. Jen nás tentokrát nehoní krvelačný mutant nebo uniknuvší laboratorní pokus. To jen nenasytná ropná společnost probudila prehistorického žraloka ze spánku a ten si usmyslel, že sežere všechny rádia co uslyší. Což se také po zbytek filmu děje. Přesto nám film nabízí pár zpestření. Jako základní musím vyzdvihnout to, že všechny dívky se promenádují jen v bikinách. Hlavní hrdinka je sličná, jmenuje se Kat a také se promenáduje v bikinách. Dvě vedlejší hrdinky: jedna nesympatická panna, naštěstí brzy sežrána. Druhá hezky tvarovaná plavčice, naneštěstí brzy sežrána. Jeden beachboy, brzy sežrán ( díky, Superžraloku!). K tomu všemu černá verze Dana Nekonečného a zcela zbytečná scéna s volbou Miss pláže ( to je zde jen proto, aby filmaři mohli zakomponovat ještě víc děvčat v bikinách a jedny velké silikony). Roli největších jelit opět vyžere americká armáda. Není divu, že si pak musí honit ego někde jinde :) Samotné monstrum díky bohu neskríká, nefuní, nebučí ani nekrká. On totiž Superžralok mručí. A chodí po ploutvích. A - jak jinak - sežere letadlo. Na konci ještě bojuje s tankem, který taky chodí a umí kung-fu kopy. A největší bombou budiž C4 na stereo cassette recorderu! :) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Odpad, ale má to i vtipný momenty. Když žralok běhá po pláží, vrčí, chrochtá a žere hysterky, tak je to celkem prča. Pak na něj vyběhne (!) tank a nakope ho (nohama!!). Takže odpad nedám, jednu si to zaslouží. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Slabá komédia, dobrá scénka bola fotenie s misskami na pláži a trápna s tým tankorobotom. koniec: S touto klasikou poletíte až do nebies ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Na konci se vyskytne situace "kráčející tank vs. po pláži skákající žralok na férovku". Jediná cca tříminutovka, kterou jsem neviděl pomocí překlikávání. Že bych tím byl konsternován, to se zase říci nedá, přeci jen mám slušné zkušenosti s podobně smýšlející společností Asylum... ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Ťapy, ťap, ťape tank. Kopne žraloka poskakujícího po pláži do rypáku. Žralok je tam proto, že nemá rád rádio. Že jsem se zbláznil? Já ne. Já to dokoukal! ()

Posheidon odpad!

všechny recenze uživatele

Superžralok není jen tak obyčejný žralok, superžralok dokáže chodit po souši, dokáže odolat kulkám ze samopalu, nezalekne se ani chodícího tanku s nohama a to i když od tohoto tanku dostane kopačku levou zadní rovnou do frňáku. Jediné z čeho má trošku fobii, je plamenomet. Superžralok mimo jiné přímo žere radio a občas dokáže hryznout i do letící stíhačky…aneb mysleli jste si, že Vaše fantazie nezná mezí, tak to jste ještě neviděli tohle ;-) ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Chodící žralok vs. chodící tank, silikony s deštníkem vs. chodící žralok a tak podobně. Nejhorší, nebo nejlepší, jak si kdo vybere, na tom bylo to, že to všichni brali strašně vážně. Každopádně závěrečnej souboj je fakt top. :D ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Milujem filmy, v ktorých sa ambicióznosť hlavnej hrdinky meria podľa priemeru jej bradaviek. Milujem filmy, v ktorých jeden žralok, ktorý skáče po všetkom možnom živom či neživom má viac rozumu než celé humanoidné osadenstvo dokopy. Pochodujúci tank a lietajuca paryba zaženú každú chmúru. Dajme tomu jedo z tých priemerných béčiek s ktorými som mal tú česť. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy se rád podívám na ujetej "céčkovej" snímek, ale tohle snad nemohlo projít přes oko kameramana, střihače a produkčního??? To si snad děláte prd*el, že se Superžralok dostal až na televizní obrazovku? Opravdový klenot braků! 0% ()

Hans. odpad!

všechny recenze uživatele

Ty triky snad dělají nějaký kluci ze základky doma na počítači, protože to není možný že by někdo soudnej byl schopnej něco takového vypustit. Ty žraločí super schopnosti jsou už jenom pomyslnou dementní třešničkou na tomhle hodně nepovedeným dortu... ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Něco se pokazilo! Možná jsme udělali díru do Číny!“ praví vysoce odborý vrták na ropné plošině, na které se zrovna houpe Superžralok. Ne, nedělám si silikony, je to skvělý film. Žralok hopkavý, spousta dvounohé krmě, pěkně propečené na pláži, plus těžká technika, aby si měl zubounek mezi přesnídávkami s čím hrát. Triky jsou krásnou ukázkou naivního umění a závěrečná šťouchaná je skutečný hip-hop-hopový nářez. ()

Reklama

Reklama